Tuote: EX10061782

|

Malli: MSW-VTCHT-AV6

Jakohihnan työkalu - yhteensopiva VW:n ja Audin kanssa - 2-venttiilinen V6 - 3-osainen

44,99 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • ammattimainen – työkalusarja yhteensopiva Audin mallien 80, 90, A4, A6 1994-97 kanssa, joissa 2-venttiilinen V6-moottori
  • tarkka – työkalujen muoto on suunniteltu sopimaan optimaalisesti irrotustöihin, mikä tekee niistä helppokäyttöisiä
  • käytännöllinen – helpottaa työskentelyä eri automalleissa
  • kestävä – työkalun materiaalin pitkäikäisyys
  • hellävarainen – vähäinen kuluminen ja turvallinen käyttö

TUOTEKUVAUS

Nokka-akselin tarkka lukitus MSW:n jakohihnatyökalulla

MSW:n kolmiosainen jakohihnatyökalu on ammattimainen sarja, jota käytetään VW:n ja Audin moottoreissa, joiden moottoritunnukset ovat ABC tai AFC. Erikoiskehitteisiä työkaluja käytetään lukitsemaan erilaisten autojen moottoreiden nokka-akselit. Työkalusarja on suunniteltu ensisijaisesti ammattilaisille, mutta sitä voidaan käyttää myös yksityisissä autotalleissa.

Monipuolinen autotyökalu ammattikäyttöön

Jakohihnan työkalu lukitsee nokka-akselin luotettavasti ja turvallisesti kiertymisen estämiseksi ja jakohihnan esteettömän vaihtamisen varmistamiseksi eri moottoreissa. Mukana tuleva kiinnityskoukku takaa varman istuvuuden. Näin ei pääse tapahtumaan epätoivottuja säätöjä moottoria työstettäessä. 

Työskentely muiden kaupallisesti saatavien työkalujen kanssa voi vahingoittaa osia ja voi johtaa jopa käyttäjän loukkaantumiseen. MSW:n hammashihnatyökalun avulla työskentelet materiaaliystävällisesti ja itsellesikin turvallisesti loukkaantumisvaaran ollessa pienempi. Materiaalina käytetyn hiiliteräksen ansiosta kaikki nokka-akselin lukitustyökalut ovat erityisen kestäviä ja niitä voidaan siksi käyttää pitkään jokaisessa työpajassa.

TEKNISET TIEDOT