Hattarakone setti - 52 cm - 1 200 W

Tuotenumero: EX10010083 / Malli: RCZC-1200E

Hattarakone setti - 52 cm - 1 200 W

 • Tuotenumero: EX10010083
 • Malli: RCZC-1200E
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
395,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 18,09 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Hattarakone setti - 52 cm - 1 200 W

Highlights

 • tehokas 1 200 W lämpövastus – yksi annos 30 - 60 sekunnissa
 • erillinen termostaatin ja pyörimisen säätö
 • liikuteltava ja joustava kärrynsä ansiosta
 • mittalusikka tarkkaan annosteluun (1 annos = 12-18 g sokeria)
 • sis. suojakuvun – suojaa itiöiltä, vierasesineiltä ja lialta

Keyfacts

Hattarakone setti - 52 cm - 1 200 W

Royal Catering, ravintolalaitteiden asiantunteva kauppiaasi tarjoaa sinulle tällä hattarakone setillä RCZC-1200E kaiken, mitä tarvitset hattaroiden valmistamiseen ja myymiseen. Tämä setti suunniteltiin erityisesti ammattimaiseen käyttöön ja se erottuu edukseen suurella työtehollaan. Tämä kaikenlaisiin juhliin täydellisesti sopiva laite on mukanatoimitettavan kärrynsä ansiosta erityisen joustava ja helposti liikuteltava. Hattarakoneemme tarjoaa sinulle lukemattomia mahdollisuuksia hattaran teossa, jolloin voit täyttää asiakkaittesi yksilölliset toiveet. Sen lisäksi suojakupu suojaa hattaraa itiöiltä, vierasesineiltä ja lialta. Laajenna valikoimaasi tällä setillä!

Jokainen hattarafani tarvitsee yhden asian - Royal Cateringin hattarakone setin RCZC-1200E

 

Hattarakone työskentelee erittäin tehokkaalla 1 200 W lämpövastuksella. Kahden vipukytkimen ansiosta säädät lämpötilan ja pyörivän pään nopeuden lapsellisen helposti. Näyttö osoittaa sen hetkisen virranvoimakkuuden. Sisäänrakennettu sulake suojaa teknisten ongelmien tapauksessa ja sammuttaa laitteen automaattisesti.

 

Ruostumatonta terästä oleva, halkaisijaltaan 52 cm kulho sopii erityisen nopeaan ja suuren hattaramäärän valmistukseen. Tämä tehokas laite tarvitsee vain 30 – 60 sekuntia yhden hattara-annoksen (noin 12-18 g sokeria) valmistamiseen.

 

Hattara pyöritetään tikkuun hattaralle tyypilliseen muotoon erittäin helposti. Tässä vain mielikuvitus asettaa rajat – kaikenmuotoiset hattarat ovat mahdollisia kukista eläimiin. Kulhon erityisen rakenteen ansiosta on siisti työskentely mahdollista sokerin ja hattaran pysyessä kulhossa.

 

Tehokkaaseen moottoriin kiinnitetty pyörivä pää on valmistettu hygieenisestä alumiinista ja takaa pyörivällä liikkeellä sen, että nestemäinen sokeri muodostaa ohuita sokeririhmoja, jotka voidaan helposti kerätä pallomaiseen muotoon hattaratikkuun. Näin voit valmistaa vaivatta sekä pieniä että suuria annoksia. Koneessa oleva laatikko soveltuu sokerin annosteluun, jonka voit mitata mukana tulevan mittalusikan avulla erittäin tarkasti.

 

Vaaleanpunainen kärry on jauhepäällysteisestä teräksestä ja varustettu kahdella hyvälaatuisella pumpattavalla renkaalla. Renkaiden myötä kärryä voidaan liikutella joustavasti ja hiljaisesti. Tukijalkojensa ansiosta kärry pysyy tukevasti paikallaan ja on vankka.

 

Hattarakoneiden käytössä ammatilliseen tarkoitukseen on huomioitava monet hygieniavaatimukset ja tällöin myös suojakupu on välttämätön. Suojaa hattaraa itiöiltä, vierasesineiltä ja lialta.

 

XL-suojakupu on valmistettu akryylilasista ja on täten murtumaton ja iskunkestävä. Lisäksi materiaali on vaikeasti syttyvä ja täyttää täten lakisääteiset elintarvikeasetukset. Hyvälaatuinen läpinäkyvä akryylilasi on helppo puhdistaa astianpesuaineella ja vedellä. Suuren aukon ansiosta hattaran valmistus sujuu kätevästi. Suojakupu on helppo kiinnittää kulhoon ja sopii kaikkiin halkaisijaltaan n. 52 cm koneisiin.

 

Hattarakone on helppo valmistella seuraavaa käyttöä varten, koska sekä kulho että pyörivä pää voidaan vaivatta irrottaa puhdistusta varten. Näin kone on nopeasti käyttövalmis. Täydennä tarvikkeistoasi tällä Royal Cateringin hattarakoneella ja ole katseenvangitsija erilaisissa tapahtumissa.

Malli
RCZC-1200E
Tuotenumero
1083
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
1 200 W
Kotelon materiaali
Jauhepäällystetty teräs
Kulhon ja lusikan materiaali
Ruostumaton teräs
Pyörivän pään materiaali
Alumiini
Työteho
1 annos* / 30 - 60 sek. (*12-18 g sokeria)
Halkaisija
n. 52 cm
Mittalusikka
Kyllä
Suojakupu
Kyllä
Virtajohdon pituus
1,2 m
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
96 x 53 x 124 cm
Paino
19,6 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
57,5 x 66 x 52 cm
Lähetyspaino
26 kg

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (02.08.2018)

On asioita, joita yksinkertaisesti tarvitaan!

On asioita, joita yksinkertaisesti tarvitaan! En voi kuvitellakaan retkeä rannalle ilman hattaraa. Enkä ole ainoa, minkä pitkät jonot hattaranmyyntikojujen edessä todistavat. Avain menestykseen on kuitenkin sijainti. On oltava siellä, missä on paljon ihmisiä - ja usein tämä tarkoittaa työskentelyä ulkona. Suurien kumipyörien ansiosta edes rannan hiekka tai kuoppaiset tiet eivät tuota ongelmaa. Jaetussa lokerossa värikkäät sokerilaadut ja muut tarvikkeet säilyvät hyvässä järjestyksessä. Tehokas lämpövastus valmistaa tonneittain hattaraa lyhyessä ajassa, jolloin suuretkin asiakasmassat pysyvät tyytyväisenä.

Onko laitteessa sisäänrakennettu sulake?

Kyllä, laite sammuttaa itsensä sulakkeen ansiosta teknisten ongelmien ilmetessä.

Mikä sokeri toimii parhaiten?

Erilaiset sokerit käyvät. Voit käyttää erityisiä sokereita (värjätty ja maustettu) tai normaalia sokeria hattarakoneeseen. Kidesokeri soveltuu laitteeseen parhaiten. Kiteisyyden ansiosta sokeri ei lennä niin helposti koneesta ulos.

 • Hattarakone setti RCZC-1200E
 • Suojakupu
 • Mittalusikka
 • Kärry
 • 2 hammashihnaa
 • Ruuvisetti
 • Kulho
 • Käyttöohje

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.