Trustpilot
(5) arvostelua

Plasmaleikkuri - 50 A - toimintakerroin 100 % - 230 V - IGBT - HF-sytytys

259,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10021417

|

Malli: S-PLASMA50U

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. tiistai 30. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
259,00 €
3+
5%
246,05 €
5+
10%
233,10 €
10+
15%
220,15 €
Avainominaisuudet
  • voimakas – maksimaalinen leikkausvirta 50 A ja toimintakerroin 100 %
  • selkeä – ohjauspaneeli LED-näytöllä, painemittarilla ja kiertosäätimellä
  • tehokas – moderni IGBT-invertteri ja HF-sytytys
  • tarkka – nopeat ja siistit leikkaukset 15 mm:n materiaalivahvuuteen asti
  • mobiili – kompaktit mitat ja kantokahva
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Kompakti plasmaleikkuri IGBT-tekniikan ansiosta

Stamos Germanyn plasmaleikkurilla sinulla on kaikki hallinnassa! Selkeä ohjauspaneeli, jossa on LED-näyttö ja painemittari, näyttää kaikki leikkausparametrit yhdellä silmäyksellä. Säädä vain paine ja leikkausvirta kulloistenkin tarpeidesi mukaan. Oikeilla asetuksilla voit leikata nopeasti ja tarkasti monenlaisia metalleja, kuten terästä, rosteria, kuparia tai alumiinia.

Tehokas plasmaleikkauskone tekee vaikutuksen siisteillä leikkaussamoilla

Aseta plasmaleikkauslaitteen leikkausvirta kiertosäätimellä välille 20 ja 50 A. Kaikki arvot ovat luettavissa selkeällä LED-näytöllä. Maksimiteholla plasmaleikkuri leikkaa jopa 15 mm paksuja työkappaleita.
Voit säädellä ilmanpainetta lukolla varustetulla säätimellä. Lukko estää paineilman säätämisen epähuomiossa. Asetetun ilmanpaineen voit lukea laitteeseen integroidusta painemittarista. Asettamalla ilmanpaineen ja hitsausvirran optimaalisesti toisiinsa nähden voit saavuttaa erittäin siistit ja tarkat leikkaussaumat.
Tämä IGBT-invertteri ei ainoastaan tarjoa korkeatehoista jännitettä PWM-tekniikkansa avulla, vaan on myös erittäin kevyt ja kompakti. Näin tämän kahvalla varustetun plasmaleikkurin käyttö on entistäkin tehokkaampaa. Olit sitten rakennustyömaalla, korjaamolla tai omalla työpajallasi, ilman tätä tehopakkausta et enää halua työskennellä!
Poltin toimii korkeajänniteavusteisella sytytyksellä, jolloin voit leikata myös ritilät ja säleiköt pilottikaaren avulla. Valitse kaasun jälkivirtausajaksi 5 tai 10 s, jotta työkappaleessa ei tapahdu hapettumista tai muodonmuutoksia leikkauksen jälkeen. Kun annat ilman käydä näin, voit myös jäähdyttää poltinta, mikä ehkäisee sen vaurioitumista. Perusyksikkö on varustettu tehokkaalla tuulettimella, joka estää ylikuumenemisen.
Liitä Stamos Germanyn plasmaleikkuri 230 V:n virtalähteeseen 2 m pitkällä kaapelilla. Näin voit käyttää tätä joustavaa plasmaleikkuria autokorjaamoissa, ammattimaisissa metallitöissä sekä muussa teollisessa tuotannossa. Toki myös kunnianhimoiset kotinikkarit voivat hyötyä plasmaleikkurista remontti- ja korjaustöissä.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


3.2

Perustuen 5 arvosteluun

Lajittele :

2 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Croatia

5 tähteä

Plasmaleikkuri on täydellinen ja helppokäyttöinen, laatu on erinomainen, minulla oli yksi plasmaleikkuri samaan hintaan, mutta se huononi vuoden kuluttua, joten otin tämän toistaiseksi, tämä on toiminut noin 6 kuukautta ja se on loistava, se toimii ilman ongelmia, se on kevyt, se on kannettava, kaikki ylistykset plasma- ja expondo-myymälän nopeasta toimituksesta saapuivat 2 päivän kuluttua. Henkilökunnan kanssa ei tarvinnut kommunikoida, mutta uskon, että he ovat myös kommunikatiivisia ja auttavat kaikessa. Kaikki ylistys kauppiaalle ja tuotteelle ja suosittelen kaikille

Näytä alkuperäinen arvostelu

5 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Sweden

PLASMALEIKKURI

TOIMII HYVÄSTI OHJALTA LEVYLLÄ 0,5 MM - 4 MM LEIKKAUS HYVÄ HELPPO ASENTAA

Näytä alkuperäinen arvostelu

9 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo France

Plasmaleikkuri - 50 A - 100 % käyttösuhde - 230 V - IGBT - HF-sytytys

Vastaanotettu nopeasti Huomaa, ettei virtalähteessä ole 220 pistoketta

Näytä alkuperäinen arvostelu

11 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Netherlands

Käytetty keskeneräisessä tuotteessa!

He lähettivät minulle palautetun tuotteen ilman alkuperäistä laatikkoa ja ilman pistoketta! Kuinka he odottavat minun käyttävän sitä ilman pistoketta??? Maksoin uudesta tuotteesta enkä käytetystä!

Näytä alkuperäinen arvostelu

12 kuukautta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Italy

pistorasia puuttuu

Valitettavasti en päässyt edes kokeilemaan!! kun paketti avataan, tulee ei-toivottu yllätys!!!...virtajohto ilman pistorasiaa!! mikä sääli! tehty heti!!!

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme