Trustpilot

Vakuumikaappi

Vakuumikuivaus on hellävarainen kuivausmenetelmä, jota käytetään esimerkiksi tutkimuslaitoksissa, tehtaiden laboratorioissa ja yliopistoissa. Vakuumikaappi eli vakuumiuuni mahdollistaa kuumuudelle ja hapelle arkojen aineiden nopean ja hellävaraisen kuivauksen. Vakuumikaappi on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten se on erittäin pitkäikäinen ja helppo ja nopea puhdistaa. Voit valita tilavuudeltaan 30 tai 50 litran kuivauskaapin 400 tai 1 400 watin teholla. Meiltä löydät myös laboratoriokäyttöön sopivat tarkkuusvaa'at. Tutustu tuotevalikoimaamme ja tilaa vakuumikaappi ja muut laitteet expondolta edulliseen hintaan.

Tehokas vakuumikuivaus

Vakuumikuivaus on tehokas kuivausmenetelmä, sillä alipaineen ansiosta veden kiehumispiste laskee ja vesi höyrystyy jo alhaisessa lämpötilassa. Vakuumikaapin lämpötila on säädettävissä välillä 50–250 °C. Säädetty lämpötila saavutetaan nopeasti tehokkaan lämpövastuksen ansiosta. Laite tuottaa 133 pascalin eli 0,00133 baarin paineen. Kaksinkertaisesta turvalasista valmistetun oven ansiosta laite on turvallinen ja se muodostaa imploosio- ja lämpösuojan. Alumiininjohteet ovat vapaasti säädettävissä, joten lämmön tasainen jakautuminen on taattu. Kulloinenkin lämpötila näkyy 0,1 °C tarkkuudella LED-näytöllä. Vakuumikaapin turvallisuutta lisäävät myös ylikuumenemissuoja ja analoginen painemittari. Laadukkaiden materiaalien ja jatkuvan laaduntarkastuksen ansiosta tuotteemme ovat aina luotettavia. Erityisen tiivisteen ansiosta uunin lämpötila ja painetaso pysyy aina tasaisena. Kaapin sisäpuoli on ruostumatonta terästä ja ulkopuoli jauhemaalattua terästä. Laadukkaiden materiaalien ansiosta laite on erittäin kestävä ja pitkäikäinen. Ruostumaton teräs on erinomainen materiaalivalinta, sillä se suojaa laitetta korroosiolta ja mahdollistaa helpon puhdistuksen. Erinomaisten materiaalien ansiosta laite kestää kovassakin käytössä. Vakuumikuivaus on erinomainen kuivausmenetelmä. Tutustu valikoimaamme jo tänään ja valitse tarpeisiisi sopiva vakuumikaappi. Meiltä löydät myös muita teollisuustarvikkeita, kuten laadukkaita riippuvaakoja ja tehokkaita ultraäänipesureita, joiden avulla puhdistat herkätkin esineet tehokkaasti ja hellävaraisesti.

Vakuumikaappi expondolta

Vakuumikaapin sisäpuoli on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä ja sen nurkat on pyöristetty, joten laitteen puhdistaminen on erittäin helppoa. Laitteen ulkokuori on valmistettu jauhemaalatusta teräspellistä, joten se on tukevarakenteinen ja pitkäikäinen. LED-näytössä näet kulloisenkin lämpötilan ja pystyt säätämään sitä näytön näppäinten avulla. Lisäksi laitteessa on analoginen painemittari, josta näet kulloisenkin paineen. Integroitu ylikuumenemissuoja mahdollistaa vakuumikuivauksen turvallisuuden. Pienemmän, 20 litran mallin mitat ovat 47 x 59 x 46 cm. Isompi kaappi on kooltaan 54 x 71 x 55 cm. Suuremman vakuumiuunin teho on 1 450 wattia ja siinä on kaksi alumiiniseoksesta valmistettua hyllytasoa. Pienempi laite on teholtaan 450 wattia ja se on varustettu yhdellä hyllyllä. Voit siis valita juuri tarpeisiisi sopivan vakuumikaapin ja monipuolisten toimintojen ansiosta säätää sitä tarpeen mukaan. Emme tarjoa pelkästään teollisuuden tarpeisiin sopivia laitteita, vaan löydät verkkokaupastamme myös suuren valikoiman erilaisia verstaslaitteita, kuten monikäyttöisiä yhdistelmähitsauskoneita ja tarkkoja teholähteitä. Palvelemme lisäksi ravintola-alan ammattilaisia tarjoamalla kaikki ammattikeittiöissä tarvittavat keittiölaitteet ja -kalusteet edulliseen hintaan. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään osta vakuumikaappi sekä muut tarvitsemasi laitteet expondolta!