Trustpilot
(7) arvostelua

Juotosasema savunpoistolla - 2 näyttöä - 720 W - Basic

149,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10021026

|

Malli: S-LS-16 BASIC

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Toimitus n. maanantai 6. toukokuuta
5% alennusta ostaessasi 3 samaa tuotetta ja 10% alennusta vähintään 5 tuotteesta!
Hinta
Kappalehinta
Alennus
149,00 €
149,00 €
0%
447,00 €
141,55 €
5%
745,00 €
134,10 €
10%
Avainominaisuudet
  • Ihanteellinen sähkölaitteiden korjaamiseen, huoltoon ja tarkastukseen
  • Pienikokoinen, vankkarakenteinen ja eristetty kuori
  • Tehokas 75 watin juotoskolvi
  • Tarkka lämpötilan säätö
  • 2 LED-näyttöä
  • Kantokahvan ansiosta helppo ottaa mukaan / Sähköstaattisten purkausten suoja (ESD)
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


4.4

Perustuen 7 arvosteluun

Lajittele :

6 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Italy

Ammattimainen ja pitkäikäinen tuote

Olen tietokone- ja älypuhelintukikeskuksen teknikko. Meillä on päivässä 10-20 elektronista laitetta, jotka vaativat huoltoa tämän tähän asti pätevän liittolaisen aseman kautta.Materiaalit ovat korkealaatuisia ja koko käsikirjan lukemalla opit monia hyödyllisiä käsityksiä, joita muuten saisit Jätä huomioimatta Tähän asti tämä kone ei ole osoittanut oston jälkeen mitään vikaa tai kulumista, pitäen kärjen lämpötilan vakiona.Erinomainen tuote ostettu edulliseen hintaan.

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Italy

Hieno tuote

Erinomainen tuote, erittäin toimiva, mukava ja vie vähän tilaa, vain vähän meluisa. Osta se

Näytä alkuperäinen arvostelu

7 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Italy

Optimaalinen.

Aloitan sanomalla, että tilauksen ja toimituksen välillä ei ole arviointia... kun täytät kaiken ja napsautat lähetä tuote on jo kotona... jos asiat toimi 1/4 siitä, kuinka ne toimivat Amazonissa... maailma olisi ehdottomasti parempi, koska on olemassa suhde, joka on joskus fiktiivinen ja joskus todellinen, mutta silti olemassa ja se on tärkeintä, ostajien, myyjien ja poikkeuksellisesti toimittajien välillä... tunti.. .päivä...tai viikko kunnes kaikki on ratkaistu...Aseman osalta se on vakavaa, hyvästä työstä on saksalainen, vaikka elementtejä on Kiinassa valmistettuja, mutta ne on todennäköisesti tehty eri kaliiperilla (katso Apple) ja on ennen kaikkea toimiva. Olin lukenut melusta tai tärinästä... leiki vain kotelon peltilevyillä... ehkä anna neljänneskierros joillekin ruuveille, jos haluat olla nirso. Nyt täytyy vain odottaa kestoa ja toivoa, että sekin on erinomainen..

Näytä alkuperäinen arvostelu

6 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

ihan hyvä rajoituksin...

Ostin juotosaseman jostain muualta, en Amazonista. Mutta koska etsin arvosteluja itse ja löysin vasta "arvostelun" 28.12.2016, mikä ei kerro mitään, arvostan sen myös täällä. Perusversio on todella tarkoitti sitä.Ei muita juotoskärkiä mukana (alkuperäinen setti 30€ mutta myös muut halvat portaat mahtuvat.) tms. vaan kuumailmayksikön suuttimet.Pieni, valitettavasti halpa, melko ohut sininen sieni ja juotosraudan pidike (säilytysmahdollisuudella 10 juotoskärkeä ja juotosannostelija. Ostan mieluummin setin 30€ enemmän (hinta tänään) on juotoskärjet ja kuvan mukaan suurennuslamppu... minulle tärkeää on, että juotoskolvi ja kaapeli ovat melko kevyitä ja kaapeli erittäin joustava.Olen nyt poistanut imun, toisaalta joskus juuttuu komponentteihin ja moottorin humina (josta myös tulee kuumaa ilmaa) on melko kovaa jopa alimmalla tasolla ja juotosasema tärisee erittäin voimakkaasti.Tämä ei ole terveellistä komponenteille ja melu on ärsyttävää ja yksitoikkoista.Katkaisu pitäisi jo harkita valmistajan hintaluokassa .75 watilla juotos saavuttaa lämpötila (minulle 310°C) arvioituna noin 30 sekunnissa näytön mukaan, tietysti kärki tarvitsee hieman pidempään, kuten kuumailmasilitysrauta. Kaiken kaikkiaan olen tyytyväinen ostokseen ja olen jo saanut hyvä aika juotosaseman kanssa toimi paremmin kuin posliinisetit mutta ei tietenkään pysy 300€+ asemien perässä.Ohjeet ovat todella hienot...mutta kuka harrastaja niitä tarvitsee ;)

Näytä alkuperäinen arvostelu

viime kuussa Julkaistu alun perin sivustolla Expondo Slovakia

Juotosasema savunpoistolla

Olen tyytyväinen tämän aseman juotoskykyyn, lämpötilaa voi säätää portaittain valmistajan määrittelemällä alueella, sama koskee lämpimän ilman puhaltamista. Mitä tulee imutoimintoon, olen hieman pettynyt, se toimii, mutta se näkyy vain korkeimmille tasoille asetettuna, ja jos en erehdy, siihen käytetään todennäköisesti pientä kompressoria, mutta minun tapauksessani se on joko huonosti kiinnitetty tai ehkä huonosti voideltu, vain se on meluisa ja värisee koko aseman mukana. Kokonaiskäsittely ja laatu vastaavat suunnilleen hintaa. Olen tyytyväinen, harmittaa vain kompressori. Ehkä korjaan sen vaihtamalla jonkinlainen tuuletin tai jotain.

Näytä alkuperäinen arvostelu

7 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

huomautus

Laite tekee ulkopuolelta hyvän vaikutelman, mutta sitä ei voi arvioida 100 %, koska tekniset piirustukset ovat 0. Tarvikkeet on arvattava. Turvaohjeet on kuvattu erittäin kattavasti pienille lapsille ja myös hävitysohjeet... ....mfg . A. Juche

Näytä alkuperäinen arvostelu

2 vuotta sitten Julkaistu alun perin sivustolla Amazon Germany

Melko hyvä kuumailmaasema, mutta keskinkertaisella juotosraudalla

Pidän juotosaseman toiminnasta ja konseptista tähän mennessä. Monissa tilanteissa kuumalla ilmalla työskentely on paljon helpompaa kuin männällä, kuuman ilman lämmitysteho on riittävä ja lämpötilan säätö on kunnossa. Kuumalla ilmalla 5 tähteä Samaa pumppua näyttää olevan juotosraudan juotosimussa. Tämä on varsin käytännöllistä, koska savu imetään pois aivan juotoskohdan läheltä, eikä se tule suoraan kasvoillesi. Vain sisäänrakennettu "suodatin" näyttää huonolta ja sillä on noin nolla suojaava vaikutus. Savu tulee huoneeseen melkein 1:1, ei vain suoraan kasvoihin. Mutta se on jotain, sinun pitäisi tuulettaa säännöllisesti tässä harrastuksessa. Juotosraudan paksumpaan letkuun pitää tottua, se on mahdollista.Olen tyytymätön juotosraudan lämmitystehoon. 1990-luvun 16W Ersa-juottimeni tekee enemmän kuin tämä oletettu 75W juotoskolvi. Mitään HF-kuparinauhaa ei voi juottaa, joten käytän edelleen 36 W Weller-mäntäni. Kyllä, luit oikein, sillä on vain puolet tehosta. Juotosraudassa täytyy olla jotain vikaa. Epäilen myös, onko juotosraudan näytetyllä lämpötilalla mitään yhteistä juotoskärjen lämpötilan kanssa. Se on sanonut 350 °C jonkin aikaa ja normaali juote ei sula. Ei voi olla.On töitä, joissa täytyy pitää matalampi maksimilämpötila ja pienempi maksimiaika juotostöissä. Tämä on mahdollista vain hyvällä ohjauksella ja suurella suorituskyvyllä. Siksi näen tätä laitetta vähemmän, vaikka se mainostaisi itseään sellaisena.Jotoskärjen purkaminen osoittaa, että juotoskärki ei sovi positiivisesti lämpötankoon. Omassani on 1mm rako välissä. Tarkoitan, odotamme pienempiä aukkoja autoissa. Mutta ilma eristää lämpöä, eikö niin? Yhdistin kuparinpalan hyvin monimutkaiseen C-muotoon, jotta kaikki voi venyä. Nyt on vähän parempi.Jokainen käytetty 20 vuotta vanha analoginen Ersa juotosasema juottaa paremmin. No mutta vain jos löydät SMD-yhteensopivat juotoskärjet.Hienotöihin kuten SMD tai klassisiin komponentteihin juotoskolvi riittää. Kuitenkin jokainen, joka on HF-alueella tai jolla on paksummat kaapelit juotettaviksi tulee nopeasti tyytymättömäksi.Aseman kuumailmaosa on varsin kunnollinen ja kaikki yhdessä on hintansa arvoista vähennyksistä huolimatta. Haluaisin nähdä lämpötilan säädön kuumaa ilmaa aina 50 °C:een asti, niin sillä voisi tehdä myös muovitöitä. Minimilämpötila 100°C on selvästi liian kuuma tähän. Juotospää kuuluu uudelleensuunnitteluun. Tämä tarkoittaa, että se jää alle huippulaitteiden luokan Hyvä lähtötason laite, jonka voit ostaa, vaikka tietäisit puutteet.

Näytä alkuperäinen arvostelu

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme