Tuote: EX10012674

|

Malli: RCAT-120/60-SPS3SH

Teräspöytä roiskesuojalla - 120 x 60 x 16.5 cm - 214 kg - 2 hyllyä - Royal Catering

369,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • kestävä – korkea 214 kg kuormitettavuus vakaan rakenteen ansiosta
  • tilava – suuri työtaso ja 2 käytännöllistä hyllyä
  • ruostumaton teräs – hygieeninen, kestävä ja helppohoitoinen
  • vakaa – korkeussäädettävillä jaloilla
  • siisti – 115 mm korkea roiskesuoja

TUOTEKUVAUS

Kestävä ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä runsaalla säilytystilalla

Ruostumattomasta teräksestä valmistetut huonekalut ovat perusta hygieeniselle keittiölle ja kaikenlaisten elintarvikkeiden puhtaalle käsittelylle. Royal Cateringin ravintolalaitteisiin lukeutuva ruostumattomasta teräksestä valmistettu pöytä sopii jokaiseen ammattikeittiöön. Se on suunniteltu vastaamaan erityisesti ravintola-alan korkeita vaatimuksia ja tarjoaa kolmitasoisella rakenteellaan ylimääräistä säilytystilaa.

Vankka ja erittäin kestävä – Royal Cateringin teräspöytä vakuuttaa erinomaisella laadullaan

RST-pöydän työpinta-ala on 120 x 60 x 16,5 cm ja se tarjoaa runsaasti tilaa päivittäiseen työhösi. Toiset, alemmat tasot tarjoavat ylimääräistä säilytystilaa, mikä mahdollistaa järjestelmällisen ja selkeän työnteon. Suurempia, korkeintaan 29 / 26 cm korkuisia esineitä voidaan säilyttää näillä tasoilla.

115 mm korkea roiskesuoja suojaa takaseinää ja ympäröivää aluetta vesiroiskeilta, lialta ja vaurioilta. Teräspöytä on ihanteellisen vakaa 50 - 60 mm säädettävien jalkojensa ansiosta, epätasaisellakin lattialla. RST-työpöytä on nopeasti ja yksinkertaisesti koottava mukana tulevan kokoamismateriaalin ansiosta ja on näin hetkessä käyttövalmis. Kiinteät, halkaisijaltaan 48 mm pyöreät pöydän jalat vakauttavat pöytää ja lisäävät myös sen maksimikuormitusta, joka on 214 kg.

TEKNISET TIEDOT