Viipalointikone - 300 mm - max. 15 mm - lihaleikkuri

Tuotenumero: EX10010172 / Malli: RCAM-300PRO

Viipalointikone - 300 mm - max. 15 mm - lihaleikkuri

 • Tuotenumero: EX10010172
 • Malli: RCAM-300PRO
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
485,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 22,21 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Viipalointikone - 300 mm - max. 15 mm - lihaleikkuri

Highlights

 • Ammattimaiseen käyttöön
 • Leikkuuterä Ø 30 cm
 • Teho 280 W
 • Leikkuun paksuus portaattomasti säädettävissä 0 - 15 mm
 • Paino 23 kg
 • Puoliautomaattinen teroittaja
 • Kuula- ja liukulaakereilla
 • Kuori anodisoitua alumiinia
 • Leikkuuterä erikoisteräksestä

Keyfacts

Royal Cateringin RCAM 300PRO -siivutuskone suunniteltiin ammattimaista käyttöä varten. Siivutuskone on valmistettu korkealaatuisesta, anodisoidusta alumiinista ja kestää hyvin ympäristövaikutuksia. RCAM 300PRO -siivutuskoneen leikkuuterä on halkaisijaltaan 30 cm. Halkaisija on ihanteellinen myytävien tuotteiden ammattimaista ja asianmukaista leikkaamista ajatellen. Erikoisterä on kovakromattu, optimaalisesti hiottu ja sileä. Laite toimii tehokkaalla 280 W moottorilla. Voimansiirto toimii mitä parhaiten erityisesti leikkelekonetta varten suunnitellun mekaniikan ansiosta. Anonisoidusta alumiinista valmistettu pinta takaa helpon puhdistamisen ja lihan sekä kaikenlaisten muidenkin elintarvikkeiden vaivattoman käsittelyn. Leikkuun paksuutta voit säädellä portaattomasti välillä 0 - 15 mm. Ihanteellinen leikkuukulma takaa sen, että työ sujuu lähes voimaa käyttämättä. Kuula- ja liukulaakerien yhdistelmä takaa sen, että laite on helppokäyttöinen ja lähes äänetön, ja ettei sen käytössä tarvita paljoa voimaa. Laakerit ovat erityisen pitkäikäisiä. Yksi RCAM 300PRO -leikkelekoneen eduista on integroitu puoliautomaattinen teroittaja erikoisteräksestä valmistettuja leikkuuteriä varten. Heti kun terä alkaa tylsyä, voit hyvin helposti käynnistää teroituksen. Teroittaja toimii samalla myös suojamekanismina.

Malli
RCAM 300PRO
Kunto
Uusi
Jännite
230 V
Teho
280 W
Kuoren materiaali
Viimeistelty ja anodisoitu alumiini
Kahvojen materiaali
Erikoisluja muovi
Terän materiaali
Erikoisteräs
Terän koko
Ø 300 mm
Leikkuun paksuus
0 - 15 mm (portaaton)
Teroittaja
Integroitu, puoliautomaattinen
Laakerointi
Kuula- ja liukulaakereilla
Mitat (pituus x leveys x korkeus)
46 x 57 x 48 cm
Paino
23,3 kg
Paketin mitat (pituus x leveys x korkeus)
61 x 53 x 49 cm
Lähetyspaino
25,9 kg

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (02.08.2018)

Täydellinen tarkkuus

Tämä viipalointikone on yksi keittiön tärkeimmistä laitteista – mutta koonsa puolesta tällä koneella on sitäkin laajemmat käyttömahdollisuudet. Halkaisijaltaan 30 senttimetriä oleva terä sopii suurelle joukolle erilaisia tuotteita, joten se sopii myös supermarketeihin sekä lihanjalostamoihin. Sisäänrakennettu veitsenteroitin pitää terän pitkään terävänä. Minulle on erittäin tärkeää, että viipalointikone voidaan purkaa osiin, koska tällöin sen puhdistaminen on vaivatonta. Olen työskennellyt tällä laitteella ja olen siihen erittäin tyytyväinen.