Tuote: EX10062080

|

Malli: MSW-CTU-02

Puristuspainemittari diesel - 0 - 70 bar - 80 mm painemittari - 35 cm letku

85,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 5-7 päivää

100% turvallinen maksu

  • universaali – voidaan käyttää useimmissa dieselmoottoreilla varustetuissa ajoneuvotyypeissä
  • tarkka – mittausalue 70 bar / 1000 psi mitataan erittäin tarkasti
  • helppokäyttöinen – joustavan letkun ansiosta nopealla liitännällä jopa vaikeapääsyisissä paikoissa
  • intuitiivinen – sivuventtiili vapauttaa paineen ja mittaa uudelleen ilman purkamista
  • käytännöllinen – laite voidaan säilyttää nopeasti ja siististi säilytyslaukussa

TUOTEKUVAUS

Diesel-puristuspainemittari pysyvästi tehokkaille moottoreille

Jos moottorin suorituskyky heikkenee, tarkista sylintereiden paine puristuspainemittarilla dieselmoottoreille ja saat nopeasti selvyyden mahdollisesta viasta. Voit käyttää MSW:n autotyökalua lähes kaikentyyppisiin autoihin tai kuorma-autoihin, joissa on dieselmoottorit, kuten TDI, HDI, SDI, DTI, JTD, DID suoralla ja epäsuoralla ruiskutuksella. Sinun ei pitäisi olla ilman sitä autossasi tai autokorjaamossa!

Universaali ja mobiili! Dieselpuristustesti tarjoaa tarkat tulokset

Dieselpuristusmittarilla voit nopeasti ja helposti määrittää, onko sylinterikannen tiiviste viallinen, venttiilit eivät sulkeudu kunnolla tai männänrenkaat ovat kuluneet. Voit käyttää suurta kaksinkertaisella asteikolla varustettua painemittaria lukemaan luotettavasti kaikki dieselpuristusmittarin arvot mittausalueella 0 - 70 bar tai 0 - 1000 psi. Painetestauslaite toimii erittäin tarkasti ja minimaalisella poikkeamalla. Testerin sivulla olevan venttiilin avulla voit toistaa testin purkamatta sitä ensin.

Laajan lisävarustevalikoiman ansiosta voit käyttää polttoaineen painemittaria useille eri ajoneuvotyypeille. Lukuisat ruiskutussuuttimen kiinnikkeet ja hehkutulppien sovittimet tarjoavat sinulle laajan valikoiman sovelluksia. Pääset helposti jopa vaikeapääsyisiin paikkoihin 35 cm pitkällä joustavalla letkulla. Saat dieselpuristuspainemittarin käytännöllisessä säilytyskotelossa, mikä tekee laitteesta ihanteellisen mobiilikäyttöön. Voit säilyttää laitteen ja kaikki lisävarusteet kotelossa yhtä nopeasti ja siististi, kunnes tarvitset niitä uudelleen.

TEKNISET TIEDOT