Tuote: EX10031023

|

Malli: SBS-PH-140

Vesimittari - Lämpötila - pH - EC - TDS - CF

159,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monikäyttöinen – viisi mittausaluetta (lämpötila, pH, EC, TDS, CF) yhdessä laitteessa
  • tarkka – pieni mittaustulosten poikkeama ±0,1 pH:lla ja ±1 °C (±0,2 °F); ja ±2 % lopullisesta arvosta EC:lle, TDS:lle ja CF:lle
  • selkeä – kaikki arvot aina näkyvissä kolmella LCD-näytöllä
  • tehokas – varustettu nopeilla ja tarkoilla pH-, johtavuus- ja lämpötila-antureilla
  • varma – suojattu vedeltä ja pölyltä IP66-suojaluokan mukaan

TUOTEKUVAUS

Kattava vesimittari viidellä mittaustoiminnolla

Haluatko määrittää uima-altaasi, akvaariosi tai muun käyttövetesi laadun? Ota sitten käyttöön Steinberg Systemsin tarkka vesimittari. Se antaa sinulle tietoja veden lämpötilasta, pH-arvosta, johtavuudesta sekä veden puhtaudesta EC-, TDC- tai CF-arvoilla. Vesimittari näyttää kaikki arvot selkeästi kolmella LCD-näytöllä.

Tarkka pH-EC-mittari laajalla mittausalueella

PH-EC-mittari on varustettu kahdella anturilla, jotka antavat sinulle nopean ja tarkan tiedon veden laadusta. Mittausalue on suunniteltu siten, että se tarjoaa maksimaalisen tiedon jokaisesta mitattavasta arvosta. Voit määrittää sillä pH-arvon yleisten standardien mukaan välillä 0 -14. EC-arvo 0 - 19,99 EC, CF-arvo 0 - 199,9 CF ja TDS-arvo 10 - 9990 ppm antavat yleiskuvan veden johtavuudesta ja suolapitoisuudesta. Kaikki arvot on esitetty tarkasti tarkkuudella ±0,1 pH, ±1 °C tai ±2 % lopullisesta arvosta EC:lle, CF:lle ja TDS:lle. Käytä näitä tietoja parantaaksesi veden laatua tai pitämään se korkealla tasolla!

Laitteessa on selkeä ohjauspaneeli kolmella LCD-näytöllä ja yksinkertaisilla asetuspainikkeilla. Laite saa virtansa ladattavasta akusta. Voit ladata sitä helposti verkkovirtasovittimen avulla. Mittarin kotelo vastaa suojausluokkaa IP66 ja kestää siten pölyä ja roiskeita.

TEKNISET TIEDOT