Trustpilot
(2) arvostelua

Lämpöhaude - 600 W - 3 GN 1/3 - tyhjennysventtiili

179,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10012618

|

Malli: RCBM_GN1/3

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
179,00 €
3+
5%
170,05 €
5+
10%
161,10 €
10+
15%
152,15 €
Avainominaisuudet
  • voimakas – 600 W teho
  • monipuolinen – 3 GN-astioiden ansiosta eri ruokia voidaan tarjota samanaikaisesti
  • turvallinen – ruoan hellävarainen lämmittäminen vesihauteessa estää pohjaan palamisen
  • hygieeninen – helppo puhdistaa sileiden ruostumattomien teräspintojen ansiosta
  • pitkäikäinen – korkealaatuinen valmistus ja materiaalit
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Lämpöhaude laajalle valikoimalle lämpimiä ruokia täydelliseen tarjolle asetteluun

Royal Cateringin lämpöhaude sopii erinomaisesti pitämään erilaisia ruokia lämpimänä pidemmänkin aikaa. Kolmessa GN-astiassa voidaan säilyttää eri ruokia, kuten lihaa, kalaa, vihanneksia, riisiä, perunoita ja kastiketta samanaikaisesti halutussa lämpötilassa polttamatta niitä pohjaan. Haude täydentää optimaalisesti korkeatasoisia ravintolalaitteita ja sopii käytettäväksi ravintoloissa, hotelleissa, ruokaloissa, buffeteissa, välipalabaareissa, kahviloissa tai vanhainkodeissa ja klinikoilla.

Tehokas lämpöhaude Royal Cateringin ravintolalaitteista

Lämpöhaude toimii konvektioperiaatteella: lämpövastus lämmittää laitteen ja GN-astioiden välissä olevan veden ja siirtää lämmön astioihin. Tämän seurauksena jopa helposti pohjaan palava ruoka voidaan paitsi lämmittää tehokkaasti, myös pitää lämpimänä pitkään.
Lämpöastia tekee vaikutuksen ennen kaikkea suurella täyttömäärällään. Kolmeen kannelliseen GN-astiaan (GN 1/3) mahtuu suuri määrä ruokaa, jota voidaan lämmittää tai pitää lämpimänä. Tämä merkitsee valtavaa ajansäästöä ja on erityisen edullista suurten tapahtumien valmistelussa tai ruuhka-aikoina ravintoloissa, ruokaloissa ja hotelleissa. Lisäksi hauteeseen voidaan lisätä myös erikokoisia GN-astioita ja yhdistää niitä toisiinsa.
Tehokas, 600 W lämmityselementti kuumentaa veden nopeasti haluttuun lämpötilaan. Automaattinen termostaatti aktivoituu kiertonupilla, joka mahdollistaa tarkan lämpötilan säädön välillä 30 - 80 °C. Tämä lämpöhaude sisältää myös tyhjennyshanan, joka helpottaa tyhjentämistä ja puhdistusta.
Lämpöhauteessa yhdistyvät järkevä muotoilu ja kestävä kotelo, jotka tekevät tuotteesta luotettavan ja lähes huoltovapaan. Laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä valmistettu haude on erittäin pitkäikäinen ja kestävä korroosiota vastaan. Materiaali on terveydelle vaaraton, helposti puhdistettava sileällä pinnallaan ja erityisen hygieeninen. Ruostumattomalla teräksellä on myös erinomainen väsymis- ja iskunkestävyys. Kumitassut varmistavat tukevan jalustan ja estävät alustan naarmuuntumisen.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


5.0

Perustuen 2 arvosteluun

Lajittele :

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Czech Republic

Loistava

Toimii hyvin, onnistuu vain off-painikkeella.

Näytä alkuperäinen arvostelu

10 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Austria

Molemmat tuotteet TOP

Molemmat tuotteet ovat TOP, odotamme innolla laitteiden käyttöä, toimitus-, toimitustiedot, kaikki sujui hienosti!

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme