Trustpilot

Maalaustarvikkeet

Jos arvostat laadukasta ja tarkkaa maalausjälkeä, Expondon valikoimasta löytyvät MSW maalaustarvikkeet ovat sinua varten! MSW:n maalaustarvikkeet sopivat niin ammattilais- kuin harrastuskäyttöön. Expondolla on laaja valikoima MSW:n maaliruiskuja ja löydät jokaiseen tarkoitukseen ja käyttöön sopivat tarvikkeet käden käänteessä. MSW maaliruiskujen avulla hoidat nopeasti ja tehokkaasti niin aitojen, julkisivujen, pihakalusteiden, ovien tai vaikkapa räystäiden maalaamisen. Investoimalla laadukkaisiin maalaustarvikkeisiin saat laadukasta jälkeä ja työt sujuvat mukavasti. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopivat maalaustarvikkeet. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

Kuinka valita oikeanlainen maaliruisku?

Maaliruiskuja löytyy monenlaisiin tarpeisiin. Useat MSW:n maaliruiskut toimivat ilmakompressorin avulla, eli ilman sähköä. Ilmakompressori mahdollistaa työskentelyn siis myös tiloissa, joissa sähköä ei ole saatavilla. Mikäli siis työskentelet olosuhteissa, joissa et voi mennä takuuseen sähkön saatavuudesta, on ilmakompressorin avulla toimiva maaliruisku sinulle täydellinen valinta. Ammattilaiskäytössä ilmakompressorin avulla toimivat maaliruiskut ovat suosituimpia. Myös verkkovirralla ja akulla toimivia maaliruiskuja löytyy markkinoilla lukuisia. Mikäli maalaat isoja alueita, kuten julkisivuja, on tärkeää miettiä kuinka ison säiliön ruiskulle tarvitset. Jotta maalaaminen olisi sujuvaa ja vältyttäisiin turhilta tauoilta, kannattaa valita ruisku, jonka tilavuus on käytettävälle maalille tarpeeksi suuri.

Miten maaliruiskua käytetään?

Maaliruiskun avulla saat lopputuloksesta tasaisen ja siistin. Maaliruiskua käytettäessä on tärkeää varmistaa, että maalattava kohde on varmasti puhdas, jotta maali tarttuu siihen ihanteellisesti ja tasaisesti. Seuraavaksi maali lisätään ruiskussa olevaan säiliöön ja sitten ei muuta kuin maalaushommiin. Expondon valikoimasta löydät ruiskuja jopa 5 baarin käyttöpaineeseen asti. Maalaaminen kannattaa aloittaa testimaalauksella, jotta saat säädettyä ruiskun paineen oikeanlaiseksi haluttua lopputulosta ajatellen. Maalatessa etäisyydellä on merkitystä: mitä kauempana ruisku on kohteesta, sitä laajemmalle maali leviää. Muista siis suojata ne alueet hyvin, joihin et halua maalin tarttuvan.

Maalaustarvikkeet Expondolta

Expondolta löydät maalaustarvikkeet niin ammatti- kuin kotikäyttöön. Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.