Trustpilot

Käsipyyheannostelija

Bartscherin käsipyyheannostelija sopii erinomaisesti asiakasvessoihin ja keittiötiloihin. Käsipyyheannostelijasta paperi on helposti ja hygieenisesti saatavilla. Annostelija on tarkoitettu tavalliselle, joko vihko-, siksak- tai limittäistaittoiselle käsipyyhepaperille. Harjatusta ruostumattomasta teräksestä valmistettu annostelija on helppo kiinnittää toimitukseen kuuluvien kiinnitysmateriaalien avulla. Käsipyyheannostelijan täyttäminen käy helposti oviluukun ansiosta. Luukussa on pieni ikkuna, josta täyttötarpeen voi kätevästi tarkastaa. Verkkokaupastamme löydät myös erilaiset automaattiset käsienkuivaimet, jos et halua käyttää käsipyyhkeitä.

Teräksinen käsipyyheannostelija Bartscherilta

Expondon hygieniatarvikevalikoimasta löydät kaiken tarpeellisen käsienpesua ja -kuivausta varten. Paperipyyhkeillä täytettävä käsipyyheannostelija on erittäin hygieninen vaihtoehto, sillä käsipyyhettä voi käyttää myös hanan sulkemiseen. Näin kädet eivät enää likaannu pesemisen jälkeen. Pumpulla toimiva, seinään kiinnitettävä pesuneste-annostelija on myös ehdoton tärkeä tarvike wc-, keittiö- ja muissa hygieniatiloissa. Ruostumattomasta teräksestä valmistetut hygieniatarvikkeet on helppo pitää puhtaina kostealla pyyhkeellä ja tavanomaisella pesuaineella. Esimerkiksi polvikäyttöinen pesuallas on kätevä ratkaisu keittiötiloihin, sillä et joudu sulkemaan hanaa juuri pestyillä käsillä. Myös käsipyyheannostelija on erittäin hygieninen vaihtoehto, sillä kertakäyttöiset paperipyyhkeet tulevat yksitellen annostelijasta.

Käsipyyheannostelijan täyttäminen käy helposti avattavan luukun ansiosta. Pienen tarkastusikkunan ansiosta näet myös helposti, jos annostelija on melkein tyhjä. Niinpä voit täydentää annostelijan ennakkoon eivätkä pyyhkeet pääse loppumaan kesken. Annostelija on helppo kiinnittää seinään aivan käsienpesualtaan viereen. Kiinnitykseen tarkoitetut materiaalit toimitetaan annostelijan mukana. Harjattu ruostumaton teräs sopii siistin ulkonäkönsä puolesta kaikkiin tiloihin ja pinta on helppo pitää siistinä ja puhtaana kostealla liinalla pyyhkimällä. Lisäksi annostelija ei vaadi täytön lisäksi erityisiä huoltotoimenpiteitä, joten se helpottaa wc-tilojen ylläpitoa. Tilan koosta riippuen voit myös asentaa seinään useamman käsipyyhetelineen, jolloin käsipyyhkeet riittävät pidempään.

Laadukkaat ravintolalaitteet ja -kalusteet Expondolta

Expondon verkkokaupasta löydät kaikki ravintola-alalla tarvittavat laitteet ja kalusteet. Hygieniatarvikkeiden ja muiden suurkeittiökalusteiden lisäksi myymme paljon erilaisia suurkeittiölaitteita, keittiövälineitä, pikaruoka- ja lihanjalostuslaitteita sekä lämpö- ja kylmälaitteita. Käsipyyheannostelijan ansiosta et joudu käyttämään epähygienisiä pyyhkeitä tai pinottuja käsipyyhepapereita, jotka kastuvat eivätkä pysy järjestyksessä. Pyyheannostelijassa paperipyyhkeet säilyvät aina kuivina ja hygieenisinä. Käytettyjä paperipyyhkeitä varten tarvitset toki roskakorin, jonka löydät myös Expondon kaupasta. Swing-kannella varustettu roska-astia on kätevä ja helppokäyttöinen. Voit valita 50 tai 56 litran roska-astian, jotka sopivat toki myös muihinkin tiloihin kuten keittiöön tai julkisiin tiloihin.

Jos ostat ilmapuhaltimella toimivan käsienkuivaajan, ei käsien kuivauksesta synny ollenkaan roskaa. Voit siis mieltymystesi mukaan valita joko perinteisemmän käsipyyheannostelijan tai automaattisella ilmasuihkulla toimivan käsienkuivaimen. Tutustu jo tänään monipuoliseen ravintolalaitevalikoimaamme ja valitse sinulle sopivat laitteet rauhassa kotoa käsin - tilaamasi tuotteet toimitetaan kätevästi suoraan kotiovellesi! Niinpä voit tutustua eri tuotteisiin koska haluat. Jos kuitenkin tarvitset lisätietoa tuotteisiin liittyen tai apua sopivien tuotteiden valinnassa, voit aina ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Tilaa siis käsipyyheannostelija ja muut hygieniatarvikkeet jo tänään Expondolta ja vakuutu tuotteidemme parhaasta mahdollisesta hinta-laatusuhteesta!