Hautomakone - 88 munaa - sis. läpivalaisulampun

Tuotenumero: EX10130004 / Malli: IN-88DDI

Hautomakone - 88 munaa - sis. läpivalaisulampun

 • Tuotenumero: EX10130004
 • Malli: IN-88DDI
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2019
 
 
 
82,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 3,75 € Klarnalla

Lue lisää

Tuote ei ole tällä hetkellä saatavilla.

Hautomakone - 88 munaa - sis. läpivalaisulampun

Jos haluat hautoa ankan, hanhen tai viiriäisen munia, incubaton hautomakoneet ovat juuri oikea valinta. Anna tämä vastuullinen työ automaattisen hautomakoneen IN-88DDI tehtäväksi. Tämä laite sopii loistavasti ammattikäyttöön. Siinä voi hautoa yhdellä kerralla 88 kananmunaa. Muut lajikkeet, kuten viiriäiset munat tai hanhenmunat, voidaan inkuboida laitteen kanssa. Lämpötila näkyy LED-näytön kautta. Näet selkeästi lämpötilaa, kosteutta, munimis- ja kääntöajankohtaa koskevat tiedot. Näin saavutat hyvän kuoriutumisasteen!

Hautominen voi alkaa! Haudo munia oikein

 

Munien hautominen on erittäin mielenkiintoinen tehtävä, joka vaatii omistautumista, hyvää suunnittelua, joustavuutta ja tarkkaavaisuutta. Toimitukseen kuuluu läpivalaisulamppu. Voit tarkkailla linnunpoikasten kehittymistä lampun avulla. Jos valaiset munan läpi, näet sen sisällä kasvavan pikku linnun ääriviivat. Näin voit valvoa, kehittyykö sikiö odotetulla tavalla. Hautomakoneen läpinäkyvän kannen läpi näet hyvin kaiken, mitä hautomisen aikana tapahtuu!

 

Sisätilan lämpötilan säilyttämiseksi tasaisena laitteen runko on eristetty styroksilla. Munien tyypistä riippuen voit tarvita hautomiseen jopa 35 päivää. Väärällä laitteella tämä on jo huomattava korotus sähkölaskuusi. Hautomakoneella IN-88DDI säästät selvää rahaa! Laitteen moottorin ottoteho on vain 80 W, mikä tekee siitä erittäin kustannustehokkaan.

Kevyt ja kompakti hautomakone IN-88DDI

 

Hautomakone vakuuttaa keveydellään ja kompaktilla rakenteellaan. Se painaa vain 1,4 kg, joten sitä on helppo kuljetella paikasta toiseen. Pienien mittojensa ansiosta sille löytyy myös säilytystila melkeinpä mistä vain. Muita laitteen etuja ovat kokonaan irrotettavissa oleva kansi ja munakenno. Näin kaiken saa hyvin helposti puhdistettua.

 

Lämpötilan säätö on hautomisprosessin tärkein yksittäinen tekijä. Voit säätää hautomakoneen sisätilan lämpötilan digitaalisen lämpötilanäytön avulla asteentarkasti välille 20 °C ja 50 °C. Kertasäätö riittää, sitten sinun ei enää tarvitse kantaa huolta lämpötilan asetteluista. SMART-ohjausjärjestelmä pitää lämpötilan haluttuna.

Yksinkertainen, turvallinen ja luotettava

 

Koska koneen hautomatila on hautomisen aikana aina kosketuksissa veden kanssa, suunnittelussa on nimenomaan panostettu turvallisuuteen. Hautomakoneen suojausluokka on IPX4.

Huomio: Tämä laite ei käännä munia automaattisesti kokonaan ympäri. Sinun on tehtävä se itse! Älä unohda täyttää laitteeseen käyttöönoton yhteydessä tarpeeksi vettä riittävän ilmankosteuden takaamiseksi. Perehdy munien hautomiseen, ennen kuin aloitat laitteen käytön.

Kohokohdat

 • Jopa 48 kananpojan hautomiseen
 • Sis. läpivalaisulampun
 • Älykäs lämpötilan säätö
 • Kustannustehokas 80 W:n moottori ja suuri 20 - 50 ℃:n lämpötila-alue
 • Erilaisille linnun munille (ankka, hanhi tai viiriäinen)

Pääominaisuudet

Malli
IN-88DDI
Tuotenumero
10130004
Kunto
Uusi
Materiaali
Muovi
Teho
80 W
Jännite / taajuus
230V / 50Hz
Kananmunien lukumäärä
88
Lämpötilan säätöalue
20 - 50 ℃
Lämpötilan ja ilmankosteuden hälytykset
Kyllä
Eristysluokka
II
IP-suojausluokka
IPX4
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
49 x 17,5 x 48,5 cm
Paino
1,16 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
51 x 15,5 x 51 cm
Lähetyspaino
1,9 kg
 • Hautomakone IN-88DDI
 • Läpivalaisulamppu
 • Käyttöohje

Jätä tälle tuotteelle ensimmäinen arvosteluJätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.