Trustpilot

Oluthana

Tee vaikutus illanistujaisissa tai vaikkapa puutarhajuhlissa upealla oluthanalla! Oluthana tuo juhliin ylellistä ilmettä ja viihtyisyyttä. Oluthanan avulla oluen annostelu on helppoa ja pääset ravintolatunnelmaan vaikka omassa olohuoneessasi. Expondon Royal Catering oluthana sisältää jäähdyttimen, jonka avulla olut pysyy optimaalisen viileänä ja on jatkuvasti valmiina nautittavaksi. Hanki pientä luksusta arkeesi ja erotu eduksesi näyttävällä oluthanalla grillijuhlissa tai illanistujaisissa. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva oluthana. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

Miten oluthana toimii?

Expondon Royal Catering oluthana jäähdyttää juoman integroidulla jäähdyttimellä optimaalisen lämpöiseksi. Hanaa voi käyttää yhdessä minkä tahansa tavallisen viiden litran oluttynnyrin kanssa. Oluthanan mukana tulee kolme CO2-patruunaa, jotka on helppo sijoittaa hanan kanteen. Hanan sisälle kaadetaan hieman vettä, jotta integroitu jäähdytin pystyy pitämään tynnyrin viileänä. Muista sijoittaa vesi ja tynnyri koneen sisälle jo useampia tunteja ennen tarjoilun aloittamista, jotta olut ehtii jäähtyä valmiiksi oikeaan tarjoilulämpötilaan. Optimaalisin aika sijoittaa tynnyri valmiiksi oluthanaan on noin 12 tuntia ennen tarjoilun aloittamista. Mikäli käyttö aloitetaan heti tynnyrin asettamisen jälkeen, olut vaahtoutuu. Oluthana voidaan asettaa 2-12 asteen lämpötilaan. Lämpötila on helppo tarkistaa hanasta.

Miksi hankkia oluthana?

Oluthana on tyylikäs lisä omaan keittiöön tai kotibaariin esimerkiksi juhlia varten. Oluthanan helppokäyttöisyys tuo mukavuutta illanistujaisiin ja viilennystoiminnon avulla olut on aina täydellisen kylmää. Kuulostaa hyvältä, eikö? Hankkimalla oluthanan Expondolta kaadat huurteiset tuopit ja nautit aidosta pubitunnelmasta omalla kotisohvallasi.

Rakenna oma baari kotiisi

Mikä olisikaan parempaa kuin oma baari kotona, jossa kaataa itselleen optimaalisen viileä oluttuoppi raskaan työpäivän päätteeksi tai tarjota ystäville oluset viikonlopun kunniaksi? Kotibaari syntyy nopeasti muutaman uuden hankinnan avulla, joista yksi olennaisin on tietysti oluthana. Valmista drinkkejä, kaada olutta ja nauti ystäviesi seurasta omassa kotibaarissasi! Expondolta Royal Catering oluthanat, jotka vievät kotibaarisi aivan uudelle tasolle.

Oluthana Expondolta

Tilaa oluthana Expondolta ja nauti arjen luksuksesta valuttamalla optimaalisen viileää olutta lasiin omassa kotibaarissasi! Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.