Tarjous
(1) Arvostelu

Tuote: EX10012371

|

Malli: RC-CWT001

Lautaslämmitin 37 lautaselle - Royal Catering

359,00 € 559,00 €
Hinta sis. alv

Valmiina toimitettavaksi!

Toimitusaika n. 1-3 päivää

100% turvallinen maksu

  • monipuolinen – erinomainen ravintolakeittiöön tai buffettiin
  • tilava – jopa 37 lautaselle Ø 27 cm
  • nopea – lyhyt lämpenemisaika
  • käytännöllinen – täysautomaattinen termostaatti
  • mukautuva – 3 säädettävää hyllyä

TUOTEKUVAUS

Lautaslämmitin jopa 37 lautaselle Ø 27 cm

Kylmät lautaset jäähdyttävät lämpimän ruoan. Royal Cateringin lautaslämmitin tarjoaa ratkaisun ongelmaan. Voit esilämmittää astiat nopeasti ja helposti ja varmistaa täten, ettei ruoka jäähdy heti tarjoilun jälkeen. Jäähtymisen viivästyminen takaa vieraillesi täydellisen lämpöisen ruoan ja vähentää kiirettä keittiössä. Lautaslämmitin on ihanteellisesti integroitavissa päivittäiseen tarjoilutoimintaan ja se sopii erinomaisesti ravintolakeittiöön tai buffettiin. Laadustakaan ei kannata maksaa liikaa – ensiluokkaiset ravintolalaitteet edulliseen hintaan!

Täysautomaattinen, tilava ja mukautettava: Royal Cateringin lautaslämmitin

Tehokas ammattikäyttöön tarkoitettu laite vakuuttaa vankalla rakenteellaan ja optimaalisella valmistuksellaan. Lautaslämmitin on valmistettu ruostumattomasta teräksestä ja siinä on tilaa jopa 37 lautaselle Ø 27 cm. Lämmittimen ovi voidaan sulkea magneetilla, jolloin käyttölämpötila pysyy vakiona.

Sähkökäyttöinen lautaslämmitin on varustettu termostaatilla ja sitä voidaan säädellä portaattomasti 30 - 85 °C välillä. Voit yksinkertaisesti vain asettaa haluamasi lämpötilan säätimestä, jonka jälkeen kaikki muu tapahtuu automaattisesti.

Lämmittimen sisätila on myös ruostumatonta terästä ja varustettu 3 välipohjalla. Hyllyt ovat säädettäviä ja niillä on riittävästi tilaa lautasille ja kupeille. Sileät pinnat voidaan puhdistaa ja desinfioida helposti.

Neljän kevyesti liikkuvan pyörän ansiosta lautaslämmittimen kuljetus tapahtuu nopeasti ja helposti mihin tahansa ja ne mahdollistavat täten käytön eri paikoissa. Kahdessa pyörässä on seisontajarrut, jotka varmistavat tukevan pidon käytön aikana. Erityisen rakenteensa ansiosta pyörät ovat hiljaiset ja hellävaraiset lattialle.

TEKNISET TIEDOT

Arvostelut ja kommentit


5.0

perustuen 1 arvosteluun

01.06.2023

Trotz mehreren Anrufen wurde keine Lösungsmöglichkeit angeboten, geschweige denn zurückgerufen.