Teräspöytä- RST - 100 x 70 cm

Tuotenumero: EX10011096 / Malli: RCAT-100/70-NW

Teräspöytä- RST - 100 x 70 cm

 • Tuotenumero: EX10011096
 • Malli: RCAT-100/70-NW
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2018
 
 
 
145,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 6,64 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Highlights

 • Kaksi työtasoa, paljon tilaa
 • Todella vankka tukevien jalkojen ansiosta
 • Alatason kantokyky: 25 kg
 • Korkealaatuista ruostumatonta terästä– hygieeninen, pitkäikäinen ja helppohoitoinen

Keyfacts

Teräspöytä- RST - 100 x 70 cm

Moderneimmastakaan tekniikasta ei ole mitään hyötyä, jos tila ei riitä elintarvikkeiden asianmukaiseen ja puhtaaseen käsittelyyn. RST-huonekalut ovat hygieenisen keittiön peruskivi ja oikea ratkaisu kaikenlaisten elintarvikkeiden työstöön puhtaasti. Royal Cateringin ravintolaitevalikoiman ruostumattomasta teräksestä valmistetut työpöydät kuuluvat kaikkiin ammattikeittiöihin. RST-pöytä RCAT-100/70-NW on suunniteltu nimenomaan vaativaan ammattikäyttöön ravintola-alalle ja tarjoaa käyttöösi runsaasti tilaa kahdella tasollaan.

Tukeva ja kestävä–Royal Cateringin RST-teräspöytä RCAT-100/70-NW vakuuttaa erinomaisella laadullaan

 

Työtason mitat ovat 100 x 70 cm. Sillä on paljon tilaa päivittäisiä töitäsi varten. Elintarvikkeet, ainekset, työkalut, laitteet tai ruoanlaitto voivat vaatia suuria työtasoja. Pöydässä on lisäksi alataso, joka helpottaa ja selkeyttää työn järjestelyä. Suurempiakin, jopa 60 cm korkeita esineitä voi säilyttää alatasolla. Pöydän käyttömahdollisuudet ovat lukemattomat: suurkeittiöt, ruokalat, leipomot, koulut tai sairaalat tarvitsevat aina hygieenisiä huonekaluja ruoanvalmistusta varten.

 

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä RCAT-100/70-NW on optimaalisen vakaa epätasaisillakin pinnoilla jalkojensa ansiosta, sillä niiden korkeutta voi säätää 2 cm:n verran. Yksittäiset osat ovat osittain esiasennettu. Tämän työpöydän asennus on helppoa ja nopeaa. Tarvitset vain ruuveja ja mukana toimitetun kuusiokoloavaimen. Työpöydän pystytys minne vain toiveittesi mukaan käy koska vain. RST-teräspöydän RCAT-100/70-NW kantokyky on noin 95 kg.

 

Toisin kuin kilpailijoiden vastaavissa tuotteissa tämän RST-pöydän etuosa on pyöristetty. Tämä vähentää loukkaantumisvaaraa huomattavasti. Pöydän kaksi tasoa on liitetty pöytään hitsausmuttereilla, joilla on suurempi kuormitettavuus, mikä lisää tukevuutta. Korkealaatuisen viimeistelyn ansiosta kaikki hitsaussaumat ovat tarkkoja ja tekevät pöydästä vankan ja turvallisen.

 

Laadukas kiillotettu ruostumaton teräs on erittäin kestävä ja pitkäikäinen materiaali, joka ei ole herkkä korroosiolle tai mekaanisille vaurioille kuten esimerkiksi naarmut. Tämän materiaalin voi puhdistaa helposti ja perusteellisesti, mikä on loistava ominaisuus ajatellen elintarvikkeiden käsittelyn vaatimaa hygieenisyyttä.

Malli
RCAT-100/70-NW
Kunto
Uusi
Materiaali
Ruostumaton teräs
Kantokyky
95 kg
Mitat
100 x 70 x 85 cm
Tasojen välinen korkeus
60 cm
Alatason mitat
96 x 66 x 5 cm
Alatason suurin kuormitus
25 kg
Tasoja
2
Korkeussäädettävät jalat
2 cm
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
70 x 99,5 x 86 cm
Paino
15,2 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
103 x 73 x 14 cm
Lähetyspaino
16,5 kg
 • Ala- ja ylätasojen levyt
 • 4 jalkaa
 • 4 säädettävää jalkaosaa
 • Asennussarja
 • Käyttöohje

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.