Tuote: EX10012164

|

Malli: RCGK-BC96

Pikajäähdytyskaappi - 96 L - Royal Catering - jäähdytyskapasiteetti: 12 kg / 238 min

2 299,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – jäähdyttää luotettavasti raa'at ja keitetyt elintarvikkeet
  • yksinkertainen – intuitiivinen käyttö käyttäjäystävällisillä painikkeilla ja LCD-näytöllä
  • tehokas – nopeasti jäähdytetty ruoka 14 kg / 90 min jäähdytyskapasiteetin ansiosta
  • jalo – moderni muotoilu ruostumattomasta teräksestä sopii lähes kaikkiin ympäristöihin
  • hygieeninen – helposti puhdistettava materiaali takaa korkean hygieniatason keittiössä

TUOTEKUVAUS

Kestävä pikajäähdytin intuitiivisella LCD-näytöllä

Royal Cateringin ravintolalaitteiden shokkijäähdytin jäähdyttää ja pakastaa ruoan raakana ja kypsennettynä. Pakastuskapasiteetti 12 kg / 238 min tekee jäähdyttimestä luotettavan avustajan ravintoloihin ja hotellikeittiöihin. Kompaktien mittojensa ansiosta laite sopii pieniin keittiöihin ja kotikäyttöön.

Helppokäyttöinen, kestävä ja hygieeninen: Royal Cateringin pikajäähdytin

Vankka pikajäähdytyskaappi erottuu pakastusominaisuutensa lisäksi myös 14 kg / 90 min olevalla jäähdytyskapasiteetillaan, jolla se jäähdyttää kiehuvan kuumasta 3 °C:seen. Voit tehdä haluamasi asetukset käyttämällä kirkkaan ja selkeän LCD-näytön painikkeita. Käyttö on yksinkertaista ja intuitiivista. Kaappiin mahtuu jopa 96 litraa elintarvikkeita.

Käytännöllinen pikajäähdytin on valmistettu lujatekoisesta ja kulutusta kestävästä ruostumattomasta teräksestä. Materiaali kestää hyvin mekaanista ja kemiallista rasitusta. Tämän vuoksi pikajäähdytin soveltuu erinomaisesti kaupalliseen päivittäiseen käyttöön ja sillä on erityisen pitkä käyttöikä. Lisäksi inertti materiaali täyttää ravintola-alan tiukat hygieniavaatimukset. Vuorovaikutukset mikro-organismien kanssa sekä biofilmin muodostuminen kosketuksissa elintarvikkeiden kanssa ja käytettäessä pesuaineita ovat lähes poissuljettuja.

Pikajäähdytin toimii 550 watin teholla ja 230 voltin liitännällä. Käytetty kylmäaine on R290 (propaani). Se tekee vaikutuksen erittäin laajalla valikoimalla sovelluksia ja erittäin hyvällä tehokkuudella. 

TEKNISET TIEDOT