Trustpilot

Paineilma-suorahiomakone

Tiesitkö, että ammattilaiset käyttävät monenlaisten metallien hiomiseen, leikkaamiseen ja kiillottamiseen paineilma-suorahiomakoneita. Paineilma-suorahiomakone löytyy etenkin monen autokorjaamon varusteista, mutta se sopii metallitöihin myös monissa muissa työkohteissa. Paineilma-suorahiomakone toimitetaan usein laajan lisävarustevalikoiman kanssa, joten voit käyttää sitä monenlaisiin töihin. Voit milloin tahansa ostaa tarvitsemasi lisäosat myös erikseen. Tästä kategoriasta ammattilaiset ja harrastajat löytävät taatusti oikean paineilmahiomakoneen.

Paineilmatyökalut ammattikäyttöön ovat erittäin suosittuja työvälineitä

Kun oikea työväline projektiisi on suorahiomakone, paineilma takaa riittävän tehon moniin käyttökohteisiin. Lukuisten erilaisten lisälaitteiden avulla voit mukauttaa paineilmahiomakoneen yksilöllisiin käyttötarpeisiisi. Paineilmahiomakone käyttää toimiakseen paineilmaa, joka pyörittää koneen liikkuvia osia. Tämän ansiosta käytössäsi on työkalu, jonka suorituskyky on vailla vertaa. Tyhjäkäyntinopeus 20 000 r/min tai enemmän ei ole näissä laitteissa harvinaista. Tästä syystä paineilmahiomakone suoriutuu ihanteellisesti myös ammattimaisista töistä. Laitteiden korkeasta suorituskyvystä huolimatta, ne kuluttavat käytössä vain vähän paineilmaa. Et siis tarvitse laitteiden käyttöön massiivisia kompressoreja. Toimitukseen sisältyvillä lisävarusteilla voit käyttää laitetta monenlaisten eri metallien työstämiseen. Kun käytössäsi on moderni suorahiomakone, paineilma tekee siitä todellisen monitoimilaitteen.

Mitkä ovat paineilmahiomakoneen edut?

  • Paineilmahiomakone tarjoaa pienelläkin ilmankulutuksella korkean suorituskyvyn.

  • Lukuisat vaihdettavat lisävarusteet tekevät paineilmahiomakoneista todellisia monitoimityökaluja.

  • Paineilmasuorahiomakone sopii niin ammattilaisille kuin harrastajille

Nykyaikaisten suorahiomakoneiden valmistajat toimittavat laitteensa usein lisätarvikkeiden ja kätevän kantolaukun kanssa. Näin laitteet kulkevat mukanasi kätevästi, eivätkä rajoita liikkumista työpisteiden välillä. Koteloissa on turvalliset paikat sekä itse työkalulle että lisävarusteille.

Paineilmaliitännällä varustettu suorahiomakone mahdollistaa erityisen mukavan työskentelyn

Kompaktit mitat ja ergonominen muotoilu tekevät hiomakoneesta erittäin helppokäyttöisen. Voit käyttää sitä pitkiäkin aikoja väsymättä. Laitteissa on myös turvakytkin, joka takaa hiomakoneiden erityisen korkean turvallisuustason. Paineilmatoiminen suorahiomakone purkaa poistoilman vapaasti käännettävän poistoilmasihdin kautta, mikä takaa käyttäjän työturvallisuuden. Integroidut öljyttimet voitelevat suorahiomakonetta käytön aikana. Automaattinen voitelu pidentää laitteiden käyttöikää huomattavasti.

Paineilmahiomakone sisältää säätimet, joiden avulla voit asettaa koneen haluamaasi pyörimisnopeuteen. Näin voit mukauttaa koneen tehon tarpeisiisi milloin tahansa. Suorahiomakone, paineilma ja lukuisat lisävarusteet yhdessä tekevät näistä laitteista todellisia monitoimityökaluja. Laitteet tarjoavat erittäin pitkän käyttöiän, joten voit käyttää niitä huoletta raskaissa, ammattimaista työstöä vaativissa työkohteissa. Edullisen hintansa ja käyttäjäystävällisyytensä vuoksi ne sopivat kuitenkin loistavasti myös harrastelijan verstaalle. Ammattilaiset ja harrastajat tietävät nykyään tarkalleen, mitä etuja paineilmatyökalut, kuten suorahiomakone tai paineilmanakertajat, tarjoavat. Korkean käyttäjäystävällisyytensä ja suorituskykynsä ansiosta tämän kategorian laitteilla on korkeat turvallisuusstandardit ja ne tarjoavat joustavia käyttömahdollisuuksia.