Trustpilot

Käsienkuivain

Tarjouksessa
Käsienkuivaaja 1650 W - valkoinen
physa
(7)

Käsienkuivaaja 1650 W - valkoinen

Mitat (PxLxK)
21.5 x 29.4 x 68 cm
269,00 € 319,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 2.7.

Bartscherin tehokas käsienkuivain sopii erinomaisesti niin asiakasvessoihin kuin henkilökunnan tiloihinkin. Tehokas kuivain kuivaa kädet nopeasti ja hygieenisesti. Käsienkuivain on erittäin taloudellinen ja ekologinen valinta esimerkiksi paperipyyhkeisiin verrattuna. Lisäksi laite on helppohoitoisempi kuin esimerkiksi pyyheautomaatti, sillä et joudu pesemään pyyhkeitä välillä. Löydät verkkokaupastamme myös paperipyyhkeille tarkoitetun käsipyyheannostelijan. Tilaa jo tänään tehokas käsienkuivain ja muut hygieniatarvikkeet edullisesti Expondolta!

Bartscherin tehokas käsienkuivain

Expondon valikoimasta löydät sekä kahdella ilmasuihkussa toimivan käsienkuivaimen, jossa kädet laitetaan kuivausaukkoon, että ylhäältä puhaltavan kuivaimen. Ylhäältä puhaltava kuivain toimii 2 100 watin teholla ja ilmasuihkusta tulee 58 litraa sekunnissa. Kahdella ilmasuihkulla varustettu kuivaaja toimii 1 800 watin teholla ja puhaltaa 47 litraa sekunnissa. Kahden ilmasuihkun käsienkuivain on kuitenkin erityisen tehokas, sillä sen tarkasti kohdistettu, voimakas ilmasuihku kuivaa kädet molemmilta puolin samalla aikaa. Käsiä liikutellaan aukossa ylös ja alas, jolloin kädet kuivautuvat nopeasti. Laitteen alla on vesisäiliö, joka kerää käsistä irtoavan veden. Irrotettava säiliö on helppo tyhjentää ja puhdistaa. Lisäksi laitteessa on ilmansuodatin, joka takaa kuivausilman puhtauden. Kuivain toimii infrapunatunnistimella, joka käynnistää laitteen, kun laite tunnistaa käsien liikkeen. Liiketunnistin tekee laitteesta hygieenisen, sillä et joudu painamaan katkaisijaa puhtailla käsillä.

Kuivaimen lisäksi löydät valikoimastamme erilaisia saippua-annostelijoita asiakasvessoihin tai henkilökunnan tiloihin. Saippua voidaan annostella kyynärpäällä, mikä tekee annostelijasta hygieenisemmän, sillä et joudu koskemaan annostelijaan likaisilla käsillä. Bartscherin hygieniatarvikkeilla varustelet asiakasvessat ja ammattikeittiön käsienpesupisteen hygieenisesti. Tutustu verkkokauppamme monipuoliseen valikoimaan ja valitse ravintolaasi sopivat laitteet ja kalusteet. Tilaa siis käsienkuivain, saippua-annostelija ja muut hygieniatarvikkeet edullisesti Expondon verkkokaupasta!

Laadukkaat hygieniatarvikkeet Expondolta

Expondolta löydät käsienkuivaimen ja saippua-annostelijoiden lisäksi myös muut hygieniatarvikkeet. Voit tilata meiltä erilaisia ruostumattomasta teräksestä valmistettuja käsienpesualtaita sekä sopivat roska-astiat julkisiin tiloihin tai keittiöön. Swing-kannella varustettu astia sopii hyvin julkisiin tiloihin, sillä se on helppo avata ja kansi sulkeutuu itsestään. Jos kuitenkin varustelet vessat tehokkaalla käsienkuivaimella, ei roska-astiallekaan välttämättä ole tarvetta. Kuivain on paljon ekologisempi vaihtoehto, sillä minimoit paperinkulutuksesi etkä myöskään joudu tyhjentämään käsipyyhkeistä täyttyviä roska-astioita jatkuvasti. Kuivaimen ansiosta et myöskään joudu huolehtimaan jatkuvasti siitä, etteivät käsipyyhepaperit pääse loppumaan. Mikä onkaan inhottavampaa kuin se, että huomaa käsien pesun jälkeen käsipyyhepaperin olevan loppu. Kuivaimen ansiosta asiakkaasi pystyvät aina kuivaamaan kätensä nopeasti ja helposti paperia tuhlaamatta. Automaattinen käsienkuivain pienentää myös työntekijöiden työtaakkaa, sillä se on helppohoitoinen eikä tarvitse jatkuvaa huoltamista saati sitten paperien täydentämistä.

Expondon valikoiman hygieniatarvikkeilla varustelet keittiötilasi tai asiakasvessasi korkeisiin hygieniastandardeihin sopiviksi. Lisäksi löydät valikoimastamme kaikki muutkin ammattikeittiössä tarvitsemasi ravintolalaitteet suurkeittiö- ja pikaruokalaitteista keittiövälineisiin ja lämpöhauteisiin sekä kylmälaitteisiin saakka. Verkkokaupassamme voit tutustua rauhassa laajaan tuotevalikoimaan ja valita sinulle parhaiten sopivat laitteet. Jos tarvitset apua sopivien laitteiden valinnassa, auttaa asiakaspalvelumme mielellään.