Rasvakeitin - 2 x 16 litraa

Tuotenumero: EX10010010 / Malli: RCSF-16DTH

Rasvakeitin - 2 x 16 litraa

 • Tuotenumero: EX10010010
 • Malli: RCSF-16DTH
 • Tuoteryhmässä alkaen: 2008
 
 
 
429,00 €  

Hinta sis. alv ja toimituskulut*

Maksa korkeintaan 24 erässä 19,64 € Klarnalla

Lue lisää

Varastossa, toimitusaika n. 5 - 8 arkipäivää

Rasvakeitin - 2 x 16 litraa

Kun haluat valmistaa suuren määrän ranskalaisia perunoita on RCEF 16DTH rasvakeitin juuri oikea väline tähän tarkoitukseen. Säiliöiden 32 litran yhteistilavuus ja kaksi 6000 watin voimavirtaliitäntää tehokasta lämpövastusta takaavat sen, että laitteella valmistat ruuan yhtä luotettavasti nälkäisille asiakkaillesi ravintolassa, kongressihotellin juhlatilaisuudessa tai ulkoilmatapahtumassa.

Entistä enemmän ranskalaisia lyhyessä ajassa Royal Cateringin voimavirta-rasvakeittimellä

 

Rasvakeitin on varustettu kahdella 16-litran-säiliöllä, joihin mahtuu jopa 10 litraa öljyä säiliötä kohden. Tämä mahdollistaa friteeraamaan jopa 6 kg ranskalaisia yhdellä kertaa. Ammattimaisessa käytössä laite on erittäin monipuolinen ja se soveltuu myös kalan, vihannesten ja monien pienien snacksien valmistamiseen. Molempia säiliöitä voidaan käyttää toisistaan riippumatta, joten voit valmistaa samanaikaisesti erilaisia ruokia.

 

Irrotettavien 6 000 watin lämpövastusten suuren tehon ansiosta öljy saavuttaa nopeasti 200 °C maksimilämpötilan. Kun laite on saavuttanut noin 180 °C lämpötilan, on siinä mahdollisuus valmistaa sen tehona ja tilavuuden ansiosta suuri määrä ranskalaisia 4-5 minuutissa. Näin tarjoat asiakkaillesi lyhyessä ajassa 50 – 60 annosta tuoreita, kullanruskeita ranskalaisia. Herkkä termostaatti pitää paistolämpötilan tasaisena ja takaa näin optimaalisen paistotuloksen.

 

Rasvakeittimen RCEF-16DTH friteerauskorit ovat mitoiltaan 25 x 23 x 12 cm ja niissä on lämpöeristetyt kahvat. Pienireikäiset korit voidaan kiinnittää säiliöiden reunaan ylimääräisen öljyn valuttamiseksi. Koreista putoavat tai viilenemisen johdosta alas vajoavat ruoka-aineet kerääntyvät astian pohjalle, jossa on erityiset palamisen estävä kylmävyöhyke. Näin friteerausöljy säilyy hyvän makuisena.

 

Rasvakeitin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja soveltuu hygieenisten ominaisuuksiensa ansiosta erittäin hyvin ruuanvalmistukseen. Lisäksi sileät pinnat on helppo puhdistaa. Lisähelppouden puhdistukseen tuovat irrotettavat lämpövastukset, joten pääset käsiksi säiliöiden sisätilan jokaiseen kohtaan vaivattomasti. Poistohanojen kautta valutat vanhan öljyn mukavasti ja nopeasti ulos säiliöistä. Täten voit poistaa likaantuneen ja kylmävyöhykkeeseen kerääntyneen öljyn ja lisätä uutta tilalle tarvittaessa myös käytön aikana.

 

Sulake sammuttaa laitteen automaattisesti, kun vastukset irrotetaan säiliöistä ja suojaa täten onnettomuuksilta. Laite on varustettu myös lämpövarokkeella, joka ehkäisee laitteen ylikuumenemisen. Kun säiliöitä ei enää tarvita, voidaan ne sulkea kansilla puhdistuksen jälkeen, jolloin ne on suojassa pölyltä ja epäpuhtauksilta. Keitin pysyy kumijalkojen varassa turvallisesti ja liukumatta kaikilla pinnoilla jokaisessa keittiössä.

 

Rasvakeittimen käyttöpaneeli on erittäin selkeä, mikä mahdollistaa laitteen käsittelyn ongelmattomasti. ON-kytkimen valo syttyy, kun laitat laiteen päälle. lämpötila säädetään portaattomasta vääntönupista. Merkkivalo osoittaa sinulle, milloin laite lämpenee ja koska haluttu lämpötila on saavutettu. Näin tiedät aina varmasti, milloin öljy on tarpeeksi kuumaa friteerauksen aloittamiseksi. Molemmat säiliöt on varustettu omilla käyttöpaneeleillaan ja niillä on omat virtaliitännät.

Kohokohdat

 • 2 suurta säiliötä, joissa kummassakin valmistat jopa 3 kg ranskalaisia kerrallaan
 • lyhyt kuumennusaika kahden 6 000 watin lämpövastuksen ansiosta
 • helppo puhdistaa poistohanojen, ruostumaton teräspintojen ja irrotettavien lämpövastusten ansiosta
 • Kylmävyöhyke suojaa ruokia palamiselta ja säilyttää öljyn luonnollisen maun
 • turvallista käyttää automaattisen sammumistoiminnon ja ylikuumenemissuojan ansiosta

Pääominaisuudet

Malli
RCEF 16DTH
Tuotenumero
1010
Kunto
Uusi
Jännite / taajuus
400 V / 50 Hz
Teho
2 x 6 000 W
Korien lukumäärä
2
Korin mitat
25 x 23 x 12 cm
Lämmityslämpötila
60 - 200 °C
Suurin öljymäärä
2 x 10 l
Suurin tilavuus
2 x 16 l
Rungon materiaali
Ruostumaton teräs
Kahvan materiaali
Muovi
Maks. täyttömäärä per kori
3 kg
Maks. täyttömäärän paistoaika
5 min
Poistohana
Kyllä
Lämpövaroke
Kyllä
Virtaliitäntöjen lukumäärä
2
Mitat (pituusxleveysxkorkeus)
69 x 52 x 37 cm
Paino
19,3 kg
Paketin mitat (pituusxleveysxkorkeus)
75 x 59 x 42 cm
Lähetyspaino
21,8 kg

Työskentelen päivittäin ammattimaisten laitteiden kanssa. Tätä videota varten testasin laitteen erittäin perusteellisesti. Voit nähdä selkeästi, miten laite toimii ja päättää, mikä malleista sopii parhaiten yrityksellesi. Toivottavasti klipit ja vinkit auttavat sinua tekemään yrityksestäsi menestyksekkään.

Arvostettujen ravintoloiden keittiömestari Sydneyssä ja Varsovassa. Ammattilainen ja kokenut kulinaristi.

expert review

Expondon asiantuntijan, Michał Orłowski arvostelu (02.08.2018)

Hyvä kokki tarvitsee kunnon välineet

Keittiömestarina minun on usein selviydyttävä rajallisella määrällä laitteita. Usein täytyy tehdä kompromisseja tilan ja rahan puutteen takia ja ostettava halvempia ja pienempiä laitteita. Niillä ei kuitenkaan usein voida valmistaa riittäviä määriä ruokaa tarvittavalla nopeudella, joten asiakkaat joutuvat usein odottamaan kauemmin. Lähes jokaisessa pikaruokapaikassa, mutta myös monissa ravintoloissa rasvakeitin on välttämätön. Tarvitset tehokkaan laitteen, jotta voit valmistaa riittävästi ruokaa ruuhka-aikoina. Minulla oli mahdollisuus testata laitteita ja rehellisesti sanottuna tämä laite on suosikkini. Isot ja tilavat korit sekä hyvä teho mahdollistavat friteeraamaan suuren määrän ruokaa samanaikaisesti. Suosittelen laitetta kaikille, joiden on tarjoiltava tonneittain ranskalaisia lyhyessä ajassa.

Mitkä ovat rasvakeittimen kylmävyöhykkeen edut?

Friteerauksessa aiheutuu ruokajämiä, jotka kerääntyvät pohjalle. Kylmävyöhyke ehkäisee ruokajämien palamisen friteerauksen aikana. Jos rasvakeittimessä on poistohana, voidaan likaantununt öljy poistaa keittimestä käytön aikana.

Onko laite helppohoitoinen?

Se on monelta kannalta helppo puhdistaa. Poistohanan avulla poistat vanhan öljyn säiliöistä sekunneissa. Ruostumatonta terästä olevat sileät pinnat ovat helposti puhdistettavia. Lämpövastus ja koko käyttöpaneeli voidaan irrottaa, jotta yletyt helpommin puhdistamaan rasvakeittimen sisätilan jokaisen kolkan.

Kuinka paljon öljyä voin enintään käyttää friteeraukseen?

Rasvakeittimen lämpövastuksessa on kaksi merkintää, jotka osoittavat minimi ja maksimi täyttömäärän. 16 litran kapasiteetti vastaa 10 litran maksimi öljyntäyttömäärää.

 • Rasvakeitin RCEF 16DTH
 • 2 kahvallista koria
 • 2 kantta
 • 2 lämpövastusta ja käyttöpaneelia
 • 2 poistohanaa
 • Käyttöohje
5 Basierend auf 1 Bewertung/en

Lajittele...

Jätä arvostelu
Arvostelut tarkistetaan ennen julkaisua.

Tähdellä * merkityt kentät ovat pakollisia.

Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (11.4.2019)
Arvostelu nimimerkiltä Amazon Customer (11.4.2019) Gutes und gutes Profi Gerät

Alles bestens gelaufen. Pünktliche Lieferung und gute Profiware. Gerne wieder.