Trustpilot
Tarjouksessa
Ei arvosteluja Arvostele tämä tuote ensimmäisenä

Endoskooppi - 60 m - 6 LED - 7" IPS näyttö

2 799,00 € 4 379,00 €
Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Tuote: EX10030901

|

Malli: SBS-EC-600B4

Parhaan hinnan takuu

Alhainen varastotilanne

Pidä kiirettä! Vain vähän tuotteita jäljellä.

Hinnat sisältävät 24 %:n arvonlisäveron.

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitus n. keskiviikko 24. heinäkuuta
kpl
Alennus
Kappalehinta
1+
0%
2 799,00 €
3+
5%
2 659,05 €
5+
10%
2 519,10 €
10+
15%
2 379,15 €
Avainominaisuudet
  • hyvä näkymä – 50 x 117 mm suuri kamera, jossa on 720 x 576 px resoluutio ja 7" IPS näyttö, tarjoaa selkeän kuvan
  • kirkas – 6 LEDiä ja 1/3'' Sony CCD anturi takaavat parhaan näkyvyyden
  • pitkä kantama – 60 m kaapeli mahdollistaa uskomattoman ulottuvuuden
  • tallentava – video- ja äänitallenteita sekä kuvia voidaan dokumentoida
  • helposti liikuteltava – kompaktin koon ja kevyen painonsa sekä vakaan pyörillä olevan kaapelikelan ansiosta
Turvalliset maksutavat
Toimitustiedot
Palautukset ja takuu

TUOTEKUVAUS

Endoskooppi syvien paikkojen tarkastukseen

Steinberg Systemsin endoskoopilla tarkastat vaikeasti katsottavissa tai saavutettavissa olevat paikat ja virhekohdat. Joustava joutsenkaula sekä kahvan ergonominen muoto tekevät laitteesta ihanteellisen lukuisiin käyttökohteisiin niin ammattimaisessa kuin yksityiskäytössäkin. Kameralla voit esimerkiksi tarkistaa sylinterien, linjojen, putkien, poistoputkien sekä väli- ja onttotilojen kunnon kunnostustöiden yhteydessä – ja keksiä samalla muita käyttökohteita tälle tarkastuskameralle.

Tarkastuskameralla tutkit putken sisäosan kätevästi

Kameran pää ohjataan putkeen 60 metrin lasikuitukaapelilla. Endoskooppi soveltuu halkaisijaltaan eri kokoisiin viemäreihin; kolme erikokoista ohjainta mukauttavat kameran putken halkaisijan mukaan. Kameran pää ja kaapeli ovat vedenpitäviä (IP68) ja siksi niitä voidaan käyttää myös kosteissa ympäristöissä. Kaapeli taipuu vaivattomasti mutkikkaissakin putkijärjestelmissä.
Joustavaa kameran päätä voidaan kääntää 90° ja sen katselukulma on 90°. Kuusi endoskoopin runkoon integroitua LED-lamppua antavat tarkasteluun tarvittavan valon. Laadukas safiirilinssi soveltuu myös karkeisiin olosuhteisiin ja tuottaa teräviä kuvia LCD-näytölle. Lisäksi kahdeksankertainen digitaalinen zoom ja itsenäinen kuvasuuntaus paljastavat putken pienimmätkin yksityiskohdat. Endoskooppia ohjataan perusohjausyksikön avulla.
Reaaliaikaisen tarkastelun lisäksi voit myös tallentaa ääni- ja videotallenteita sekä kuvia, jotka antavat sinulle arvokasta tietoa analysoitaessa katkoksia tai tukoksia. USB-portin lisäksi tarkastuskamerassa on paikka SD-muistikortille. Toimituksen sisältöön kuuluu 8 GB SDHC-kortti.
Endoskooppikamera toimii ladattavalla akulla, joten sitä voi käyttää missä tahansa ilman ulkoista virtalähdettä. Kompaktit mitat ja pieni paino tekevät endoskoopista helposti kuljetettavan ja säilytettävän.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut


Lajittele :

Kanssamme olet

hyvissä käsissä!

Kehitämme jatkuvasti omia tuotteittamme edelleen hyödyntäen asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota kestäviä tuotteita „Made in Germany“, joiden etuja sinulle ovat laatu ja hinta. Meillä on jo yli 1 000 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi.

Maailmankuulua asiantuntijoiden luottamusta
Yli 16 vuoden
kokemus verkkokaupasta
Jo 3 MILJOONAA
ihmistä on ostanut tuotteitamme