Tarjous

Tuote: EX10040459

|

Malli: PHYSA PAU BLACK

Hierontarulla - Puolirulla - Musta

33,99 € 40,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – voidaan käyttää faskia-, niska- tai polvirullana, lisävarusteena hierontaan, jännityksen ja lihasten arkuuden lievittämiseen, tasapainoharjoitteluun tai terapiarullana
  • mukava – ergonominen muoto ja miellyttävän pehmeä pehmuste, joka ei anna liikaa periksi
  • hygieeninen – helppo puhdistaa sileän ja likaa hylkivän pinnan ansiosta
  • kätevä – helppo kuljettaa kantokahvasta
  • pitkäikäinen – kestävien materiaalien ja laadukkaan valmistustavan ansiosta 

TUOTEKUVAUS

Treenaa, palaudu, rentoudu: physan hierontarullalla

PHYSA PAU BLACK hierontarullaa voidaan käyttää monipuolisesti: se toimii rentouttamaan niskaa ja polvia, takaa mukavan asennon hieronnassa, lievittää tehokkaasti jännitystä ja lihasarkuutta ja on lisäksi ihanteellinen laite tasapaino- ja faskiaharjoituksiin. Sen monipuolisuus tekee vaahtorullasta ihanteellisen välineen hierontastudioille kuntosaleille, kuntoutuskeskuksiin tai harjoitteluun ja rentoutumiseen kotona. 

Terveys ja kuntoilu tähtäimessä joogarullalla

Puolipyöreän joogarullan monipuolisen käytettävyyden takaa vakaa, muotonsa säilyttävä täyte, joka mukautuu kehon muotoihin miellyttävällä tavalla antamatta kuitenkaan liikaa periksi. Hillityn musta, sileä pinta ei vain tunnu miellyttävältä käytön aikana, vaan se on myös helposti puhdistettavissa pehmeällä liinalla ja miedolla pesuaineella. 

Täyte ja hygieeninen PVC-pinta yhdessä huolellisen valmistuksen kanssa takaavat hierontarullan pitkän käyttöiän. Kantokahva takaa vaahtorullan mutkattoman kuljetuksen. Näiden vakuuttavien ominaisuuksien ansiosta terapiarulla on suosittu väline kauneuden ja terveyden alalla. 

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET