Tuote: EX10062079

|

Malli: MSW-FIPT-02

Puristuspainemittari - 0 - 10 bar

129,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • yleiskäyttöinen – voidaan käyttää erityyppisissä bensiinimoottorilla varustetuissa ajoneuvoissa sekä kuorma-autoissa tai jopa vanhempiin malleihin
  • tarkka – mittausalue jopa 7 bar mitataan ±2,5 % tarkkuudella
  • helppo – joustavan letkun ansiosta helppo liittää
  • varusteet – mukana useita adaptereja ja muita lisävarusteita
  • käytännöllinen – laite voidaan säilyttää nopeasti ja siististi säilytyslaukussa

TUOTEKUVAUS

Polttoaineen painemittari tasaisen tehokkaille moottoreille

Kun bensiinimoottori alkaa menettää suorituskykyä, tarkista selvyyden vuoksi sylintereiden paine tällä bensiinin painemittarilla. MSW:n autotyökalulla voit tarkistaa lähes kaikki ajoneuvotyypit, joten älä jää ilman sitä autossasi tai autokorjaamossa.

Missä vuoto on? MSW:n puristuspainemittari auttaa

Puristuspainemittarilla voit nopeasti ja helposti todeta, onko sylinterikannen tiiviste viallinen, venttiilit eivät sulkeudu kunnolla tai männänrenkaat kuluneet. Testerin avulla voit vertailla viallista sylinteriä hyvin käyvään sylinteriin vaurion syyn selvittämiseksi. Bensiini-painemittarissa on suuri ja helposti luettava painemittari, jonka mittausalue on 0 - 10 bar ja jonka voit helposti liittää sylinteriin 3 ½" liitännän kautta. Painetestauslaite toimii suurella ±2,5 % tarkkuudella.

Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta voit käyttää puristuspainemittaria moniin yleisiin ajoneuvotyyppeihin, joissa on 10, 12 tai 14 mm sytytystulpat. Voit käyttää mittauslaitetta myös kuorma-autoille ja vanhemmille malleille. Lukuisat lisälaitteet ja sovittimet tarjoavat sinulle laajan valikoiman sovelluksia. Puristustesteri toimitetaan käytännöllisessä säilytyslaukussa, jossa voit ottaa laitteen mukaasi käyttöpaikalle tai säilyttää sen siististi.

TEKNISET TIEDOT