Trustpilot

Tihkuletku

Tihkuletku on ehdoton sinulle, joka haluat pitää kasvisi hyvinvoivina ja kauniina ympäri kesän! Tihkuletku eli tippaletku on suunniteltu vuotamaan eri kohdista, jolloin se kastelee puutarhasi kasvit tasaisesti. Tihkuletku on myös ympäristöystävällinen - se säästää jopa 70 % vettä! Tihkuletkuja löytyy valikoimastamme eri pituisia, jotta jokainen löytää omaan tarpeeseensa sopivan letkun. Hanki nyt oma tihkuletku ja anna kasviesi kukoistaa.


MILLE KASVEILLE TIHKULETKU SOPII PARHAITEN?

Tihkuletku sopii erinomaisesti esimerkiksi tomaateille ja kurpitsoille, joiden lehtien ei tarvitse kastua niin paljon kuin juurten. Tihkuletku jakaa vettä tasaisesti kasvien juurille eikä kastele näin niitä kauttaaltaan kuten puutarhaletku tai kastelukannu. Letku sopii myös erinomaisesti kasvihuoneisiin, joissa tila on rajoittunutta ja kastelu voi mennä hankalaksi. Kasvihuoneet saattavat olla myös isoja, joten kastelujärjestelmä on huomattavasti helpompi ratkaisu kuin käsin kastelu. Tihkuletkulla saat myös aikaan jatkuvan kastelun. Tihkuletku näyttää parhaat puolensa kun se on asetettuna maanpinnan päälle, mutta se voidaan myös upottaa pienen maakerroksen alle. Tilaa nyt kasvihuoneeseen tai puutarhaasi tihkuletku ja säästä samalla sekä vettä että aikaa!


ERILAISET TIPPALETKUT ERILAISIIN TARPEISIIN

Expondon valikoimasta löydät jokaiseen tarpeeseen sopivan tippaletkun. Valikoimastamme löydät tihkuletkut 7,5 metristä aina 100 metriin asti. Tihkuletkua voi myös lyhentää tarvittaessa. Olit siis sitten kotipuutarhuri tai kasvihuoneyrittäjä, löydät Expondolta kaikenlaiset tihkuletkut vain yhden klikkauksen päästä! Tihkuletkujen mukana tulee erilaisia lisävarusteita kuten liittimiä ja liitoskappaleita, joiden avulla saat muokattua tihkuletkua ja esimerkiksi lisätä sen pituutta lisäämällä jatkopaloja letkuun. Expondon valikoimasta löytyvillä tihkuletkuilla on jopa 4 barin työntöpaine.


TIHKULETKUT EXPONDOLTA


Mikäli haluat kasvisi ja kukkasi näyttävän upeilta koko kasvukauden, valitse Expondon valikoimasta juuri sinulle sopiva tihkuletku ja anna kasveillesi niiden tarvitsema ihanteellinen kastelu. Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.