Tarjous

Tuote: EX10062083

|

Malli: MSW-CTD-03

Puristuspainemittari diesel - 0 - 70 bar - 70 mm painemittari - 42 cm letku

79,00 € 85,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • universaali – voidaan käyttää useimmissa dieselmoottoreilla varustetuissa ajoneuvotyypeissä
  • tarkka – mittausalue 0 - 70 bar näkyy tarkalleen painemittarissa baareina ja psi:inä
  • helppo – joustavan letkun ansiosta helppo liittää
  • lisävarusteet – mukana useita sovittimia
  • käytännöllinen – säilytyskotelon ansiosta laite voidaan varastoida nopeasti ja siististi

TUOTEKUVAUS

Puristuspainemittari jatkuvasti tehokkaille moottoreille

Kun dieselmoottorin teho alkaa menettää, tarkista sylintereiden paine puristustestillä. Tämä yksinkertainen mittaus antaa usein selvyyttä. Voit käyttää MSW-autotyökaluja lähes kaikentyyppisiin autoihin tai kuorma-autoihin, joissa on dieselmoottorit suora- tai epäsuoraruiskutuksella, minkä vuoksi yksikään auto tai autokorjaamo ei saa olla ilman niitä.

Olipa kyseessä universaali tai mobiili – saat tarkat tulokset

Puristustestauslaitteen avulla voit nopeasti ja helposti todeta, onko sylinterinkannen tiiviste viallinen, venttiilit eivät sulkeudu kunnolla tai männänrenkaat ovat kuluneet. Käytä suurta, helposti luettavaa painemittaria ja selkeää mittausaluetta 0 - 70 bar 2,5 %:n tarkkuudella. Dieselmoottoreiden painetesti tarjoaa korkean tarkkuuden ja pienen poikkeaman. Testerin kyljessä oleva venttiili mahdollistaa testin toistamisen ilman edeltävää purkamista.

Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta voit käyttää puristuspainemittaria useisiin ajoneuvotyyppeihin. Käytä lukuisia ruiskutussuuttimien lisälaitteita ja hehkutulppien sovittimia, jotka varmistavat laajan valikoiman sovelluksia. Intuitiivisen pikakytkennän avulla voit käyttää laitetta välittömästi ja tehdä johtopäätöksiä ongelman lähteestä. Puristustesteri toimitetaan käytännöllisessä säilytyslaukussa, jonka avulla voit kuljettaa laitetta kätevästi, mutta myös säilyttää sen nopeasti ja siististi.

TEKNISET TIEDOT