Tarjous

Tuote: EX10012544

|

Malli: RCAT-200/60-SP

Teräspöytä - 200 x 60 cm - roiskesuoja - 240 kg kuormitettavuus - Royal Catering

339,00 € 529,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kestävä – korkea 240 kg kuormitettavuus vakaan rakenteen ansiosta
  • tilava – laaja 200 x 60 cm työtaso ja käytännöllinen säilytystila
  • hygieeninen – helppo ja perusteellinen puhdistus ruostumattoman teräksen ja sileiden pintojen ansiosta 
  • pitkäikäinen – laadukas valmistusmateriaali ja vankka rakenne
  • helposti koottava – sisältää kokoamismateriaalit ja -ohjeet

TUOTEKUVAUS

Kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä runsaalla säilytystilalla

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut huonekalut ovat perusta hygieeniselle keittiölle ja kaikenlaisten elintarvikkeiden puhtaalle käsittelylle. Royal Cateringin ravintolalaitteisiin lukeutuva ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä sopii jokaiseen ammattikeittiöön. Se on suunniteltu erityisesti ravintola-alan korkeisiin vaatimuksiin ja tarjoaa kaksitasoisella rakenteellaan ylimääräistä säilytystilaa.

Vankka ja erittäin kestävä – Royal Cateringin teräspöytä vakuuttaa erinomaisella laadullaan

RST-pöydän työpinta-ala on 200 x 60 cm ja se tarjoaa runsaasti tilaa päivittäiseen työhösi. Toinen, alempi taso tarjoaa ylimääräistä säilytystilaa, mikä mahdollistaa järjestelmällisen ja selkeän työnteon. Myös suuremmat välineet mahtuvat helposti reilunkorkuiseen säilytystilaan.

120 mm korkea roiskesuoja suojaa takaseinää ja ympäröivää aluetta vesiroiskeilta, lialta ja vaurioilta. RST-työpöytä on nopeasti ja yksinkertaisesti koottava mukana tulevan kokoamismateriaalin ansiosta ja on näin hetkessä käyttövalmis. Tukevat, pyöreät pöydänjalat vakauttavat pöytää entisestään ja lisäävät sen kantavuutta. Se on 240 kg.

Korkealaatuinen suunnittelu takaa vakauden ja turvallisuuden. Työtaso on valmistettu kiillotetusta ruostumattomasta teräksestä, ja se on erittäin luja ja pitkäikäinen. Lisäksi se kestää loistavasti korroosiota ja mekaanisia vaurioita (esim. naarmuja). Materiaali on helppo puhdistaa perusteellisesti, ja tarjoaa siten täydelliset olosuhteet hygieeniselle työskentelylle elintarvikkeiden parissa.

TEKNISET TIEDOT