Trustpilot
(5) arvostelua

Plasmaleikkuri - 65 A - toimintakerroin 100 % - 400 V - IGBT - HF-sytytys

419,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10021418

|

Malli: S-PLASMA 60U

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. maanantai 6. toukokuuta
5% alennusta ostaessasi 3 samaa tuotetta ja 10% alennusta vähintään 5 tuotteesta!
Hinta
Kappalehinta
Alennus
419,00 €
419,00 €
0%
1 257,00 €
398,05 €
5%
2 095,00 €
377,10 €
10%
Avainominaisuudet
  • voimakas – maksimaalinen leikkausvirta 65 A ja toimintakerroin 100 %
  • selkeä – ohjauspaneeli LED-näytöllä, painemittarilla ja kiertosäätimellä
  • tehokas – moderni IGBT-invertteri ja HF-sytytys
  • tarkka – nopeat ja siistit leikkaukset 22 mm:n materiaalivahvuuteen asti
  • mobiili – kompaktit mitat ja kantokahva
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.2

Perustuen 5 arvosteluun

Lajittele :

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Täysi suositus.

Kaikkien tästä laitteesta verkossa olevien mielipiteiden mukaan suosittelen myös sitä. Luin monia positiivisia kirjoituksia ja tämä sai minut ostamaan leikkurin. Voin epäilemättä suositella sitä edelleen ja lisätä toisen positiivisen mielipiteen tästä laitteesta. Nopea toimitus, tuote toimitettiin seuraavana päivänä hyvin pakattuna. Lyhyet ja ytimekäs ohjeet turvallisuusohjeineen. Erittäin yksinkertainen käyttöliittymä, helppo ohjata laitetta - kaikki on hyvin. Mitä tulee leikkaustestiin, laitan lyhyen videon YT: hen - näyttää todella hyvältä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Täydellinen!

Plasmaleikkuri teki minuun todella vaikutuksen, ollakseni rehellinen. Käyttäjäystävällisyys on hämmästyttävää - käyttöliittymä on niin yksinkertainen, ettei minun tarvinnut edes miettiä sitä liikaa. Mutta sitten suoritus! Hulluutta! Se rokkaa todella, ja tekniset tiedot vastasivat täysin todellisuutta, mikä yllätti minut todella. Käsikirja oli myös erittäin hyvin tehty ja auttoi minua paljon. Se on helppokäyttöinen ja suorituskyky hämmästyttää. Lisää tähän nopea toimitus, turvallinen pakkaus ja nerokas käyttöohje – täydellinen!

Näytä alkuperäinen arvostelu

8 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Poland

Paras leikkuri

Erittäin hyvä valinta. Aluksi olin skeptinen, koska en löytänyt videoita tuotteesta, joten en tiennyt mitä odottaa tai miltä leikkaus näyttäisi. Löysin vain muutaman arvostelun netistä. Ja siinä kaikki. Se, mikä lopulta sai minut ostamaan sen, oli suhteellisen alhainen hinta, 65A ja todella tehokas sykli. Mikä vaikutti aika uskomattomalta tähän hintaluokkaan. Pieni määrä myönteisiä mielipiteitä Internetissä kuitenkin osoitti, että parametrit vaikuttivat realistisilta tai ainakin hyvin lähellä todellisia. Voin vahvistaa, että tämä on todella hyvä valinta. Työstä riippuen sykli voi olla lyhyempi - mutta tämä riippuu todennäköisesti ympäristön olosuhteista hitsauksen aikana. Leikkaus on roiskeeton, kaikki on puhallettu kauniisti ulos. Se käsittelee paksumpia materiaaleja todella hyvin ja nopeasti. Yhdellä sanalla, tuote on todella huomion arvoinen. Kotelon takaosa narisee hieman, mutta sitä voisi parantaa - koska koko laite näyttää todella tukevalta. Laite saapui ilman pistoketta ja se ei kuulunut sarjaan (400V), mikä on melko vakio 3P: lle ja tällä hinnalla minulla ei ole suuria valituksia, mutta se olisi parempi saada sarjaan. Toinen etu on helppokäyttöisyys, ei painikkeita - kaikki on helposti hallittavissa. Yhteenvetona voidaan todeta, että SE ON sen arvoinen!

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Ei kommentteja.

Näytä alkuperäinen arvostelu

6 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Slovakia

plasmaleikkuri 65 A

Oikeaa maadoituskaapelia ei toimitettu, et löydä vastausta tähän ongelmaan. Jonkinlaiset linkit jonnekin, missä se ei toimi, se antaa huonon kuvan koko tästä kaupasta!

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme