Trustpilot

Saippua-annostelija

Seinään kiinnitettävä saippua-annostelija on hygieeninen ja siisti vaihtoehto kertakäyttöisille saippuapakkauksille. Uudelleen täytettävä saippua-annostelija on helppo asentaa seinään käsienpesualtaan yläpuolelle. Kiinnitysmateriaalit kuuluvat toimitukseen, joten voit ottaa annostelijan heti käyttöön. Voit valita joko kädellä tai kyynärpäällä painettavan pumppumallisen annostelijan. Saippuapumppuun mahtuu kerralla litra käsienpesu- tai desinfiointinestettä. Saippua-annostelija sopii hyvin myös desinfiointinesteellä täytettynä kaikkiin julkisiin tiloihin, työpaikkojen ja koulujen käytäviin, sairaaloihin, keittiöihin ja kaikkiin tiloihin, joissa käsihygienia on erityisen tärkeää.

Käytännöllinen saippua-annostelija Expondolta

Expondon hygieniatarvikevalikoimasta löydät kaikki käsienpesupisteessä tarvittavat tarvikkeet, kuten käsienpesualtaat, käsipyyheannostelijat ja käsienkuivaajat sekä saippua-annostelijat. Seinään kiinnitettävä annostelija on helppo asentaa jokaiseen käsienpesupisteeseen tai muihin tiloihin desinfiointiaineella täytettynä. Kyynärpäällä käytettävä annostelija on erityisen hygieeninen vaihtoehto, sillä pumppua ei tarvitse käyttää likaisilla käsillä. Ruostumattomasta teräksestä valmistettu, uudelleen täytettävä saippua-annostelija on helppo täyttää tarpeen mukaan ja pitää puhtaana tavanomaisella pesuaineella ja kostealla pyyhkeellä. Uudelleen täytettävän annostelijan ansiosta voit ostaa käsisaippuan suurissa ja edullisissa säästöpakkauksissa ja näin sekä säästää rahaa että tuottaa vähemmän pakkausjätettä. Mukana toimitettavien kiinnitysmateriaalien ansiosta voit asentaa annostelijan heti seinään.

Teräsaltaan viereen voit asentaa myös käsienkuivaimen tai vaihtoehtoisesti käsipyyhepaperin annostelijan. Sähköllä toimiva käsienkuivaaja kuivaa kädet tehokkaalla ilmasuihkulla. Käsipyyheannostelija puolestaan täytetään tavanomaisilla käsipyyhepapereilla, jotka vedetään yksitellen annostelijasta. Käytännöllinen saippua-annostelija sopii erinomaisesti niin julkisiin kuin yksityisiinkin tiloihin, kuten sairaaloihin, kouluihin, toimistotiloihin, asiakasvessoihin ja keittiötiloihin. Tilavaan annostelijaan mahtuu kerralla litra nestesaippuaa, joten et joudu täyttämään sitä jatkuvasti. Pienen ikkunan ansiosta näet helposti, kun annostelija on lähes tyhjä ja voit siten ennakoida sen täydentämisen.

Laadukkaat ravintolalaitteet edullisesti

Expondon valikoimasta löydät hygieniatarvikkeiden lisäksi kaikki muutkin ravintola-alan yrityksissä tarvittavat laitteet ja kalusteet. Laajaan valikoimaamme kuuluu paljon erilaisia ammattikäyttöön suunniteltuja laitteita suurkeittiö- ja pikaruokalaitteista erilaisiin keittiövälineisiin, lämpö- ja kylmälaitteisiin ja suurkeittiökalusteihin saakka. Esimerkiksi ruostumattomasta teräksestä valmistettu tiskiallaskaappi sopii erinomaisesti ammattikeittiön tiski- ja pesupisteeseen. Teräskaappi on helppo pitää puhtaana ja se kestää hyvin vaativassakin käytössä. Allaskaapissa voit säilyttää esimerkiksi erilaiset siivousvälineet ja puhdistusaineet kätevästi ovien takana piilossa. Saippua-annostelijan voit asentaa sopivasti suoraan allaskaapin yläpuolelle, jolloin pesuneste on aina helposti saatavilla.

Toimiva käsienpesupiste on välttämätön jokaisessa ammattikeittiössä, sillä moitteeton käsihygienia on elintarvikealalla ehdottoman tärkeää. Verkkokaupastamme löydät myös polvikäyttöiset pesualtaat, joissa kädet voi pestä helposti hanaan koskematta. Näin bakteerit eivät pääse leviämään juuri pestyihin käsiin hanan kautta. Pumppukäyttöinen saippua-annostelija kuuluu jokaiseen hyvinvarusteltuun käsienpesupisteeseen. Expondon hygieniatarvikkeilla ja muilla keittiökalusteilla teet keittiöstäsi järjestelmällisen ja toimivan työtilan. Laadukkaista materiaaleista huolella valmistetut kalusteet kestävät erinomaisesti vaativassa ammattikäytössä ja täyttävät ravintola-alan tiukat hygieniavaatimukset. Tilaa siis kaikki tarvitsemasi ravintolalaitteet Expondolta - vakuutut varmasti erinomaisesta hinta-laatusuhteestamme. Asiakaspalvelumme neuvoo mielellään kaikissa tuotteisiin ja tilaukseen liittyvissä kysymyksissä, joten voit kysyä meiltä apua sopivien tuotteiden valinnassa!