Trustpilot
(8) arvostelua
Royal Catering

Vaunullinen hattarakone - 52 cm - 1 200 W - turkoosi

379,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10011086

|

Malli: RCZK-1200-BG

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 6. elokuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
379,00 €
3+
5%
360,05 €
5+
10%
341,10 €
10+
15%
322,15 €
Avainominaisuudet
  • Tyylikäs muotoilu: turkoosi runko, volttimittari, tarrat ja pinnapyörät
  • Erillinen termostaatin ja pyörimisen säätö
  • Liikkuva ja joustava vaunun ansiosta
  • Helppohoitoista ja kestävää ruostumatonta terästä
  • Sis. mittalusikan tarkkaan annosteluun
Accessories
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

Tekniset tiedot

Materiaali
Ruostumaton teräs
Kumi
Alumiini
Väri
Sininen
Jännite [V]
230
Teho [W]
1200
Kulhon halkaisija [mm]
520
Vaunu
Kyllä
Lokero
Kyllä
Suojakansi
Kyllä
Mitat (PxLxK)
52 x 96 x 88 cm
Paino
16.41 kg
Paketin mitat (PxLxK)
65 x 56.5 x 52.5 cm
Lähetyspaino
19.49 kg

Toimituksen sisältö

  • Hattarakone RCZK-1200-P
  • Vaunu
  • Hattarakulho
  • 2 sulaketta
  • 2 hammashihnaa
  • Mittalusikka
  • Asennustarvikkeet
  • Käyttöohje

Tuotekuvaus

Vaunullinen hattarakone - 52 cm - 1 200 W - turkoosi

Royal Catering, tunnettu ravintolalaitteiden toimittaja, on laajentanut tarjontaansa hattarakoneella RCZK-1200-BG, jossa on kaikki, mitä tarvitset hattaroiden valmistukseen. Kätevä laite soveltuu kaikenlaisiin juhliin ja on toimitukseen kuuluvan vaununsa ansiosta erityisen joustava ja helppo liikutella paikasta toiseen. Joulumarkkinoilla, festivaaleilla, herkkukojussa tai yksityisessäkin käytössä tämä huomiota herättävän turkoosi hattarakone on loistava lisä laitteistoosi!
Hattarakoneessa on huipputehokas 1 200 W:n lämpövastus. Lämpötilan ja kehruupään pyörimisnopeuden voi säätää näppärästi kahdella erillisellä keinukatkaisimella. Koneessa voi käyttää elintarvikevärejä, joten voit valmistaa värillisiä ja aromatisoituja hattaroita.
Ruostumattomasta teräksestä valmistetun kattilan halkaisija on 52 cm, mikä tekee siitä sopivan erityisesti suurien hattaramäärien valmistukseen nopeasti. Yksi annos, johon käytetään 12 - 18 g sokeria, valmistuu vain 30 - 60 sekunnissa. Sokerin annostelu sujuu näppärästi toimitukseen kuuluvalla mittalusikalla.
Hattara kieputetaan valmistumisensa aikana tikun ympärille haluttuun muotoon. Tässä luovuutesi pääsee oikeuksiinsa: voit muotoilla hattaran vapaasti vaikka kukkaseksi tai eläimeksi, miten vain haluat. Kattilan erikoisrakenteen ansiosta voit aina työskennellä puhtaasti, sillä sokeri ja hattara säilyvät keruukattilassa siististi.
Hattarakoneen kestävyyttä ja pitkää käyttöikää ajatellen se on valmistettu vankasta ruostumattomasta teräksestä. Tämä kone on suunniteltu sijoitettavaksi pöydän päälle. Sen voi myös asentaa erityiseen telineeseen tai vaunun päälle.
Turkoosi vaunu on terästä ja siinä on kaksi korkealuokkaista alumiinista pinnapyörää. Ne tekevät vaunusta liikkuvan, joustavan ja hiljaisen työntää. Kaksi kumipintaista tukijalkaa huolehtivat siitä, että jalusta pysyy liukumatta paikallaan pinnalla kuin pinnalla.
Huomiota herättävä jännitenäyttö (volttimittari) valvoo hattarakoneen toimintaa siltä varalta, että ilmenee jotakin tavallisuudesta poikkeavaa. Koneen kumitassut pitävät sen turvallisesti paikallaan melkein millä alustalla tahansa ja vaimentavat tärinää.
Laitteen sulake suojaa sitä mahdollisten teknisten häiriöiden ilmetessä kytkemällä sen automaattisesti pois päältä. Lisäksi hattarakoneessa on sähköinen vuodonestojärjestelmä. Vielä yksi turvavaruste ovat neljä puristinta, jotka pitävät kattilan turvallisesti ja tukevasti koneessa ja vaimentavat käytössä syntyvää tärinää.
Kulhon ja mittalusikan puhdistus seuraavaa käyttökertaa varten käy yksinkertaisesti ja helposti. Laite on nopeasti taas käyttövalmis. Täydennä ravintolalaitevalikoimasi tällä Royal Cateringin hattarakoneella, jonka ainutlaatuinen ulkoasu vangitsee taatusti katseet kaikissa tilaisuuksissa ja tapahtumissa.

Arvostelut


4.3

Perustuen 8 arvosteluun

Lajittele :

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Täysin

Hyvälaatuinen materiaali, ei asennusohjeita, mutta ei mitään monimutkaista kuvien kanssa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

10 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Spain

Täydellinen

Kone suorittaa kaikki tehtävänsä ongelmitta. Kupoli auttaa paljon palvelussa. Kokoaminen oli hyvin yksinkertaista. Se saapui ajoissa. Kaikki Expondolla tekemämme ostot ovat olleet erittäin tyydyttäviä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

10 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Erittäin hyvä, nopea toimitus, huipputuote

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

Tuote saapui ajoissa jatkuvasti päivitetyllä tilausseurannalla ja hyvin pakattuna. Se toimii täydellisesti. Suosittelen ostamaan kannen, jotta sokeri ei pääse karkaamaan. Kokoaminen oli myös helppoa. Erittäin vakava myyjä.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Hieno kone

Ostin tämän koneen juhlayritykseeni ja se on ollut loistava tähän asti. Olen käyttänyt sitä vain kerran testaamiseen, mutta se lämpenee todella nopeasti ja on helppokäyttöinen. Kärryssä ei ollut ohjeita, joten kokoaminen kesti jonkin aikaa.

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime vuonna Julkaistu alun perin sivustolla Expondo United Kingdom

Toimitusaika oli

Tilasin toisen kaupallisen karkkilankakoneeni - 52 cm - 1 200 W ja ensimmäinen toimituspäivä oli sama ongelma. 2. teki tilauksen 1.12.2022 ja jälki ja jälki lähetettiin sähköpostitse. Gls infopalvelu päivittää ensimmäisen toimituksen varastoon ja sen jälkeen sitä ei ole päivitetty tai yhteyspisteeseen vasta 29.12.2022. Verkkosivustolla ilmainen toimitus Iso-Britanniaan 6-10 työpäivää. Pitäisi tilata pyöränpää, mutta en ole varma, koska nopeaa palvelua tai viestintää ei ole.

Vastaus käyttäjältä

Kiitos tiedosta. Työskentelemme jo ratkaisun parissa, jonka avulla voimme tarjota paremman kokemuksen huomenna. Me saamme sen valmiiksi; tulet näkemään!
Näytä alkuperäinen arvostelu

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Portugal

Poikkeuksellinen

Hyvää vastinetta rahalle! Erilaiset visuaaliset muistiinpanot, jotka parantavat tuotteen esittelyä!

Vastaus käyttäjältä

Hei Pedro, Kiitos hattarakonetta koskevasta palautteestasi. Jotta voimme palvella sinua paremmin ja ymmärtää kohtaamiasi ongelmia, tarvitsemme lisätietoja tuotteen esittelystä. Olemme sitoutuneet ratkaisemaan kaikki ongelmat ja pyydämme sinua ottamaan yhteyttä osoitteeseen [email protected].
Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Chariot

Kärryn pyörät eivät todellakaan ole käytännöllisiä (pyörät irtoavat itsestään tai jäävät kiinni, ja renkaiden pinnojen osalta voit ruuvata ne takaisin joka kerta kun lähdet ulos). En ole koskaan tutustunut tuotteisiisi, mutta olen tässä.

Vastaus käyttäjältä

Kiitos kommenteistasi, pyrimme jatkuvasti parantamaan tuotteitamme ja palveluitamme.
Näytä alkuperäinen arvostelu

Usein kysytyt kysymykset

Voinko lisätä sokerin sokerikammioon heti laitteen päälle kytkemisen jälkeen?

On ehdottoman suositeltavaa antaa sokerikammion ensin kuumentua. Lisää sokeri vasta sitten. Toimitukseen kuuluvalla mittalusikalla voit annostella sokerin siististi ja tarkasti.

Mihin minun kannattaisi kiinnittää huomiota ostaessani hattaratikkuja?

Useimmat hattaratikut ovat bambusta, mutta muutkin materiaalit sopivat tähän tarkoitukseen. Kiinnitä huomiota siihen, että ostat nimenomaan hattaratikkuja. Älä käytä muunlaisia tikkuja.

Voinko tehdä tällä koneella myös värikkäitä hattaroita?

Koneessa voi käyttää elintarvikevärejä, joten voit valmistaa värillisiä ja aromatisoituja hattaroita.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme