Lattianpesukone

Lattianpesukoneella pidät isotkin lattia-alueet puhtaina ja kiiltävinä pitkään. Isoille alueille lattianpesukone on ehdoton, jotta vältyt fyysiseltä kuormitukselta ja jopa rasitusvammoilta! Koneella saat kiiltävän ja puhtaan jäljen, olipa kyseessä sitten marketin, urheiluhallin tai toimiston lattia. Lattianpesukone onkin ehdoton apuväline lattioiden siivoamiseen kun neliöitä on paljon. Expondon valikoimasta löytyvät lattianpesukoneet pesevät luotettavasti ja huoletta jopa 1600 m² alueen. Älä siis kuluta omia voimiasi mopatessasi isoja alueita, vaan anna lattianpesukoneen hoitaa siivous puolestasi ja säästä sekä aikaa että voimiasi!

MITEN LATTIANPESUKONE TOIMII?

Lattianpesukone on helppo käytettävä jopa ensikertalaiselle. Koska se kulkee itsekseen pyörillä, riittää että seisot sen takana ja ohjailet konetta. Koneet on varustettu puhtaan ja likaisen veden säiliöillä, jotka ovat helppoja täyttää ja tyhjätä. Puhdasvesisäiliöön voi lisätä puhdistusainetta tarpeen mukaan, kunhan se ei ole kovin vaahtoutuvaa. Koneiden harjakset puhdistavat pyörivin liikkein vaikeammatkin kohdat tehokkaasti. Täytä siis vain puhdas vesi, kytke kone pistorasiaan ja pese paikat puhtaaksi käden käänteessä!

MIKSI VALITA LATTIANPESUKONE?

Säästä itseäsi tai työntekijöitäsi ja investoi tehokkaaseen lattianpesukoneeseen. Lattianpesukone on erityisen ergonominen, sillä säädettävä kahva takaa jokaiselle käyttäjälle mukavan työasennon ja ehkäisee vääränlaisia asentoja siivotessa. Lattianpesukone on myös kevyesti liikuteltava, joten se on hyvin miellyttävä siivousapu. Tämä ennaltaehkäisee työtapaturmia sekä rasitusvammoja, jotka syntyvät fyysisestä työstä. Koneessa on myös suuret takapyörät jotka auttavat sen liikuttelussa.

MITEN VALITA ITSELLE SOPIVA LATTIANPESUKONE?

Lattianpesukonetta valittaessa kannattaa ottaa huomioon, kuinka isolle alueelle konetta tarvitsee. Jos kyseessä on iso kauppakeskus, kannattaa valita kone jonka puhdistusteho neliömetreinä on mahdollisimman suuri, jotta siivoaminen tapahtuu mahdollisimman tehokkaasti ja samalla aikaa säästäen. Expondon valikoimasta löydät lattianpesukoneet jotka siivoavat jopa 1600 m² tunnissa!

LATTIANPESUKONE EXPONDOLTA

Osta lattianpesukone Expondolta ja panosta helppouteen ja siisteyteen oli kyse sitten kauppakeskuksesta tai harrastetilasta. Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.