Tuote: EX10011644

|

Malli: RCMM-2000W

Lihamylly - peruutustoiminto - 72 kg/h

189,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tehokas - 2 000-W-moottori prosessoi luotettavasti 72 kg / h lihaa
  • käyttäjäystävällinen - helppokäyttöinen peruutustoiminnon ansiosta
  • monikäyttöinen - kolme rei'itettua levyä hienon ja karkean lihan käsittelyyn
  • turvallinen - liukumista estävät kumijalat takaavat ongelmattoman työn
  • helppohoitoinen - ruostumattomasta teräksestä ja muovista valmistetut materiaalit on helppo puhdistaa

TUOTEKUVAUS

Tyylikäs lihamylly käsittelee lihaa 2.000 W:n tehollaan

Royal Cateringin lihamylly RCMM-2000W on käytännöllinen ja helppokäyttöinen laite elintarvikkeiden valmistamiseen. Se sopii niin kotikäyttöön kuin myös vaativampaan ammattikäyttöön kuten teurastamoihin tai ravintoloihin.

Monipuolinen lihamylly Royal Cateringin lihakauppatarvikkeista

Suorituskykyinen 2.000 W:n moottori takaa hienontamisen onnistumisen vaivatta. Lihamylly jauhaa 72 kg tunnissa käyttäen vain kohtuudella energiaa.

Royal Cateringin sähkölihamyllylle on ominaista korkea kestävyys ja erityisen korkea laatu. Alumiinista valmistettu kotelo ja ruostumattomasta teräksestä valmistetut osat ovat huomattavasti vakaampia kuin vastaavissa malleissa.

Lisävarusteet sopivat monipuoliseen käyttöön kuten hampurilaisten, makkaroiden tai muiden lihajalosteiden valmistamiseen. Lisäksi ne käyvät monien muiden elintarvikkeiden kuten tomaattien, nuudeleiden, chilin palkojen tai kuivattujen hedelmien jauhamiseen. Suuri säiliö lihalle ja muovinen työntölasta helpottavat työskentelemistä. Voit painaa elintarvikkeet turvallisesti yhteen. Mukana tulevien suutinten avulla on helppo valmistaa makkaroita.

Liha liikkuu jokaisella kierroksella tehokkaasti työntökierukan myötä terien leikattavaksi puristuen lopulta reikälevyn läpi ulos. Halkaisijaltaan 4 tai 7 mm kokoisista tai kolmionmuotoisista rei´istä tulee ulos tasaisesti hienonnettua massaa, jota voi työstää erinomaisesti.

Myllyssä on kaksisuuntainen moottori, jonka avulla saa juuttuneet elintarvikkeiden tähteet paremmin pois. Konetta ei täydy siis purkaa, jos se menee jumiin. Kumijalat eivät vain suojaa herkkiä pintoja ja tarjoa turvallisen pidon, vaan vähentävät myös käytön aikana tapahtuvaa tärinää. Tämä varmistaa mukavan työskentelyn.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET