Tuote: EX10060809

|

Malli: MSW-TB-400/25

Timanttilaikka - 400

119,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • Korkealuokkainen ja vankka timanttilaikka keraamisten laattojen, kaakelien, betonin ja muiden materiaalien leikkaamiseen
  • Sopii kivisahaan S-SAW400 ja muihin samoin mitoitettuihin sirkkeleihin
  • 3,2 mm paksu erittäin vankka teräsrakenne
  • Segmentoitu leikkausreuna tuottaa nopeat ja tehokkaat leikkaustulokset
  • Halkaisija: 400 mm | keskireiän halkaisija: 25,4 mm

TUOTEKUVAUS

Timanttilaikka - 400

MSW:n timanttilaikka MSW-TB-400/25 on korkealuokkainen lisävaruste keraamisten laattojen ja kaakeleiden ammattimaiseen leikkaamiseen. Tämä on ihanteellinen ratkaisu kaikkiin sahaus- ja leikkaustöihin, jotka vaativat ehdottoman tarkkoja lopputuloksia tehokkaasti. Laikka vastaa korkeita vaatimuksia ja sopii yhtä hyvin rakennustyömaille kuin yksityisiin verstaisiin.

Timantit ovat työstäjän paras ystävä

Timanttilaikalla kaikenlaisen materiaalin katkaisu ja leikkaus sujuu asianmukaisesti ja tarkasti. Korkealaatuisessa katkaisulaikassa on timanttipinnoite, joka tekee siitä äärimmäisen vankan ja pitkäikäisen. Leikkauksista tulee siistejä ja jäysteettömiä. Tämä laikka leikkaa kovimmatkin materiaalit turvallisesti ja tehokkaasti.

Laikan halkaisija on 400 mm ja sen keskireiän halkaisija on 25,4 mm. Nämä mitat tekevät siitä ihanteellisen varalaikan tehokkaaseen kivisahaamme S-SAW400. Tietenkin tätä katkaisulaikkaa voi käyttää kaikissa sirkkeleissä, joissa on vastaava mitoitus.

Timanttikatkaisulaikan ulkoreuna on segmentoitu, mikä tehostaa materiaalien leikkausta ja katkaisua suurilla nopeuksilla. Tällainen rakenne vähentää myös laikan vääntymistä ja pidentää sen käyttöikää.

Timanttinen katkaisulaikka on valmistettu 3,2 mm paksusta teräksestä, mikä takaa erittäin suuren tukevuuden. Tämä katkaisulaikka säilyttää muotonsa jopa kestokäytössä. Sen timanttipinnoite saa aikaan mitä parhainta leikkaus- ja katkaisujälkeä moniin eri työstömateriaaleihin. Vakuutu itse MSW:n timanttikatkaisulaikan MSW-TB-400/25 ammattimaisuudesta ja suorituskyvystä.

TEKNISET TIEDOT

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET