Trustpilot

Muovinkorjaussarja

Pienet muovikolhut ja -repeämät voivat tuottaa turhaa päänvaivaa. Niiden korjaaminen vaatii tarkkuutta ja oikeantyyppiset laitteet. MSW Motor Technicsin ammattikäyttöön suunnitelluissa muovinkorjaussarjoissa yhdistyy tehokkuus sekä helppokäyttöisyys. Ergonomisen muotoilun ja kompaktin rakenteensa vuoksi mallistomme koneet kulkevat vaivattomasti mukanasi myös tien päällä. Laajan lisäniittisarjan sekä monipuolisten säätöjensä avulla MSW:n korkealaatuiset muovinkorjaussarjat soveltuvat niin auton kuin yleisten muovivaurioiden korjaamiseen. Korjaaminen tapahtuu sulattamalla ja jättämällä tuotteen mukana tuleva ”niitti” vauriokohtaan. Kaikkien laitepakettien mukana tulevat 4 erityyppistä niittiä mahdollistavat tyylikkään korjausjäljen. Valikoimastamme löydät myös MSW Motor Technicsin korkeatasoiset muovien muotoiluun ja kunnostamiseen suunnatut kuumailmapuhaltimet.

Muovinkorjaussarjat ammattikäyttöön

Valikoimamme monipuoliset muovinkorjaussarjat ovat suunniteltu ammatilaisten tarpeita ajatellen ja sopeutuvat niin autojen kuin yleisten muoviosien kunnostamiseen. Muovivauriot voivat useasti vaihdella tyyypiltään ja vaativat monipuolisia työkaluja tyylikkääseen eheyttämiseen. Tuotevalikoimamme onkin rakennettu näitä vaatimuksia ajatellen. Tuotteidemme mukana tulevat laajat ja monipuoliset lisävarusteet mahdollistavat huolitellun ja yksilöidyn korjausjäljen. Kaikki tuotteemme ovat tarkoitettuja muovin alkuperäisen kestävyyden palauttamiseksi luomalla elastisen ja kestävän liitoksen vauriokohtaan. Laitteidemme helppokäyttöisyyden takia jokainen, niin ammattilainen kuin harrastelija, saa tuotteistamme kaiken irti ja suorittaa muovivaurioiden korjaamisen vaivattomasti.

Tehokas 100W:n -sarja tuo ammattitason laitteiston myös harrastelijoiden saataville, samalla varmistaen korkeanluokan työnjäljen muovinkorjaamisessa. Kaikki muovinkorjaussarjamme ovat varusteltuja digitaalisilla hallintalaitteilla mahdollistaen korkeatasoisemman korjausjäljen laitteidemme tarkkuuden ja helppokäyttöisyyden seurauksena. Jokainen 100W -sarjan laitteistamme sisältää myös 4 eri tehoaluetta tehden mahdolliseksi juuri oikean lämpötilan valitsemisen eri muovityypeille. Kaikki asetuksemme on helppo löytää ja säätää itselleen sopiviksi tyylikkään LED-näytön kautta. Muihin juotostarpeisiin liittyen tutustu valikoimamme juotostarvikkeisiin, mistä löydät ammattilaisten työvälineet esimerkiksi sähkölaitteiden korjaamiseen.

Valikoimastamme löydät tasokkaat MSW muovinkorjaussarjat monenlaisiin muovinkorjaus- ja kunnostustarpeisiin. Jokainen laitteistamme on jo tuotantovaiheessa tarkistettu saksalaisten laatustandardien mukaisesti taaten jokaiselle erinomaisen luotettavuuden ja kestävyyden. MSW Motor technics valikoimasta löydät muitakin korkealaatuisia sähkötyökaluja hiomakoneista kaapelinkuorintakoneisiin, mistä jokainen on rakennettu saksalaisia ammatitason standardeja noudattaen. Laajempaan auton käsittelyyn löydät esimerkiksi nostolaitteita valikoimamme autotyökalu osastolta.

Tehoa ja tarkkuutta

Muovivaurioiden korjaamisen tarkoituksena on eheyttää kohteen kestävyys alkuperäiseen vahvuuteen ja samalla luoda korjausjäljestä huolitellun näköinen. MSW Motor Technicsin muovinkorjaussarjat ovatkin suunniteltuja ammattimaista korjausjälkeä ajatellen tiukkojen saksalaisten alan standardien mukaisesti. Tärkeimpinä ominaisuuksina tuotteistamme löydät:

  • 100W:n teho
  • 4 eri teholuokkaa eri muovityypeille - lämpötilat 20-620 °C
  • 100kpl jokaista 4:ää erillaista niittityyppiä erilaisia liitoksiin varten
  • Helppokäyttöinen digitaalinen ohjauspaneeli
  • Suoja ylikuumenemista vastaan
  • Ergonominen ja kevyt rakenne vaivatonta liikuttamista varten

Tuotteemme soveltuvatkin niin ammatti kuin amatööri mekaanikkojen työkaluiksi ja kulkevat vaivattomasti mukana kompaktin rakenteensa vuoksi. Helposti mukanakulkevan matkapakkinsa avulla, mihin saat mahdutettua helposti niin niitit kuin itse laitteenkin, muovinkorjausarjamme kulkee kevesti ja turvallisesti matkassa mukana. Matkapakissa laite pysyy tiiviissä tilassa ja suojaa sitä kolhuilta. Samalla pakin lokeroiden avulla pystyt pitämään erityyppiset niitit omissa lokeroissaan välttäen ylimääräistä päänvaivaa. Laitteen hallitut lämpötila ominaisuudet mahdollistavat erityyppisten muovien oikeaoppisen korjaamisen – ilman lämpövaurioita. Kaikki laitteemme ovat varustettuja ylikuumenemista vastaan tarkoitetuilla sulakkeilla tehden niistä turvallisia käyttää.

Muovinkorjaussarja on oleellinen osa ammattimaista autotallia ja huoltamoa. Me Expondolla pyrimmekin tarjoamaan korkealuokkaisia ja laadukkaita ammattityövälineitä niin pienempiin kuin vaativampiinkin muovivaurioihin. Tutustu perusteellisesti kattavaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle oikeat laitteet yrityksesi monipuolisiin tarpeisiin.