Tuote: EX10012810

|

Malli: RCAT-120/60-WS

Teräspöytä pyörillä - 60 x 120 cm - roiskelevy - 158 kg kantavuus - Royal Catering

319,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kestävä – korkea 158 kg kuormitettavuus vankan rakenteen ansiosta
  • tilava – laaja 60 x 120 cm työtaso ja käytännöllinen säilytystila
  • hygieeninen – helppo puhdistaa perusteellisesti ruostumattoman teräksen ja sileiden pintojen ansiosta; 115 mm korkea roiskelevy suojaa ympäristöä roiskeilta ja lialta
  • liikuteltava – kiitos 4 pyörän, joista kahdessa on seisontajarru
  • helposti koottava – sisältää kokoamismateriaalin ja -ohjeen

TUOTEKUVAUS

Teräspöytä pyörillä ja runsaalla säilytystilalla

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut kalusteet ovat perusta hygieeniselle keittiölle ja kaikenlaisten elintarvikkeiden puhtaalle käsittelylle. Royal Cateringin ravintolalaitteisiin lukeutuva ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä pyörillä sopii jokaiseen ammattikeittiöön. Se on suunniteltu erityisesti ravintola-alan korkeisiin vaatimuksiin ja tarjoaa kaksitasoisella rakenteellaan ylimääräistä säilytystilaa. 4 pyörää - joista kahdessa on jarrut - varmistavat pöydän liikkuvuuden ja joustavan käytön.

Vankka ja erittäin kestävä – Royal Cateringin RST-pöytä pyörillä vakuuttaa erinomaisella laadullaan

RST-pöydän työpinta-ala on 60 x 120 cm, ja se tarjoaa 85 cm korkeudellaan runsaasti tilaa päivittäiseen työhösi. Toinen, 108 x 48 cm suuri taso tarjoaa ylimääräistä säilytystilaa. Se kantaa jopa 60 kg ja mahdollistaa hyvin jäsennellyn, selkeän työn. Myös suurempia, korkeintaan 53 cm korkuisia esineitä voidaan säilyttää pöydän toisella tasolla. 115 mm korkea roiskelevy suojaa ympäristöä roiskevedeltä ja lialta.

RST-pöytä pyörillä on nopeasti ja yksinkertaisesti koottava mukana tulevan kokoamismateriaalin ansiosta ja on näin hetkessä käyttövalmis. Kiinteät, halkaisijaltaan 48 mm pyöreät pöydän jalat vakauttavat pöytää ja lisäävät myös sen maksimikuormitusta. Tämän mallin maksimikuormitus on 158 kg.

Korkealaatuinen suunnittelu takaa vakauden ja turvallisuuden. RST-työpöytä pyörillä on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, ja se on erittäin luja ja pitkäikäinen. Lisäksi se kestää loistavasti korroosiota ja mekaanisia vaurioita (esim. naarmuja). Materiaali on helppo puhdistaa perusteellisesti, jolloin se tarjoaa täydelliset olosuhteet hygieeniselle elintarvikkeiden parissa työskentelylle.

TEKNISET TIEDOT