Tuote: EX10031085

|

Malli: SBS-MD-26

Metallinpaljastin - paikannussyvyys 24 cm - Ø 24 cm - teleskooppivarsi: 96 - 120 cm

229,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • tarkka – metallinilmaisin paikantaa pienetkin esineet (kolikot jne.) jopa 24 cm:n syvyydestä
  • monipuolinen – neljä eri hakutoimintoa: kaikki metallit, poislukien tietyt metallit (Disc), valitse (Notch) ja paikannus (Pinpoint)
  • vedenkestävä – vettä pitävä hakukela sopii käytettäväksi sateessa ja matalassa vedessä
  • säädettävä – välillä 96 - 120 cm pidennettävä teleskooppivarsi käsituella mukavaan käyttöön kaikenkokoisille aarteenmetsästäjille
  • selkeä – kaikki ohjauspaneelin tärkeät toiminnot luettavissa LCD-näytöltä yhdellä silmäyksellä

TUOTEKUVAUS

Täydellinen metallinpaljastin kaikenkokoisille aarteenetsijöille

Etsivä löytää! Etsitpä sitten kadonnutta vihkisormusta puutarhasta, kulta-aarretta metsästä, ammuksia vanhoilta taistelukentiltä tai johtoja seinästä – metallinpaljastin kullanetsintään ynnä muuhun Steinberg Systemsin teollisuustuotteiden valikoimasta löytää kaiken etsimäsi.

Metallinilmaisin kullan, hopean ja muiden metallien etsintään

Intuitiivisen ohjauspaneelin ja LC-näytön ansiosta voit paikantaa metallinpaljastimen avulla pieniäkin esineitä, kuten kolikoita, sormuksia tai nauloja, jos ne on haudattu maahan enintään 24 cm syvyyteen. Hakuun on saatavana neljä erilaista tilaa: "All Metal" tunnistaa seitsemän metallityyppiä, siinä on automaattinen maantasaus ja se on erittäin herkkä. Jos taas valitset "Disc"-toiminnon, tietyntyyppisten metallien haku kytkeytyy pois päältä tarkempaa erottelua varten. "Notch"-toiminnolla voit valita käyttöön vain tiettyjen metallien taajuusalueet. "Pinpoint" puolestaan osoittaa etsimäsi kohteen sijainnin.

Metallinetsin ilmoittaa löydöstä kolmella eri merkkiäänellä metallin tyypistä riippuen. Taustavalaistulta LC-näytöltä voit lukea tietoja löydön tyypistä ja syvyydestä myös pimeässä. Laitteessa on kuulokeliitäntä, jonka avulla voit käyttää kuulokkeita vaimentaaksesi taustamelua tai estääksesi muita häiriintymästä paljastimen äänistä. Voit käyttää siinä kuulokkeita, joissa on 3,5 mm:n liitäntä. Äänenvoimakkuutta voidaan säätää sille tarkoitetulla säätimellä.

Uusimman tekniikan ansiosta tämän metallinpaljastimen virrankulutus on erittäin alhainen. Voit käyttää sitä kahdella 9 V paristolla. Lataustason ilmaisin kertoo sinulle paristojen tilasta. Metallinpaljastimen kevyen painon ansiosta voit käyttää sitä missä tahansa. Lisäksi välillä 96 - 120 cm säädettävä teleskooppivarsi mahdollistaa laitteen mukavan käytön kaikenkokoisille aarteenetsijöille. Ergonominen ja pehmustettu käsituki pitää huolen siitä, että metallien etsintä on mukavaa pidemmänkin aikaa. Kohokohta: Jos tarpeisiisi sopii parhaiten rankkojakin olosuhteita kestävä metallinpaljastin, vedenkestävä malli on oikea valinta. Tämän laitteen avulla voitkin jatkaa aarteenetsintää myös sateessa, lumipyryssä tai matalassa vedessä!

TEKNISET TIEDOT