Trustpilot

Rikkaruohopoltin

Tuskailetko rikkaruohojen kanssa, jotka puskevat esiin milloin mistäkin pilaamaan pihasi yleisilmeen? On kyse sitten ajotielle ilmestyvistä tuholaiskasveista tai laatoituksen väleistä tunkeutuvista rikkaruohoista, saat hoidettua ne helposti ja nopeasti pois rikkaruohopolttimen avulla. Expondolta löydät sähköisen rikkaruohopolttimen, jonka avulla hävität kutsumattomat kasvivieraat pihaltasi käden käänteessä. Rikkaruohopolttimen avulla säästät selkääsi, sillä sen säädettävä teleskooppivarsi pitää huolen siitä, ettet joudu kyykkimään maassa rikkaruohoja kitkemässä. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva rikkaruohopoltin. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

Miten rikkaruohopoltin toimii?


Rikkaruohopoltin kuumenee hetkellisesti jopa 650 asteeseen ja polttaa ei-toivotut kasvit pihamaalta helposti ja turvallisesti. Rikkaruohopoltin estää rikkaruohoa kasvamasta uudelleen, sillä polttaminen ulottuu aina kasvin juuriin asti. Polttamalla saat pysyvästi vähennettyä rikkaruohokasvustoa pihaltasi. Lämpökäsittelyssä rikkakasvien solut tuhoutuvat hetkessä ja kuivuvat pois. Vaikka rikkaruohopoltin kuumenee hetkellisesti todella korkeaan lämpötilaan, on se täysin turvallinen puutarhoissa ja pihamailla käytettäväksi. Laitteesta löytyy ylikuumenemissuoja, joka takaa turvallisen käytön.

Vahingoittaako rikkaruohopoltin kukkapenkin kukkia?


Rikkaruohopoltinta voi hyvin käyttää myös kukkapenkissä sijaitsevien rikkaruohojen polttamiseen. Koska rikkaruohot sijaitsevat usein kukkien vieressä, on rikkaruohopoltinta käytettävä varoen kukkapenkkiä siistiessä. Laitteen tarkan suuttimen avulla polttimen saa ohjattua tiettyyn kasviin, joten rikkaruohojen polttaminen kukkien seasta on mahdollista. Erityistä tarkkuutta on kuitenkin syytä noudattaa, etteivät myös kukkien varret ja juuret pääse vahingossa palamaan.

Miksi hankkia rikkaruohopoltin?

Älä rasita selkääsi kyykkimällä pihamaalla rikkaruohoja kitkien, vaan hoida homma kätevästi rikkaruohopolttimen avulla. Laitteen teleskooppivarsi pitää huolen, ettei fyysisiä ponnisteluja tarvita. Rikkaruohopoltin on tehokas apuväline, sillä se tappaa rikkaruohot juuriaan myöten, jolloin nämä kuokkavieraat eivät palaa enää takaisin pihaasi rumentamaan. Tarkan suuttimen avulla halutun kohteen saa tarkasti poistettua. Rikkaruohojen hävittäminen ei ole koskaan ollut näin tehokasta!

Rikkaruohopoltin Expondolta

Hävitä rumat rikkaruohot käden käänteessä Expondon rikkaruohopolttimella ja nauti kauniista pihastasi ilman haittakasveja. Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.