Tuote: EX10061435

|

Malli: MSW-DCD-450/220-PRO

Timanttikuppiterä - Ø 220 mm - 450 mm

249,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • korkealaatuinen - kestävä timanttikuppiterä teräksestä timanttipinnoitteella
  • tehokas -korkealuokkainen ja vankka timanttikuppiterä kiven, keramiikan, laattojen, betonin ja muiden materiaalien poraamiseen
  • monipuolinen - kuiva- ja märkäporaukseen
  • yhteensopiva - hyväksi havaittu kierreliitäntä G1: 1 ⅟₄ ''
  • täydellinen istuvuus - halkaisija 220 mm ja pituus 450 mm

TUOTEKUVAUS

Timanttikuppiterä halkaisijaltaan 220 mm porakoneille

Timanttikuppiterä MSW-DCD-450/220PRO soveltuu sekä märkä- ja kuivaporaukseen. Tällä korkealuokkaisella porakoneen terällä voit porata 450 mm syviä ja halkaisijaltaan 220 mm kokoisia reikiä. Timanttikuppiterä kestää erinomaisesti kulumista. Sille kovat materiaalit kuten betoni, teräsbetoni, tiilet, kaakelit, kalkkikivi tai valetut lattiat eivät ole mikään ongelma. MSW:n porat ja vääntimet ovat ihanteellinen ratkaisu tarkkaan ja tehokkaaseen työskentelyyn.

Teräskuppiterä timanttipinnoitteella

Huipputehokkaalla timanttikuppiterällä kaikenlaisen materiaalin poraus sujuu asianmukaisesti ja tarkasti. Korkealaatuisessa kuppiterässä on timanttipinnoite, joka tekee siitä äärimmäisen vankan ja pitkäikäisen. Poratuista rei’istä tulee aina siistejä ja jäysteettömiä Tämä kuppiterä poraa kovimpiakin materiaaleja turvallisesti ja tehokkaasti.

Timanttikuppiterän halkaisija on 220 mm ja sen poraussyvyys on 450 mm. Nämä mitat tekevät siitä ihanteellisen varaterän tehokkaisiin keernaporakoneisiimme. Tämä terä sopii lisäksi kaikkiin sähkötyökaluihin, joiden kierreistukan koko on 1 1/4".

Timanttikuppiterä on valmistettu kovetetusta teräksestä, mikä takaa erittäin suuren tukevuuden. Tämä terä säilyttää muotonsa jopa kestokäytössä. Sen timanttipinnoitteen avulla saat aikaan parasta porausjälkeä moniin eri materiaaleihin. Sekä kuiva- että märkäporaus on mahdollista, mutta suosittelemme kuitenkin märkäporausta. Se on turvallisempaa ja pitää terän pidempään käyttökunnossa.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET