Ultraäänipesuri - 10 litraa - 180 W - Memory Quick Eco

Tuotenumero: EX10050023 / Malli: PROCLEAN 10.0ECO

Ultraäänipesuri - 10 litraa - 180 W - Memory Quick Eco

 • Tuotenumero: EX10050023
 • Malli: PROCLEAN 10.0ECO
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2017
 
 
 
385,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 17,63 € Klarnalla

Lue lisää

Heti toimitusvalmis Tilauksen ja maksun tullessa perille seuraavan 5 tunnin ja 50 minuutin, kuluessa, toimitus lähetetään tänään.

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Ultraäänipesuri - 10 litraa - 180 W - Memory Quick Eco

 

Ultraäänipesurin PROCLEAN 10.0 Eco toiminta perustuu kolmeen 180 W:n ultraäänitehon tuottavaan ultraäänilähettimeen. Tämä takaa ultraäänen tasaisen ja tehokkaan jakautumisen ja erinomaiset puhdistustulokset. Lämmitysteho on voimakkaat 310 W. Tilavassa kymmenen litran pesusäiliössä voi käyttää pesunesteenä joko aivan tavallista vettä tai puhdistusaineliuosta.

Memory Quick -toiminnolla varustettu ultraäänipesuri materiaaleja säästävään ja energiatehokkaaseen puhdistukseen, tilavuus 10 litraa

 

Eco-sarja on suunniteltu ja valmistettu nimenomaan ekonomisuutta silmällä pitäen. Nämä ultraäänipesurit ovat suuresta tehostaan huolimatta energiaa säästäviä ja kestäviä. Ultraäänellä puhdistetut esineet kuluvat vähemmän ja niiden käyttöikä pitenee. Etenkin ammattikäytössä ultraäänipuhdistus voi säästää käyttökustannuksia huomattavasti.

 

Memory Quick -toiminto yksinkertaistaa ultraäänipesurin käyttöä, sillä voit koska tahansa keskeyttää puhdistuksen tai soveltaa jo aiemmin säädettyjä aikoja. Keskeytyksen yhteydessä voit tarkastaa puhdistuksen etenemisen tai vaihtaa puhdistuneet esineet puhdistettaviin. Puhdistus jatkuu saumattomasti keskeytyksen jälkeen. Puhdistuksen päätyttyä voit hakea Memory-Quick-painikkeella viimeisimmän aika-asetuksen käyttöön ja käynnistää sen. Sinun ei tarvitse erikseen taas säätää puhdistusaikaa.

 

Voit säätää puhdistusajan portaattomasti välillä 0 ja 60 minuuttia selkeästä digitaalisesta ohjauspaneelista käsin. Myös ultraäänipesurin lämpötilan voi säätää tarkasti optimaalista puhdistusprosessia varten välille 0 - 80 °C.

 

Tämä ultraäänipesuri on välttämätön puhdistuslaite lääkärien vastaanotoilla, klinikoilla tai laboratorioissa, mutta myös tatuointistudioissa, kello- ja koruliikkeissä ja optikoilla. Sen käyttökohteet ovat kaikkialla, missä huippuherkkiä työkaluja tai mekaanisia ja elektronisia komponentteja on saatava perusteellisen puhtaiksi liasta. Ultraäänipesurista on hyötyä myös yksityiskäytössä korujen, jalokivien, kolikoiden, aterimien tai silmälasien puhdistuksessa.

 

Ultraäänipesu on niin hellävarainen menetelmä, että arvokkaimmatkin pinnat voi huoletta puhdistaa joutumatta pelkäämään niiden vaurioitumista. Tässä puhdistustavassa ultraääni yhdessä veden tai puhdistusaineliuoksen kanssa poistaa lian kitkattomasti ilman mitään hankausta. Lika ei pysty puhdistuksen yhteydessä enää uudelleen tarttumaan puhdistettavan esineen pintaan.

 

Pieninkin lika poistetaan perusteellisesti puhdistettavasta osasta. Teholtaan 180 W:n ja taajuudeltaan 40 kHz:n ultraääni puhdistaa vaikeapääsyisetkin kohteet huolellisesti. Sellaisistakin paikoista, joissa lika ei edes ole havaittavissa paljaalla silmällä.

 

Ultraäänipesuri PROCLEAN 10.0 ECO koostuu tilavasta kymmenen litran astiasta, korista ja kannesta. Kaikki osat ovat ruostumatonta terästä. Korkealaatuisen materiaalin ansiosta puhdistuslaite ei ainoastaan ole kestävä vaan myös helppo puhdistaa. Poistohanan kautta puhdistusnesteen saa laskettua nopeasti ja mukavasti ulos säiliöstä. Laite on pitkäikäinen investointi, joka toimii aina hygieenisesti moitteettomasti vaarantamatta millään tavalla käyttäjänsä terveyttä.

 

Tämä ultraäänipesuri on ergonomisesti suunniteltu ja erittäin kätevä jokapäiväisessä käytössä. Kansi estää puhdistusnesteen haihtumisen. Käytännölliset kantokahvat ja kumitassut tekevät siitä helpon kuljettaa ja takaavat laitteen liukumattomuuden kaikilla alustoilla.

Kohokohdat

 • Käytännöllinen Memory Quick -toiminto
 • Perusteellinen puhdistus ultraäänellä, teho 180 W, taajuus 40 kHz
 • Erityisen energiaa säästävä ja kestävä rakenne
 • Ajan ja lämpötilan säätö digitaalinäytöstä
 • Hygieenistä, helppohoitoista ruostumatonta terästä

Pääominaisuudet

Malli
PROCLEAN 10.0ECO
Kunto
Uusi
Materiaali
Ruostumaton teräs
Jännite
230 V
Nettotilavuus
10 litraa
Astian sisämitat (pituusxleveysxkorkeus)
30,2 x 23,9 x 15 cm
Puhdistusnesteen pienin määrä
2/3 astian tilavuudesta
Ultraääniteho
180 W
Ultraäänitaajuus
40 kHz
Ultraäänilähettimien lukumäärä
3
Lämmitysteho
310 W
Lämpötila
0 - 80 °C
Ajastin
0 - 60 min
Kansi
Kyllä
Kahvat
Kyllä
Sähköjohdon pituus
1,8 m
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
26,5 x 36 x 32,5 cm
Paino
6,9 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
44 x 35 x 43 cm
Lähetyspaino
8,4 kg
 • Ultraäänipesuri PROCLEAN 10.0 ECO
 • Kori
 • Kansi
 • Liitäntäjohto (1,8 m)
 • Käyttöohje

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.