Trustpilot

Makkaraleikkuri

Royal Cateringin makkaraleikkuri tekee vaikutuksen ergonomisella muotoilullaan ja ammattimaisella viimeistelyllään. Laite on valmistettu laadukkaasta ruostumattomasta teräksestä, joten se täyttää elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset, eivätkä sen terät menetä terävyyttään lukemattomienkaan leikkauskertojen jälkeen. Yhtä ammattimaista jälkeä saat myös toisesta kategoriasta löytyvillä leipä- ja lihaleikkureilla. Tutustu verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa edullinen makkaraleikkuri jo tänään!

Laadukas makkaraleikkuri Expondolta

Royal Cateringin makkaraleikkuri suunniteltiin ammattimaiseen käyttöön ravintoloissa, kanttiineissa ja grillikioskeissa. Koska Royal Catering kiinnittää erityistä huomiota laadukkaiden materiaalien valintaan ja jatkuvaan laaduntarkkailuun, on laite taatusta kestävä ja pitkäikäinen. Ruostumaton teräs on erityisen hyvä materiaali ravintolalaitteita varten, sillä se on erittäin helppo puhdistaa ja täyttää siten elintarvikealan tiukat hygieniavaatimukset. Lisäksi ruostumaton teräs on makuneutraali ja erittäin kestävä materiaali. Erikoisterävien leikkuuterien ansiosta makkara leikkautuu vipua kääntämällä vaivattomasti tasapaksuiksi paloiksi. Makkaraleikkurilla pystyt leikkaamaan jopa 21 cm pituisia makkaroita. Liukumattomat kumijalat pitävät laitteen paikallaan ja takaavat turvallisen työskentelyn. Tilaasäästävän muotoilun ansiosta makkaraleikkuri sopii pieneenkin tilaan ja näin ollen se on täydellinen laite kaikkiin ammattimaisiin keittiöihin. Alhaisen painon ansiosta laite on helposti kuljetettavissa, joten se soveltuu hyvin esimerkiksi pitopalveluiden käyttöön.


Valikoimastamme löydät myös muita ravintolalaitteita. Jos haluat valmistaa makkarat itse, voit jauhaa lihan lihamyllyn avulla ja valmistaa makkarat makkaranpuristinkoneella. Laadukkaiden laitteidemme avulla valmistat ensiluokkaisia aterioita asiakkaillesi. Tarjoamme myös suuren valikoiman muita ravintolalaitteita, kuten juures- ja vihannesleikkureita sekä pikaruokalaitteita. Tutustu jo tänään verkkokauppamme valikoimaan ja tilaa keittiöösi sopivat laitteet Expondolta!

Kätevä laite helpottaa työskentelyä

Makkaraleikkurin avulla leikkaat makkarat sopivan kokosiksi palasiksi esimerkiksi keittoja tai patoja varten. Leikkurissa on 10 erityisen terävää leikkuuterää, jotka leikkaavat makkaran 18 mm paksuisiksi, tasaisiksi ja siisteiksi paloiksi. Vipua kääntämällä makkara leikkautuu ja palaset tippuvat laitteen alle asetettuun astiaan. Niinpä makkaranpalat ovat heti valmiita käytettäviksi. Voit valmistaa esimerkiksi berliiniläisiä currywurst-aterioita tai myös vegetaarisia vaihtoehtoja vaikkapa tofumakkarasta. Makkaraleikkuri soveltuu täydellisesti myös esimerkiksi perinteisten makkaraperunoiden valmistukseen. Laitteen avulla valmistat kaikki grillikioskin suosikkiherkut hetkessä! Makkaraperunoiden ja muiden grilliruokien valmistusta helpottamaan löydät verkkokaupastamme myös esimerkiksi perunaleikkurin ja muut vihannesten leikkaamiseen tarkoitetut laitteet. Sopivilla laitteilla nopeutat työvaiheita huomattavasti ja samalla päivittäinen työ helpottuu. Voit valmistaa enemmän ruokaa lyhyemmässä ajassa, ja asiakkaasi ovat taatusti tyytyväisiä nopeaan palveluun.


Ravintola-alan ammattilaisten lisäksi palvelemme monipuolisella valikoimallamme myös muiden alojen ammattilaisia. Sopivat työkalut ja muut laitteet löydät verstaslaitteiden kategoriastamme. Lisäksi tarjoamme laitteita teollisuuskäyttöön. Kaupastamme löydät esimerkiksi ravintoloissakin tarvittavan rahanlaskukoneen sekä erilaisia laadukkaita vaakoja. Tutustu jo tänään monipuoliseen ja laadukkaaseen tuotevalikoimaamme. Jos tarvitset apua oikeanlaisten tuotteiden valinnassa, tai sinulla on kysymyksiä ostostapahtumaan tai toimitukseen liittyen, ethän epäröi ottaa yhteyttä asiakaspalveluumme. Autamme mielellämme kaikissa kysymyksissä!