Trustpilot

Sirkkeli

Tarjouksessa
Pöytäsirkkeli - 900 W - 4800 rpm
MSW
(4)

Pöytäsirkkeli - 900 W - 4800 rpm

Mitat (PxLxK)
58 x 44 x 36 cm
149,00 € 189,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 31.5.
Sirkkelinterä - Ø200 mm
MSW
(3)

Sirkkelinterä - Ø200 mm

Mitat (PxLxK)
21 x 21 x 2.6 cm
29,99 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 31.5.
Sirkkelinterä - Ø250 mm
MSW
(3)

Sirkkelinterä - Ø250 mm

Mitat (PxLxK)
25 x 25 x 0.17 cm
23,99 €
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 31.5.

Oletpa sitten rakennusalan ammattilainen tai itseoppinut kotinikkari, on sirkkeli yksi niistä välineistä, joita tulet tarvitsemaan remontin aikana. Expondon valikoimasta löytyvät MSW sirkkelit ja sirkkelinterät ovat korkealaatuisia ja ne sopivat niin ammattilaisten kuin harrastelijoidenkin käyttöön. Sirkkeli on monipuolinen väline rakennustöihin ja remonteissa tuleekin yleensä aina vastaan tilanteita, joissa sirkkelille on käyttöä. Sirkkelin valinnassa tulee ottaa huomioon, missä ja mitä sillä tullaan leikkaamaan. Parhaan mahdollisen lopputuloksen saavuttamiseksi on myös sirkkelinterän valinnassa oltava tarkka. Tutustu Expondon valikoimaan ja valitse tarpeisiisi sopiva sirkkeli. Jos tarvitset apua valinnassa, me neuvomme mielellämme!

Miten valita oikeanlainen sirkkelinterä?

Oikeanlaisen sirkkelinterän valinta on tärkeää, jotta lopputuloksesta saadaan siisti ja sileä. Täydellisen lopputuloksen saavuttamiseksi, on sirkkelinterää valittaessa otettava huomioon muutamia tärkeitä seikkoja. Jotta sirkkeli ja sirkkelinterä sopivat yhteen, on sirkkelin kierrosluvun oltava yhteneväinen terän kanssa ja sirkkelinterän keskireiän oltava sirkkelin karan kanssa saman mittainen. Myös sirkkelinterän hampaisiin on kiinnitettävä huomiota; mitä pienemmät hampaat, sitä tarkempaa jälkeä saadaan. Paljon hampaita omaava sirkkelinterä jättää siistin ja tarkan jäljen lisäksi reunat ehjiksi, ja se sopiikin hyvin esimerkiksi laminaatin, parketin, kalustelevyn ja vanerin leikkaamiseen. Harvemman välin hampaat omaavat sirkkelinterät sopivat katkaisemiseen ja poikki sahaamiseen.

Pöytäsirkkelit


Pöytäsirkkeliin kuuluu työstötaso, jonka pöytäpinnan ansiosta työskentely on helppoa ja sujuvaa. Pöytäpinnan korkeutta sekä kulmaa voidaan säätää, jotta päästään parhaaseen mahdolliseen lopputulokseen. MSW pöytäsirkkelillä on mahdollista leikata turvallisesti ja nopeasti eri materiaaleja. MSW sirkkelit on varustettu sahanterän suojuksella, joka takaa turvallisen leikkaamisen. Pöytäsirkkelistä löytyy käynnistys- ja pysäytyspainikkeet, jotka minimoivat mahdolliset onnettomuudet laitteen kanssa. MSW pöytäsirkkelillä saat aikaan ensiluokkaista jälkeä turvallisesti ja laadusta tinkimättä.

Sirkkelit ja tarvikkeet Expondolta

Expondon valikoimasta löydät sirkkelinterät, sirkkelit ja tarvikkeet niin ammattilaisten kuin harrastelijoidenkin käyttöön. Me Expondolla painotamme tuotteidemme valinnassa tarkkaa viimeistelyä, korkealuokkaisia materiaaleja ja optimaalista käyttäjäystävällisyyttä. Meillä on jo yli 100 000 tyytyväistä asiakasta. Etsimme aina uusia ratkaisuja asiakkaidemme yksilöllisten toiveiden ja tarpeiden toteuttamiseksi. Kehitämme omia tuotteitamme jatkuvasti ja jalostamme omaa asiantuntemustamme. Päämääränämme on tarjota asiakkaillemme kestäviä, Saksassa valmistettuja tuotteita, joiden etuja ovat laatu ja hinta.