Hautomakone - 56 munaa - sis. kostuttimen - täysautomaattinen

Tuotenumero: EX10130002 / Malli: IN-56DDI

Hautomakone - 56 munaa - sis. kostuttimen - täysautomaattinen

 • Tuotenumero: EX10130002
 • Malli: IN-56DDI
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2018
 
 
 
175,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 8,01 € Klarnalla

Lue lisää

Jälleen saatavilla: 4 viikkoa

Hautomakone - 56 munaa - sis. kostuttimen - täysautomaattinen

Jos haluat hautoa ankan, hanhen tai viiriäisen munia, incubaton hautomakoneet ovat juuri oikea valinta. Anna tämä vastuullinen työ automaattisen hautomakoneen IN-56DDI tehtäväksi. Tämä laite sopii loistavasti ammattikäyttöön. Siinä voi hautoa yhdellä kerralla 56 kananmunaa. Laite sopii myös esimerkiksi viiriäisten tai hanhien munien hautomiseen. Selkeä LED-näyttö ilmaisee erilaiset tärkeät tiedot. Näet selkeästi lämpötilaa, kosteutta, munimis- ja kääntöajankohtaa koskevat tiedot. Näin saavutat hyvän kuoriutumisasteen!

Hautominen voi alkaa! Haudo munia oikein

 

Munien hautominen on erittäin mielenkiintoinen tehtävä, joka vaatii omistautumista, hyvää suunnittelua, joustavuutta ja tarkkaavaisuutta. Voit tarkkailla linnunpoikasten kehittymistä lampun avulla. Jos valaiset munan läpi, näet sen sisällä kasvavan pikku linnun ääriviivat. Näin voit valvoa, kehittyykö sikiö odotetulla tavalla. Hautomakoneen läpinäkyvän kannen läpi näet hyvin kaiken, mitä hautomisen aikana tapahtuu!

 

Tasaisen sisälämpötilan saavuttamiseksi ja yllä pitämiseksi hautomakoneessa on sisäänrakennettu tuuletin. Se huolehtii paremmasta ilman kierrosta ja lämmön jakautumisesta. Munien tyypistä riippuen voit tarvita hautomiseen jopa 35 päivää. Väärällä laitteella tämä on jo huomattava korotus sähkölaskuusi. Hautomakoneella IN-56DDI säästät selvää rahaa! Laitteen moottorin ottoteho on vain 80 W, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan.

Kevyt ja kompakti hautomakone IN-56DDI

 

Hautomakone vakuuttaa keveydellään ja kompaktilla rakenteellaan. Se painaa vain 3,5 kg, joten sitä on helppo kuljetella paikasta toiseen. Pienien mittojensa ansiosta sille löytyy myös säilytystila melkeinpä mistä vain. Muita laitteen etuja ovat kokonaan irrotettavissa oleva kansi ja munakenno. Näin kaiken saa hyvin helposti puhdistettua.

 

Lämpötilan säätö on hautomisprosessin tärkein yksittäinen tekijä. Voit säätää hautomakoneen sisätilan lämpötilan digitaalisen lämpötilanäytön avulla asteentarkasti välille 20 °C ja 50 °C. Kertasäätö riittää, sitten sinun ei enää tarvitse kantaa huolta lämpötilan asetteluista. SMART-ohjausjärjestelmä pitää lämpötilan haluttuna. Automaattinen munien kääntömekanismi kallistaa munat 45 astetta oikealta vasemmalle kymmenessä sekunnissa aina kahden tunnin välein.

Yksinkertainen, turvallinen ja luotettava

 

Laite vakuuttaa käyttäjäystävällisellä digitaalisella ohjauspaneelillaan. Siitä käsin voit ohjata monia toimintoja ja säätää ilman kosteutta ja lämpötilaa. Lisäksi näet LED-näytöstä hautomiseen jo kulutettujen päivien lukumäärän ja munien kääntötiheyden. Voit lisäksi asettaa alhaisen tai korkean lämpötilan hälytyksen, liian vähäisen ilmankosteuden hälytyksen ja lämpötilan ylä- ja alarajat. Koska koneen hautomatila on hautomisen aikana aina kosketuksissa veden kanssa, suunnittelussa on nimenomaan panostettu turvallisuuteen. Hautomakoneen suojausluokka on IPX4. Laitteen rungossa on pieni reikä, josta käsin voit täyttää toimitukseen kuuluvalla kostuttimella vettä yksinkertaisesti ja turvallisesti joutumatta avaamaan runkoa.

Huomio: Älä unohda täyttää laitteeseen käyttöönoton yhteydessä tarpeeksi vettä riittävän ilmankosteuden takaamiseksi. Perehdy munien hautomiseen, ennen kuin aloitat laitteen käytön.

Kohokohdat

 • Jopa 56 kananpojan hautomiseen
 • Sis. munien läpivalaisulampun
 • Laaja asteentarkka lämpötilan säätöalue 20 - 50 ℃
 • Sisäänrakennettu tuuletin pitää sisälämpötilan tasaisena
 • Kustannustehokas 80 W:n moottori ja suuri 20 - 50 ℃:n lämpötila-alue

Pääominaisuudet

Malli
IN-56DDI
Tuotenumero
10130002
Kunto
Uusi
Materiaali
Muovi
Teho
80 W
Jännite / taajuus
230V / 50Hz
Kananmunien lukumäärä
56
Lämpötilan säätöalue
20 - 50 ℃
Läpinäkyvä kansi
Kyllä
Sis. läpivalaisulampun
Kyllä
Automaattinen munien kääntömekanismi
Kyllä, aina kahden tunnin välein
Lämpötilan ja ilmankosteuden hälytykset
Kyllä
Eristysluokka
II
IP-suojausluokka
IPX4
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
48 x 45,5 x 21 cm
Paino
3,69 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
54 x 26 x 53 cm
Lähetyspaino
4,75 kg
 • Hautomakone IN-56DDI
 • Kostutin
 • Käyttöohje
5 Basierend auf 2 Bewertung/en

Lajittele...

Jätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Arvostelu nimimerkiltä Anonym (19.3.2020)
Arvostelu nimimerkiltä Anonym (19.3.2020) Líheň

Zatím pracuje dobře, uvítal bych lepší návod, je pouze pro bystrozraké, není jasná regulace vlhkosti

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (5.4.2019)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (5.4.2019) Fornire un manuale più dettagliato per varie tipologie di uova

Il prodotto è buono per la prima volta ho messo uova di galline in seguito proverò di anatre e oche , quello che non mi soddisfa è che non ha una vaschetta esterna per il rabbocco dell'acqua è scomodo sollevare l' incubatrice e così scende la temperatura