Trustpilot
(13) arvostelua

Induktiokeittolevy - 2 x 22 cm - 60-240 °C - ajastin

239,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10011748

|

Malli: RCIC-1800P6

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 30. huhtikuuta
Avainominaisuudet
  • eri kypsennysmenetelmiä – lämpötila-alue 60 - 240 °C, ajastin ja tehotasot 500 - 3 500 W
  • yhteensopiva induktiokeittovälineiden kanssa, joiden pohjan halkaisija enintään 26 cm
  • intuitiivinen - lämpötila-, ajastin- ja tehotasopainikkeiden sekä LED-näytön ansiosta
  • ruostumaton teräs ja keraaminen lasi – helppo puhdistaa ja pitkäikäinen
  • turvallinen - induktion ja integroidun ylikuumenemissuojan ansiosta
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut


4.8

Perustuen 13 arvosteluun

Lajittele :

6 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

uunipelti

loistava tuote, ei mitään valittamista ajan myötä

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Sisäpiirivinkki tavallisten tarjoajien joukossa

Ensinnäkin minun on sanottava, että tein paljon tutkimusta ja vertailin monia brändejä, ja päädyin valitsemaan Royal Cateringin ja Hendin tuotteiden välillä. Molemmat ovat mahtavia, mutta täytyy sanoa, että muutaman testauksen jälkeen kävi selväksi, että tuskin kukaan muu kuin kotipanimot ja wok-keittäjät tarvitsevat Hendin turhaa tehoa. Toisaalta RC on erittäin kompakti ja hyvin harkittu. muoto, joka sopii pienimmillekin Keittiökalusteet sopivat olematta isoja Suuria etuja, joita aiemmin aliarvioitiin ovat: 1. Todella miellyttävä ja hiljainen käyttöääni/diskantti, joka on harvinaisuus induktiolieden joukossa.2. Nopea ja tehokas ilmanvaihto. Tämä ei ole yksinkertainen ajastin laitteen sammuttamisen jälkeen, vaan se mittaa laitteen todellista lämpötilaa ja sammuttaa siksi tuulettimen lähes välittömästi 99 %:ssa tapauksista (joka on yleensä hiljaisempi kuin kilpailijat).3. Lämpötilat pidetään tarkasti (paitsi 100°C, jossa laite pyrkii saavuttamaan 105-110 ja vaikka se ei vaihda jatkuvasti, se voi ylikypsentää joitakin ruokia). Laite vaihtaa periaatteessa paljon harvemmin kuin Hendi ja lähestyy lämpötiloja huolellisemmin.4. Paistamisessa ei ole haittoja - jos käytät hyvää pannua, saavutat kotitalousmäärien paistolämpötilat yhtä nopeasti kuin tehokkaammilla malleilla. 1800 W:n ei pidä hämätä - täällä käytetään paljon parempia keloja kuin halvoissa malleissa, joissa tuskin mitään pääsee läpi. Voin vahvistaa puolan koon 22 cm.5. Ei kelan vinkumista ollenkaan (esitä suuressa osassa malleista).6. Pohjassa on hyvin harkitut tuulettimen välykset, jotka syöttävät puhaltimia, vaikka kaikki ulkoiset jalat eivät olisi paikoillaan.Sain laitteen hieman halvemmalla suoraan samalta maahantuojalta, mutta halusin kehua sitä täälläkin, koska se on erittäin aliarvioitu saamasi laadun suhteen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Sisäpiirin vinkki

Ensinnäkin minun on sanottava, että tein paljon tutkimusta ja vertasin monia merkkejä. Päädyin Royal Cateringin ja Hendin tuotteiden väliin. Molemmat ovat mahtavia, mutta täytyy sanoa, että muutaman testauksen jälkeen kävi selväksi, että tuskin kukaan muu kuin kotipanimot ja wok-keittäjät tarvitsevat Hendin ylimääräistä tehoa. Sitä vastoin RC on erittäin kompakti ja hyvin harkittu muoto, joka sopii pienimpiinkin keittiökalusteisiin olematta tilaa vieviä. Aiemmin aliarvioituja suuria etuja ovat: 1. Täysin miellyttävä ja hiljainen käyttöääni/diskanttikaiutin, joka on harvinaisuus induktiolieden joukossa. 2. Nopea ja tehokas ilmanvaihto. Tämä ei ole yksinkertainen ajastin laitteen sammuttamisen jälkeen, vaan pikemminkin mittaa laitteen todellista lämpötilaa ja sammuttaa siksi tuulettimen lähes välittömästi 99% tapauksista (joka on yleensä hiljaisempi kuin kilpailijat). 3. Lämpötilat pidetään tarkasti (paitsi 100°C, jossa laite pyrkii saavuttamaan 105-110 ja vaikka se ei vaihda jatkuvasti, se voi ylikypsentää joitakin ruokia). Laite vaihtaa periaatteessa paljon harvemmin kuin Hendi ja lähestyy lämpötiloja huolellisemmin. 4. Paistamisessa ei ole haittoja - jos käytät hyvää pannua, saavutat kotitalousmäärien paistolämpötilat yhtä nopeasti kuin tehokkaammilla malleilla. 1800 W:n ei pidä hämätä - täällä käytetään paljon parempia keloja kuin halvoissa malleissa, joista tuskin mitään pääsee läpi. Voin vahvistaa puolan koon 22 cm. 5. Ei kelan vinkumista ollenkaan (estyy useissa malleissa). 6. Pohjassa on hyvin harkittu tuuletinväli, joka syöttää puhaltimet, vaikka kaikki ulkoiset jalat eivät olisi paikoillaan.

Näytä alkuperäinen arvostelu

3 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Kompakti ja tarkka lämpötilan ylläpito

Vakaa metallirunko, naarmuuntumaton pinta ja paljon kompaktimpi kuin kaikki muut mallit. Tarkastin kattilassa asetetut lämpötilat lämpökameralla, lämpötilapoikkeama on vain 1°C. 60°C on täydellinen. Laite antaa suoraa tietoa siitä, onko kattila tai pannu yhteensopiva. Melutaso on hyväksyttävä riippumatta siitä, miksi puhallin käy jokaisessa laitteessa aina täydellä kuormituksella sen sijaan, että se säätelee sitä dynaamisesti tarpeen mukaan. Tuote on todella hieno!

Näytä alkuperäinen arvostelu

6 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Hyvä tuote

Annan sinulle tämän palautteen 1 kuukauden käytön jälkeen. Olen tyytyväinen tähän kaksinkertaiseen induktioliesi, jota käytän aamiaishuoneessani pitämään munakokkelia ja pekonia lämpötilassa. Sen koko on melko pieni (verrattuna muihin), mikä on etu. Se ei aiheuta liikaa ääntä ja on erittäin helppokäyttöinen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Amazon France

Super plakki

En uskonut sen etuihin verrattuna kaasuun... no kyllä!! Säilyttää näytetyn T°:n tarkasti.

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Ei mitään valittamista

Laadukas liesi, joka on erittäin kestävä ruostumattoman teräsrungon ansiosta. Ei rikkinäinen retkeilyastiasto, vaan täysin toimiva lisälautanen. Voin. Voi, ei mitään sanottavaa pitkäaikaisesta käytöstä, mutta alkuun TOP.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Kiinteä pala

Laite vastaa täsmälleen kuvausta. Se toimitettiin nopeasti ja hyvin pakattuna. Kaikki toimii heti hyvin. Laite on nyt käytössä joka päivä. Olemme erittäin tyytyväisiä siihen.

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Royal Catering RCIC-1800P6 induktiokeittotason arvostelu

Tämä induktioliesi on esteettinen ja kestävä. Se puhdistaa helposti. Jälkilämmön ilmaisimia saattaa olla turvallisuuden vuoksi. Ohjeissa pyydän Royal Cateringia suorittamaan sen. Todellakin, kuinka valmistaa ruokaa Power-tilassa (teho watteina) tai Temp-tilassa (lämpötila °C)? Nämä kaksi kypsennysmenetelmää ovat toisistaan riippumattomia. Maidon lämmittämiseksi laitoin sen 80 asteeseen. Takalevyn maksimiteho on 1700 wattia, mikä vastaa mielestäni nopeaa 240°C:n lämpenemislämpötilaa. Suosittelen tämän levyn ostamista.

Näytä alkuperäinen arvostelu

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme