Tuote: EX10040303

|

Malli: PHYSA HAMBURG WHITE

Satulatuoli - 600-800 mm - 150 kg - Valkoinen

169,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kestävä - tuoli kantaa enintään 150 kg
  • säädettävä - kaasupainejousen ansiosta korkeuden säätö 60 - 80 cm:n välillä on naurettavan helppoa
  • mukava - ergonominen ja paksusti pehmustettu satulamuoto sekä selkänoja
  • ketterä - viisi tasaisesti pyörivää telaa vaivattomaan ohjaamiseen
  • helppohoitoinen - helppo puhdistus tekonahan ja kromatun teräksen ansiosta

TUOTEKUVAUS

Ergonominen satulatuoli terveellisempään istumiseen

Onpa se sitten lääkärin vastaanotolla, toimistossa, kampaajassa, tatuoinnissa tai kosmeettisessa studiossa: Urheilun ja terveyden asiantuntijan physan PHYSA HAMBURG WHITE helposti liikkuvalla ja korkeussäädettävällä satulatuolilla voit aina istua mukavasti töissä jopa useita tunteja. Ergonominen satulamuoto edistää terveellisempää istuma-asentoa, rentouttaa lihaksia ja keventää selkärankaa pysyvästi.

Luota physa:n korkealaatuisiin työtuoleihin

Erittäin vakaata nojallista tuolia voidaan kuormittaa enintään 150 kg :n painolla. Satulatuolissa on viiden varren kromattu teräsjalusta, jossa on viisi tasaisesti pyörivää, 360 ° käännettävää pyörää. Nämä tekevät tuolin työntämisestä tai vetämisestä paljon helpompaa. Tasaisesti pyörivien nailonpyörien lisäksi koko tuolia voidaan kääntää 360 °. Tämä on erityisen hyödyllinen töissä, jossa vaaditaan liikkuvuutta ahtaissa tiloissa: Esimerkiksi kampaajan täytyy pyöriä jatkuvasti asiakkaan ympärillä tai hammaslääkärin liikkua hoitotuolin ja materiaalikaapin välillä.

Käännettävän tuolin korkeutta voidaan säätää nopeasti ja helposti 60–80 cm niin, että istut kaikissa työtilanteissa juuri oikealla korkeudella. Istuinkorkeuden muuttamiseksi sinun tarvitsee vain painaa istuimen alla olevaa vipua oikeaan suuntaan. Tehokkaan kaasupainejousen ansiosta 38 x 36 cm iso istuin liikkuu ylös tai alas.

Valkoisen istuimen ja selkänojan päällinen voidaan helposti irrottaa vetoketjujen ansiosta. Vaahdolla täytetty istuintyyny ja kaksiportaisesti korkeussäädettävä selkänoja on päällystetty joustavalla PU-tekonahalla. Materiaalia on erittäin helppo hoitaa, koska se on nestettä ja pölyä hylkivä. Laadukkaat materiaalit takaavat kestävän rakenteen. Lisäksi tuoli on erittäin tyylikäs ja omaa houkuttelevan ulkomuodon kromatun teräksen ja tyylikkään valkoisen päällysteen ansiosta.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET