Trustpilot
(1) arvostelu

Tasovaaka - varmennettu - 150 kg / 50 g

339,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10200001

|

Malli: BEKO+LCD035X040150-B1

Alhainen varastotilanne

Pidä kiirettä! Vain vähän tuotteita jäljellä.

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
339,00 €
3+
5%
322,05 €
5+
10%
305,10 €
10+
15%
288,15 €
Avainominaisuudet
  • Kalibroitu, varmennettu, sopii kauppakäyttöön
  • Todistettu punnitustarkkuus, 20 g (punnittava esine enintään 60 kg) tai 50 g (enintään 150 kg)
  • Moderni LCD-näyttö taustavalaistuksella ja taitettavalla telineellä
  • Akun kestoaika jopa 100 tuntia
  • Tilava punnitustaso ruostumatonta terästä
  • RS 232 -liitäntä tiedonsiirtoon yleisimmillä protokollilla
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
ABS
Ruostumaton teräs
Teräs
Väri
Hopeanvärinen
Näyttö
LCD
Jännite [V]
110-230
Sähkövirta
AC-sovitin + paristot
Painoalue [kg]
0,4 - 150
Protokolla
DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI), ACLASS
Punnitusala [mm]
400 x 350 x 50
Lukujen korkeus [mm]
28
Tarkkuus W1
20 g
Tarkkuus W2
50 g
Tarkkuusluokka
III
Painoyksiköt
kg
Tarkkuus [kg]
0,02 / 0,05
Maks. turvallinen kuormitus
Älä ylitä punnitusaluetta
Punnitusalue W1
400 g - 60 kg
Punnitusalue W2
1 - 150 kg
Käyttölämpötila [°C]
-10 - 40
Punnitustason materiaali
Ruostumaton teräs
Virtalähteen yksityiskohdat
Akku 6 V 4,5 Ah
Taaraus
Kyllä
Nollaus
Kyllä
Paristojen kesto
100 h
Mitat (PxLxK)
35.5 x 46 x 52 cm
Paino
13.5 kg
Paketin mitat (PxLxK)
41 x 30 x 51 cm
Lähetyspaino
14.15 kg

Toimituksen sisältö

  • Tasovaaka BEKO+LCD035x040150-B1
  • Verkkopistoke
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Tasovaaka - varmennettu - 150 kg / 50 g

Luotettavat punnitustulokset ovat yritystoiminnon peruskivi, jos on tarkoitus lähettää tuotteita tai myydä pakkaamattomia tuotteita niiden painon perusteella. Ennen kaikkea tarvitset vaa’an, joka punnitsee tarkasti ja näyttää luotettavia lukemia. Sinun kannattaa tutustua lähemmin TEM:n enintään 150 kg:n  varmennettuun tasovaakaan! Se on helppokäyttöinen, liikuteltava ja vastaa kaupan korkeita tarkkuusvaatimuksia.
Tasovaaka vastaa kaupallisen käytön vaatimuksia, minkä todisteena siinä on hyväksyntämerkki M vihreällä taustalla. Vaaka toimitetaan kalibroituna ja varmennettuna. Tämä ensivarmennus on voimassa kaksi vuotta käyttöönoton jälkeen, mutta kansallisesta lainsäädännöstä riippuen akkreditoidun tahon täytyy ehkä vielä todistaa vaa’an varmennus. Vasta tämän jälkeen tasovaaka saa varmennustarran. Kun voimassaoloaika on kulunut umpeen, voidaan vaaka varmentaa uudelleen hyväksytyillä tarkastuslaitoksilla. Saat lisäksi vaatimustenmukaisuusvakuutuksen, jota sinun tulisi säilyttää vaa’an lähettyvillä. Tasovaa’assa on lisäksi varmennuksen osoittava merkintä, joka osoittaa varmennusvuoden. Tämä on lakimääräinen perusta kaupaksi tarjottavien tuotteiden painon määritykselle.
Vaa’an tarkkuus riippuu suurimmasta painosta, jonka haluat sillä punnita. TEM:n tasovaa’assa on kaksi mittausaluetta, joiden avulla varsinkin kevyempien esineiden punnitustarkkuus kasvaa merkittävästi. Punnitusepätarkkuus on 20 g, jos punnittava esine on enintään 60 kg painava ja enintään 50 g, jos punnittavan esineen paino on enintään 150 kg. Vaa’an varmennus takaa, että tätä epätarkkuutta ei ylitetä. Varmennus täytyy tehdä uudelleen vasta kahden vuoden kuluttua.
Punnituslukemat näkyvät modernissa nestekidenäytössä, joka on vaa’an taitettavassa telineessä. Näytön luvut ovat kookkaita ja helposti luettavissa. Punnitustulokset näkyvät hyvin kaikissa olosuhteissa, sillä näytössä on säädettävä taustavalaistus. Valittavanasi ovat seuraavat asetukset: valaistus on jatkuvasti joko päällä tai pois päältä tai syttyy, kun jokin esine asetetaan vaa’alle tai jotain nappia painetaan.
Näyttöä voi kallistaa niin, että katselukulma on sinulle paras mahdollinen. Näin voit aina mukauttaa sen yksilöllisiin tarpeisiisi. Voit myös asentaa koko näytön kahteen eri asentoon. Se voi joko osoittaa punnitustasoa kohti tai siitä poispäin. Näiden eri vaihtoehtojen ansiosta voit aina mukauttaa laitteen tismalleen omia työskentelyolosuhteitasi vastaavaksi.
Selkeätä ohjauspaneelia on helppo käyttää. Siinä on viisi painiketta tarvitsemiesi perustoimintojen valintaa ja säätöä varten: Käyttö, taustavalaistus, taaraus, mittausalue ja nollaus. Lisäksi näytön valo ilmaisee, koska vaaka on tasapainossa. Yksittäisillä toiminnoilla on myös merkkiäänensä. Ohjauspaneelissa on läpinäkyvä suojus.
Vaa’an näyttö on akkukäyttöinen ja soveltuu siten myös liikkuvaan käyttöön. Sen akun kesto on jopa 100 tuntia, mikä on vaikuttava saavutus. Akun lataustaso on myös näkyvissäsi LCD-näytössä, jotta voit ladata sen ajoissa. Laitteen lakatun rautatelineen voi taittaa helposti kokoon varastointia tai kuljetusta varten.
Punnitustaso on tukevaa ja laadukasta ruostumatonta terästä. Se on kolmeen suuntaan avoin, joten voit punnita myös esineitä, jotka ovat isompia kuin itse taso, 35 x 40 cm. Neljänteen suuntaan näyttö ja sen pidike on suojattu tyylikkäällä taivutetulla kaiteella. Näin ne eivät voi vaurioitua punnituksen yhteydessä. Vaaka pysyy turvallisesti paikallaan ja suorassa asennossa liukumattomien korkeussäätöisten jalkojensa varassa.
Tasovaa’assa on RS 232 -liitäntä, josta voit yhdistää sen tietokoneeseen tai kassaan. Tiedonsiirtoa varten käytettävissäsi on useita eri kommunikaatioprotokollia, kuten DIALOG 06, TEM, TISA, DELTA, CAS(NCI) tai ACLASS.

Arvostelut


5.0

Perustuen 1 arvosteluun

Lajittele :

10 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Germany

Laajenna mittakaavaa

Tämä vaaka täyttää kaikki odotukseni. Kevyt, kestävä ja suuri alusta. Toimiva näyttö. ERINOMAINEN!!

Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Mitä voin tehdä, jos vaakani menee rikki?

Tarjoamme ammattimaisen korjauspalvelun. Valtuuttamamme huoltokumppani korjaa vaa’an, joten sinun kannattaa aina ensin ottaa meihin yhteyttä.

Voinko liittää vaa’an tietokoneeseen?

Ei mikään ongelma. Tasovaa’assa on RS 232 -liitäntä, josta voit yhdistää sen tietokoneeseen.

Mitä tarkoittaa 50 gramman tarkkuus 150 kg:n painoon asti?

50 g on vaa’an suurin epätarkkuus, kun punnittavan esineen paino on enintään 150 kg. Koska laite on kalibroitu, voit olla varma, että epätarkkuus ei koskaan ole enempää kuin 50 g.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme