(1) Arvostelu

Tuote: EX10200040

|

Malli: TEKO+LCD03C-B1

Pöytävaaka - varmennettu - 3 kg / 1 g - LCD

219,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • sertifioitu – kalibroitu, varmennettu, kaupalliseen käyttöön sopiva
  • tarkka – punnitustarkkuus 0,5 g (1,5 kg) tai 1 g (3 kg)
  • tilava – 25 x 27 cm suuri, ruostumatonta terästä oleva punnitustaso sekä 3 l punnituskulho
  • selkeä – moderni, kuusilukuinen LCD-näyttö taustavalaistuksella ja 28 mm lukukorkeudella
  • yhdistettävä – RS232-portti tiedonsiirtoon tietokoneelle
  • kestävä – jopa 100 tunnin akkukäyttö tai verkkovirta

TUOTEKUVAUS

Kestävä pöytävaaka LCD-näytöllä

Punnituskulhon sisältävä digitaalinen pöytävaaka TEKO+LCD03T-P1-B1 antaa erityisen tarkat mittaustulokset, sen maksimipunnituskapasiteetti on 3 kg ja tarkkuus 1 g. Varmennettu pöytävaaka sopii täten erinomaisesti työskentelyyn liikkeissä, apteekeissa, teekaupoissa, elintarviketeollisuudessa tai markkinoilla sekä kaikissa muissa paikoissa, kun tuotteen paino on tarkastettava.

Varmennettua tarkkuutta TEM:in digitaalisella pöytävaa’alla

Digitaalinen pöytävaaka täyttää kaupalliseen käyttöön asetetut vaatimukset, minkä M-merkintä vihreällä pohjalla todistaa. Se toimitetaan kalibroituna ja varmennettuna. Tämä ensivarmennus on voimassa kaksi vuotta käyttöönotosta, mutta kansallisista vaatimuksista riippuen valtuutetun tahon tulisi kuitenkin vielä hyväksyä vaa’an varmennus. Vasta tämän jälkeen vaaka saa varmennusmerkinnän ja vaatimustenmukaisuusvakuutuksen, jota tulisi säilyttää vaa’an yhteydessä.

TEM:in pöytävaa’assa on kaksi mittausaluetta. 1,5 kg saakka mittaat 0,5 g tarkkuudella, siitä ylöspäin enintään 3 kg tavarat on punnittavissa 1 g tarkkuudella. Mitatut arvot on luettavissa kuusilukuiselta LCD-näytöltä, jota on erittäin helppo lukea 28 mm lukukorkeuden ja taustavalaistuksen ansiosta. Vaa’assa on lisäksi käyttöä helpottavia toimintoja, kuten taaraus ja nollaus.

Kannettava pöytävaaka toimii akulla, mutta vaihtoehtoisesti siihen voidaan syöttää myös verkkovirtaa. Akun kesto on vakuuttavat 100 tuntia. Näyttöön tulee ilmoitus, kun on aika ladata akku. Mitoiltaan 25 x 27 cm oleva punnitustaso on helppohoitoista ruostumatonta terästä. Lisäksi pöytävaaka on varustettu punnituskulholla, jonka avulla jopa 3 litraa irtonaista ainesta, kuten jauhoa tai hiekkaa voidaan mukavasti punnita. Liukumattomat ja korkeus säädettävät jalat sekä sisäänrakennettu vatupassi takaavat vaa‘an vankan ja vaakasuoran asennon.

Pöytävaa’assa on yleinen RS-232-portti, jolla vaaka on helposti liitettävissä kassaan tai tietokoneeseen. Tiedonsiirtoon on käytettävissä erilaisia protokollia, kuten DIALOG 06, TEM, TISA, NCI ja DELTA.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

Arvostelut ja kommentit


4.0

perustuen 1 arvosteluun

01.06.2023

Côté performance, rien à redire, bonne autonomie et rapide. Par contre, malgré la photo, la balance n'est pas vendue avec une vignette verte qui garantit la l'homologation en France. Je viens de m'en rendre compte aujourd'hui que je compte l'utiliser à des fin commerciales...