Trustpilot
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä
Royal Catering

Taikinakone - 15 L - 48 kg/h - 750 W - kallistuva taikinakoukku

1 699,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10011790

|

Malli: RC-SMRH15

Parhaan hinnan takuu
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
1 699,00 €
3+
5%
1 614,05 €
5+
10%
1 529,10 €
10+
15%
1 444,15 €
Avainominaisuudet
  • monipuolinen - sekoittaa ja vaivaa 12 kg jauhoja pizzaa, leipää, kakkuja, pastaa jne. varten
  • tehokas - tehokas 750 W moottori saa aikaan 48 kg / h työtehon
  • säädettävä - ajastin ohjelmoitavissa kiertosäätimellä 0 - 30 min
  • helppohoitoinen - teräksen, ruostumattoman teräksen ja muovin kaltaisten materiaalien ansiosta laite on helppo puhdistaa ja erittäin kestävä
  • kuljetettava - laitetta voidaan helposti kuljettaa neljällä rullapyörällä ja se voidaan kiinnittää paikoilleen kahdella seisontajarrulla
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
Ruostumaton teräs
Nailon
Teräs
Väri
Valkoinen
Jännite [V]
230
Teho [W]
750
Ajastimen aikaväli
0 - 30 minuuttia
Maks. jauhomäärä [kg]
12
Suojakansi
Kyllä
Kulhon halkaisija
317 mm
Kulhon tilavuus
15 l
Mitat (PxLxK)
72.5 x 38.5 x 67 cm
Paino
73 kg
Paketin mitat (PxLxK)
74 x 42 x 78 cm
Lähetyspaino
84.8 kg

Toimituksen sisältö

  • Taikinakone RC- SMRH15
  • Käyttöohjeet

Tuotekuvaus

Tehokas taikinan vaivauskone liikkuvalla taikinakoukulla

Joko pizzeriassa, leipomossa, kanttiinissa tai ravintolassa: korkealaatuisten keittiökoneiden asiantuntijoiden, Royal Cateringin, universaali taikinakone RC- SMRH15 on välttämätön avustaja taikinan perusteellisen vaivaamiseen pizzaa, leipää, pastaa, taikinataskuja tai muita ruokia varten. Nopeuta yrityksesi työprosesseja ja säästä arvokasta aikaa ja rahaa.

Pizza, pasta & Co. taikinakoneella Royal Cateringin ravintolatarpeista

Monipuolisen sekoittimen avulla uuvuttava ja aikaa vievä vatkaaminen ja suurten taikinamäärien vaivaaminen on menneisyyttä. Lisäksi koneella valmistettu taikina on paljon hygieenisempi verrattuna käsin vaivattuun taikinaan, mikä on kaiken lisäksi fyysisesti raskasta. Ajastinasetuksesta riippuen taikinan vaivaus kestää 0 - 30 min. Tämän avulla voit valmistaa herkullisia pizzoja liukuhihnatyönä jopa kiireisen lounasaikaan, jottei kukaan vieras lähde nälkäisenä kotiin tai palaa takaisin toimistoon.
Näin helposti se käy: kallista sekoituskoukku sekä suojattu ritilä yläasentoon ja kaada ainekset sekoituskulhoon, jonka halkaisija on 31,7 cm. Suureen, 15 litran kulhoon voidaan lisätä 12 kg jauhoja. Kevyt taikina, joka on valmistettu jauhoista, hiivasta, suolasta, vedestä ja öljystä, on valmis 10–12 minuutin kuluttua. 750 W moottorin ansiosta tehokas vaivauskone pystyy työstämääm jopa 48 kg taikinaa tunnissa. Jopa raskaat taikinat, joissa on paljon sokeria ja voita, eivät ole ongelma taikinasekoittimelle.
Kätevää: suojaritilän ansiosta lisäaineosia voidaan lisätä sekoitusprosessin aikana ilman taikinakoneen sammuttamista. Heti kun taikinaan on saatu haluttu koostumus, kulho, taikinakoukku ja suojaritilä voidaan poistaa muutamalla yksinkertaisella otteella. Nämä korkealaatuisesta ja kestävästä ruostumattomasta teräksestä valmistetut elementit ovat yhtä helppoja puhdistaa kuin teräksestä tehdyn laitteen kotelo. Vankka taikinakone seisoo tukevasti neljällä muovisella rullapyörällä, joista kahdessa on seisontajarru. Konetta voidaan myös helposti kuljettaa pyöriensä ansiosta.

Arvostelut


Lajittele :

Usein kysytyt kysymykset

Voiko tämä kone työstää myös jäädytettyjä aineosia?

Tähän taikinakoneeseen ei pidä laittaa mitään jäädytettyä.

Onko taikinakone vaikea puhdistaa?

Helppohoitoisen teräksen ja ruostumattoman teräksen takia tarvitset vain kostean kangaspalan tai sienen miedolla pesuaineella puhdistusta varten.

Voinko tällä laitteella vaivata vain pizzataikinoita?

Ei, tällä monipuolisella taikinakoneella voit myös ammattimaisesti sekoittaa ja vaivata taikinaa leipiä, pastaa tai kakkuja varten.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme