Tuote: EX10012675

|

Malli: RCAT-120/60-PS3SH

Teräspöytä - 120 x 60 x 5 cm - 200 kg - 2 hyllyä - Royal Catering

349,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kestävä – korkea 200 kg kuormitettavuus vakaan rakenteen ansiosta
  • tilava – suuri työtaso ja 2 käytännöllistä hyllyä
  • ruostumaton teräs – hygieeninen, kestävä ja helppohoitoinen
  • vakaa – korkeussäädettävillä jaloilla
  • helposti koottava – sisältää kokoamismateriaalit ja -ohjeet

TUOTEKUVAUS

Kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä runsaalla säilytystilalla

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut huonekalut ovat perusta hygieeniselle keittiölle ja kaikenlaisten elintarvikkeiden puhtaalle käsittelylle. Royal Cateringin ravintolalaitteisiin lukeutuva ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä sopii jokaiseen ammattikeittiöön. Se on suunniteltu vastaamaan erityisesti ravintola-alan korkeita vaatimuksia ja tarjoaa kolmitasoisella rakenteellaan ylimääräistä säilytystilaa.

Vankka ja erittäin kestävä – Royal Cateringin teräspöytä vakuuttaa erinomaisella laadullaan

RST-pöydän työpinta-ala on 120 x 60 x 5 cm ja se tarjoaa runsaasti tilaa päivittäiseen työhösi. Toiset, alemmat tasot tarjoavat ylimääräistä säilytystilaa, mikä mahdollistaa järjestelmällisen ja selkeän työnteon. Suurempia, korkeintaan 26 / 29 cm korkuisia esineitä voidaan säilyttää näillä tasoilla.

Teräspöytä on ihanteellisen vakaa 50 - 60 mm säädettävien jalkojensa ansiosta, epätasaisellakin lattialla. RST-työpöytä on nopeasti ja yksinkertaisesti koottava mukana tulevan kokoamismateriaalin ansiosta ja on näin hetkessä käyttövalmis. Kiinteät, halkaisijaltaan 48 mm pyöreät pöydän jalat vakauttavat pöytää ja lisäävät myös sen maksimikuormitusta, joka on 200 kg.

TEKNISET TIEDOT