Viipalointikone - 220 mm - maks. 12 mm - lihaleikkuri

Tuotenumero: EX10010170 / Malli: RCAM-220PRO

Viipalointikone - 220 mm - maks. 12 mm - lihaleikkuri

  • Tuotenumero: EX10010170
  • Malli: RCAM-220PRO
  • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
275,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 12,59 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Viipalointikone - 220 mm - maks. 12 mm - lihaleikkuri

Highlights

  • erinomaiset leikkuutulokset erikoisteräksen ansiosta
  • integroitu puoliautomaattinen teroitin
  • kuori alumiiniseosta – sopii hygieeniseen elintarvikkeiden käsittelyyn
  • tehokas työskentely voimakkaalla 120 watin moottorilla
  • jäännöspalan pidin suojaa terävältä terältä

Keyfacts

Viipalointikone - 220 mm - maks. 12 mm - lihaleikkuri

Ravintolalaitteiden verkkokauppiaasi Royal Catering tarjoaa viipalointikoneella RCAM 220PRO ensiluokkaisen ja monipuolisen leikkurin. Viipalointikone on valmistettu laadukkaasta anodisoidusta alumiinista, joten se on korroosionkestävä, helppo puhdistaa ja täyttää kaikki kansainväliset hygieeniavaatimukset.

Saako olla lisää? Makkaraa, lihaa tai juustoa täydellisinä viipaleina

 

Viipalointikoneen leikkuuterän halkaisija on 220 mm, joten leikkuri sopii mitä parhaiten kaikenlaisille makkaroille, lihoille tai juustoille. Tämä terän koko mahdollistaa yleisten elintarvikkeiden viipaloinnin ammattimaisesti ja tarkasti. Kyseessä on kovakromattu erikoisterä, joka on erittäin terävä ja sileä. Jäännöspalan pidin pitää leikattavan elintarvikkeen paikallaan ja suojaa sormia terävältä terältä.

 

Viipalointikone toimii tehokkaalla 120 watin moottorilla. Tämä suuri voima siirretään täydellisesti juuri tähän leikkuriin kehitetyllä tavalla, jolloin energiahävikki on minimaalinen. Täten varmistetaan erittäin tehokas työskentely ja se, että jopa kovan juuston leikkaaminen onnistuu vaivatta. Käyttökulut pysyvät näin alhaisina ja saat koneesta täyden tehon irti.

 

Eristyisesti on korostettava erittäin laadukasta kiillotettua anodisoitua alumiinikuorta. Kuori on valmistettu alumiiniseoksesta, joka sopii erityisen hyvin hygieeniseen työskentelyyn elintarvikkeiden kanssa. Alumiinin anodisoitu pinta, sekä nopea osiin purku takaavat helpon ja ripeän puhdistuksen.

Ohutta vai paksua, siinä pulma

 

Viipalointikoneen leikkuupaksuus voidaan säätää portaattomasti välille 0 - 12 mm. Täten sinulla on mahdollisuus leikata kinkusta ohuen ohuita siivuja tai juustoa ja salamia tasaisen kokoisiksi reiluiksi viipaleiksi. Kone leikkaa enintään 16 cm leveitä ja 13 cm korkeita elintarvikkeita.

 

Leikkurin kehityksessä otettiin erityisesti huomioon voimia säästävä työskentelymahdollisuus. Ihanteellinen leikkuukulma takaa sen, että työ sujuu lähes voimaa käyttämättä. Viipalointikoneen RCAM 220PRO kuula- ja liukulaakerien yhdistelmä mahdollistaa laitteen kitkattoman, hiljaisen ja voimia säästävän käytön. Laakerit vakuuttavat lisäksi pitkäikäisyydellään.

 

Yksi laitteen erityinen etu on siihen integroitu puoliautomaattinen teroittaja. Heti kun terä alkaa tylsyä, voit helposti käynnistää teroituksen. Tämä säästää ajan ja rahan lisäksi myös hermoja ja rasittavaa teränvaihtoa voidaan välttää.

Terävät terät ja tarkat leikkuut

 

Terä on valmistettu erikoisteräksestä, joka tekee leikkuutuloksista laadukkaita ja takaa terän pitkäikäisyyden. Lisäksi leikkurissa on teräsuoja, joka lisää käyttöturvallisuutta ja pienentää onnettomuuksien riskiä.

 

Laitteen muoviset kahvat mahdollistavat miellyttävän ja ergonomisen työskentelyn. Näin ollen leikkuu sujuu voimia säästäen ja mahdollisimman mukavasti. Lujatekoinen ja kompakti rakenne sekä neljä liukumatonta kumitassua takaavat tukevan ja turvallisen pidon työalustalla myös käytön aikana. ON/OFF-kytkin on asetettu laitteen sivuun. Se on sijoitettu niin, että se on nopeasti ja helposti tavoitettavissa myös hätätapauksissa.

Malli
RCAM 220PRO
Tuotenumero
1170
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
120 W
Kuoren materiaali
Kiillotettu ja anodisoitu alumiini
Kahvojen materiaali
Erikoisluja muovi
Terän materiaali
Erikoisteräs
Terän halkaisija
220 mm
Leikkuupaksuus
0 - 12 mm (portaaton)
Kierrosnopeus
300 r/min
Teroitin
Integroitu, puoliautomaattinen
Laakerointi
Liuku- ja kuulalaakerit
Maks. leikkuupaksuus
160 mm
Maks. leikkuukorkeus
130 mm
Kiinnityspituus
180 mm
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
40 x 42 x 34 cm
Paino
12,5 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
52 x 43 x 38 cm
Lähetyspaino
15,1 kg

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (02.08.2018)

Virheetön tarkkuus, moitteeton ulkonäkö

Suurkeittiöissä tarvitaan tiettyjä laitteita, joita ilman työskentely olisi miltei mahdotonta. Yksi tällainen laite on hyvä viipalointikone. Hyvältä kokilta odotetaan toki veitsenkäyttötaitoa, mutta viipalointikoneella saavuttaa aina tasaisia tuloksia. Ohuen ohuista juuresviipaleista ei ikinä tule veitsellä yhtä tasaisen paksuja, kuten laitteella viipaloituna. Tällä koneella saat ruokiesi ulkonäköön uuden ulottuvuuden. Tähän asti minulla on ollut jokaisessa keittiössä viipalointikone – enkä voisi kuvitellakaan työskenteleväni ilman sellaista. Tiettyihin asioihin tulee kuitenkin kiinnittää huomiota: Ensinnäkin terien puhdistus ja huolto ovat tärkeitä: tämä viipalointikone voidaan purkaa osiin, jolloin puhdistus on erittäin helppoa. Sisäänrakennetun veitsenteroittimen avulla terä on aina kuin uusi, joten viipalointi sujuu tarkasti.

Mistä materiaalista viipalointikoneen terä on valmistettu?

Terä on valmistettu erikoisteräksestä.

Onko laite helppo puhdistaa?

Kyllä, leikkuukone voidaan jakaa erittäin helposti osiin ja puhdistaa.

  • Viipalointikone RCAM 220PRO
  • Käyttöohje

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.