Trustpilot

Spotteri

Tarjouksessa
Spotteri - 3.500 A - 400 V
MSW
(2)

Spotteri - 3.500 A - 400 V

Mitat (PxLxK)
41 x 23 x 32 cm
449,00 € 489,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Varastossa
ILMAINEN TOIMITUS n. 1.7.
Tarjouksessa
Spotteri työkärryllä - 4000 A
MSW
(1)

Spotteri työkärryllä - 4000 A

Mitat (PxLxK)
48 x 61 x 94 cm
589,00 € 739,00 €
Tarjoukset voimassa rajoitetun ajan
Parhaan hinnan takuu
Alhainen varastotilanne
ILMAINEN TOIMITUS n. 1.7.

Ajoneuvojen korikorjaus on tuttua puuhaa autokorjaamoilla ja -verstailla. Korjaustöihin tarvitset ammattimaiset työkalut, jotka soveltuvat sekä pienempien että suurempien peltivaurioiden kunnostamiseen. MSW Motor Technicsin spotteri on lommojen oikaisuun, auton korin elementtien suoristamiseen ja tasoittamiseen tarkoitettu sähköinen laite, jonka tehokkuus perustuu pistehitsausmenetelmään. Laitteella pystyt työstämään auton ovia, kattoa ja muita osia varmasti ja ammattimaisesti. Spotterin monipuolisten toimintojen lisäksi saat laitteen mukana runsaan varustelun erilaisia tarvikkeita (LINK lisätarvikkeet), joilla pystyt suorittamaan eriasteisia korjaustöitä. Tutustu nyt kattavaan pintaoikaisulaitteiden valikoimaamme ja tilaa omasi korjaamolle tai verstaalle ilmaisella toimituksella.

Spotteri ammattikorjaamoihin

Lommot ja muut epätasaisuudet on tärkeää korjata niille tarkoitetuilla työkaluilla. Esimerkiksi törmäyksestä aiheutuneet lommot voivat paikoin näyttää vaikeasti korjattavilta, mutta myös niille on olemassa oikeanlaiset työvälineet. Ammattimainen spotteri on eriasteisten peltitöiden korjaamista varten suunniteltu laite. Täysin sähköinen kone käyttää hyödykseen hitsausmenetelmää, joka tekee oikaisutöistä huomattavasti helpompaa ja siten myös työn jäljestä laadukkaampaa. Lommon korjaus onkin hyvä hoitaa mahdollisimman perusteellisesti, ettei pinnalle jää minkäänlaisia epätasaisuuksia tai muita epäpuhtauksia. Expondon pintaoikaisulaitteet sisältävät mallin mukaan runsaasti eri hitsaustoimintoja, ja lisävarusteina saat myös erilaisia vaihtopäitä sekä hyödyllisiä tarvikkeita eri hitsaustöitä varten. Laitteen mukana saat kestävän salkun, jolla voit helposti kuljettaa kaikki tarvikkeet. Ajoneuvojen korjaamiseen löydät expondolta myös kestävät nostolaitteet moottoripyörille sekä raskaammille autoille.

MSW spotteri on monipuolinen lommonoikaisusarja, joka vakuuttaa monipuolisuudellaan ja laadukkaalla työn jäljellään. Tämä pintaoikaisulaite sisältää jopa 10 erilaista toimintoa, jotka perustuvat pistehitsausmenetelmään. Voit muun muassa hitsata aaltolankaa, piikkejä, pultteja, aluslaattoja ja kolmiokärkiä. Kaikissa koneissa on näyttö, joka välittää jokaisen toiminnon arvot tarkasti ja ajantasalla. Selkeä ja helppokäyttöinen ohjauspaneeli mahdollistaa sujuvan työskentelyn ja säätöjen muuttamisen sekä toimintojen vaihdon. Tehokkaita tapoja lommon oikaisemiseen ovat esimerkiksi avainkiinnikkeiden hitsaaminen tiheään riviin lommon kohdalle, jonka jälkeen lommo oikaistaan tasaisesti vetotangolla. Tämän menetelmän avulla lommon jokainen kohta suoristuu, sillä kiinnikeiden tasainen asettelu nostaa pinnan takaisin tasapuolisesti. Toinen tapa on käyttää kolmiokärkeä, joka hitsataan kiinni lommon keskelle ja vedetään liukuvasaralla. Vois myös hitsata lommon kohdalle nauloja, jotka vedetään niin ikään liukuvasaralla käyttämällä poispäin lommosta saaden sen suoristumaan. Metallille sopivalla hiomakoneella on helppo tasoittaa pinta ja hioa naulahitsauksesta jäävien piikkien tyvet pois, jotta työstetty pinta on valmis maalaukselle. Autokorjaamoiden kiireistä aikataulua vauhdittaa infrapunakuivain (LINK infrapunakuivaimet), jonka avulla maalipinta kuivuu huomattavasti nopeammin.

Monipuoliset toiminnot

Spotterin tehokkuus korikorjaustöissä perustuu hitsausmenetelmään. Tällä pintaoikaisukoneella ja sen mukana tulevien varusteiden avulla voit suorittaa jopa 10 erilaista hitsaustapaa. Osa malleistamme sisältää myös käytännöllisen vaunun kahdella rullapyörällä helpottamaan kuljetusta. Vaunussa on lisäksi kaksi tasoa, joihin voit asetella kaikki työkalut ja tarvikkeet. Säädettävän hitsausvirran ansiosta voit käyttää spotteria suurten lommojen oikaisemiseen sekä hienovaraiseen viimeistelyyn. Mikäli työskentelet paljon hitsauksen parissa, suosittelemme tutustumaan myös laajaan hitsauslaitteiden valikoimaamme, josta löydät muun muassa pulttihitsauskoneet ja kätevät yhdistelmähitsauskoneet useilla eri toiminnoilla.

Kaikkissa spottererissa on ylikuumenemissuoja, joka ehkäisee mahdollisten vaaratilanteiden syntymisen hitsauksen aikana. Laitteen ohjauspaneelissa on myös näyttö, josta voit valvoa käytettäviä arvoja ja säätää niitä helposti myös työskentelyn aikana. Spotterin lisätarvikkeet mahdollistavat monipuolisen lähestymistavan lommon korjaamisen suhteen. Riippuen vaurion vakavuudesta, voit myös suoristaa lommon maalipintaa rikkomatta pneumaattisella lommonoikaisijalla.

Auton muoviosien korjaamiseen paras työkalu on muovikorjaussarja (LINK muovikorjaussarjat). Saat näin pienetkin kohdat tarkasti korjattua ja työn jälki on laadukasta. Naarmut ja työskentelystä jääneet epäpuhtaudet voit helposti kiillottaa pois. Spotterit ovat ammattimaiseen korikorjaukseen valmistettuja työvälineitä, jotka ovat tehokkaan hitsausmenetelmänsä ansiosta kykeneviä suoriutumaan voimaa ja tarkkuutta vaativista korjaustöistä. Myös pahasti lommolla olevat auton rungon osat voidaan korjata järjestelmällisesti entiselleen. Tilaa laadukas spotteri edulliseen hintaan sekä ilmaisella kotiinkuljetuksella expondolta.