Trustpilot

Laboratoriotarvikkeet

Tarjouksessa
Tupla - tyhjiöpumppu - 2 liitännät / painemittarit - 15 L - 180 hv
Steinberg Systems

Tupla - tyhjiöpumppu - 2 liitännät / painemittarit - 15 L - 180 hv

Mitat (PxLxK)
40 x 30 x 45 cm
429,00 € 452,76 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 30.7.

Erinomaiset laboratoriotarvikkeet Steinberg Systemsiltä.

Steinberg Systems ja expondo tarjoavat sinulle laajan valikoiman laadukkaita laboratoriotarvikkeita. Laaja valikoimamme astioita, telineitä ja työkaluja sekä työturvallisuuslaitteita ei ainoastaan täytä alan standardeja, vaan tekee vaikutuksen myös tarkkuudellaan. Pidämme aina silmällä jokapäiväisen laboratoriotyön käytännön haasteita – oli kyse sitten koulutuksesta ja tutkimuksesta tai päivittäisestä työstäsi lääketieteen, biologian tai kemian alalla.

Mistä hyvät laboratoriotarvikkeet?

Verkkokauppamme kategoriasta laboratoriotarvikkeet löydät laajan valikoiman tuotteita, jotka on valmistettu korkealaatuisista materiaaleista yhdistettynä hyvin harkittuun toimivuuteen ja lyömättömään tehokkuuteen. Tarjontamme kattaa seuraavat tuotealueet:

Tehokkuutta ja ergonomiaa tukevat kemian välineet.

Hygienia on aina etusijalla, etenkin laboratorioissa. Helposti puhdistettavat ja tukevat huonekalut ovat silloin välttämättömiä. Esimerkiksi Steinberg Systemsin korkeussäädettävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu jakkara tarjoaa mukavan ja tilaa säästävän istuinratkaisun, joka täyttää nämä vaatimukset. Tutustu myös erikokoisiin instrumenttivaunuihimme tai tilaviin telineisiin koeputkille. Valikoimastamme löydät myös muut kemistin astiat ja tarvikkeet.

Astioita ja työkaluja jokapäiväiseen käyttöön

Laboratorion perusvarustus: bunsenpoltin ja erlenmeyer-pullo. Näiden lähes ikonisten tuotteiden lisäksi löydät myymälästämme myös statiiveja puristimilla ja ilman, pesäkelaskureita, petrimaljoja, jäähdyttimiä ja paljon muuta. Lisäksi Steinberg Systems tarjoaa laadukkaita lasista valmistettuja laboratorioastioita, kuten koeputkia, tai kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistettuja tarvikkeita, kuten lusikoita ja lastoja.

Työturvallisuusvarusteet takaavat riskittömän työskentelyn

Turvallisuus ennen kaikkea – etenkin laboratoriossa. Suojaa itseäsi ja työtovereitasi sirpaleilta, kipinöiltä tai kemikaaleilta TECTORin ja MSW:n tehokkailla suojalaseilla. Vaihtoehtoisesti valitse suuri kasvosuoja, joka peittää myös suusi sekä nenäsi, ja jota tuskin huomaat sen keveyden ansiosta, vaikka käyttäisit sitä koko päivän.

Laboratoriovälineet intuitiivisella käytöllä mahdollistavat tarkat tulokset

Tästä osiosta löydät monenlaiset kemian työvälineet. Valikoima vaihtelee tislauslaitteista ja pyöröhaihduttajista tyhjiöpumppuihin ja kierrätysjäähdyttimiin. Kaikissa yksiköissä on korkeat suorituskykyarvot nopeiden tulosten saavuttamiseksi, intuitiivinen käyttö virheiden minimoimiseksi ja korkea kestävyys laadukkaiden materiaalien ansiosta.

Pesäkelaskuri eri suurennoksilla

Steinberg Systemsin digitaaliset pesäkelaskurit, joissa on erittäin herkät anturit ja taustavalaistus, ilmoittavat nopeasti ja tarkasti bakteereiden ja mikrobien määrän näytteessä. Helppolukuisten näyttöjen ja elektronisen indeksin ansiosta nämä laboratoriovälineet ovat helppoja ja luotettavia käyttää.

Steinberg Systems -laboratoriotarvikkeet nyt edullisesti expondolta

Puuttuuko etsimäsi laboratoriotarvike valikoimastamme? Kurkista sitten pääluokkaan laboratoriolaitteet löytääksesi muita Steinberg Systemsin tuotteita. Voit myös tutustua laajaan ja ammattimaisten teollisuustarvikkeiden valikoimaamme, vakuutu lyömättömistä hinnoista ja hyödynnä lukuisia etuja, joita expondo tarjoaa sinulle tilauksen yhteydessä:

· 30 päivän palautusoikeus

· 3 vuoden takuu

· Nopea ja maksuton toimitus

· Ensiluokkaista palvelua

Onko sinulla kysyttävää tuotteidemme valinnasta tai käytöstä? Ota meihin rohkeasti yhteyttä. Asiakaspalvelumme auttaa sinua mielellään. Saat lisätietoja tilaamisesta, maksamisesta, toimituksesta ja toimituksesta myös usein kysytyistä kysymyksistämme.